חמין כשר

cial 1

New member
כול חמין פה ובכלל כשר.. ומה רוצים כהצעהmirol2

אפשרי לעזור תמיד מה בדיוק רוצים יש הרבה המלצות? הרבה מתכונים בבקשה אם אפשרי לציין יש לאון השף שלנו מבחר ענק עד לסתנדר רברונן יש לו הרבה מה להציע גם אני פה חני בהרבה

D19801

New member
מנצל"שת אוכל פולני...

חברה של אמא שלי פולניה אמיתית והיא צוחקת עליי שאני לא אצליח לבשל אוכל פולני.. בקיצור אני רוצה לעשות לה ארוחה פולנית מאיתית. מה כדאי להכין?

pirge

New member
חמין צמחוני

חמישי 30 אוקטובר 2008 חמין צמחוני עם "אלקה" וג'חנון דבשי חמין צמחוני עם "אלקה" וג'חנון דבשי חגיגת טעמים נפלאה לצמחונים . תחילה מכינים את ה"אלקה" שהוא "גולת הכותרת" בכל סיר של חמין שמכבד את עצמו מקור:פירגה לשים בקערה: 4 כוסות קמח רגיל כוס שמן לערבב ביחד ולהוסיף: ביצה 2 בצלים מגוררים גס מעט אבקת מרק עוף מלח, פלפל שחור להוסיף מים מהברז לאט תוך כדי לישה עד שמתקבל גוש בצק למרוח את הגוש בשמן ולהניח באמצע הסיר בין המצרכים. בצורה כזו ה"אלקה" יספוג את כל טעמי החמין ולא יתייבש. מצרכים בסיר גדול: 1/4 כוס שמן 3 בצלים חצויים מטגנים עד לצבע חום ומוסיפים: 1/2 ראש שום נקי מפורק 2 כוסות מעורב: גרגרי חומוס, שעועיות , חיטה, גריסים. חשוב: כל הקטניות הושרו לילה לפני ששמים בסיר. 5 תפוחי אדמה מקולפים שלמים 5 ביצים 5 גזרים מקולפים שלמים 3 בטטות מקולפות שלמות תיבול: מעט אבקת מרק עוף , קינמון , מלח פלפל שחור, רסק עגבניות, פפריקה מתוקה וחריפה , כמון, כורכום. ממלאים את הסיר במים ומרתיחים טועמים ומשפרים טעמים מבשלים שעה ומעבירים לתנור שחומם מראש חום התנור 100 מעלות אפיה לפחות 10 שעות. במקרה וחסר נוזלים במהלך האפייה,להוסיף מעט מים רותחים מאחת מפינות הסיר. את הג'חנון אפשר לקנות מוכן. כשעה לפני הארוחה למרוח כל ג'חנון בדבש ולהניח כשחלק קטן ממנו מונח בתוך הרוטב של החמין. בצורה כזו הג'חנון לא יתייבש ויהיה עסיסי ונהדר. תהנו. פורסם בבלוג על ידי פירגה ב- יום חמישי, אוקטובר 30, 2008 2 תגובות תחום: תבשילי קדירה יום רביעי 29 אוקטובר 2008

למעלה