חמים

חמים

כל פעם שהילדים חוזרים מההורים של הגרוש הקטנה (בת 11) מספרת לי איך סבא שלה מסתלבת עלי והיא כמובן לא נותנת שידברו על אמא שלה לא יפה משום מה זה עדיין מעצבן אותי האם אי פעם אני אצליח להתעלם מהם (אני פרודה אוטוטו גרושה)

לא

אם לא תתעלמי הם לא יעלמו לך מהאופק... תתני את הביקורים שלה... כמו שאני עושה. אני !!! לא נושא לשיחה בזמן הביקורים והחגים.. אם זה ממשיך הבנות לא יגיעו אליהם. וזהו..

תתעלמי,הבת שלך כבר תעשה את ה"עבודה"

אם תתחילי עכשיו בהתניות תתחילי את דרכך כגרושה בדרך הכי מאושרת...חוץ מהביקורת שיש עלייך שזה דבר טיבעי יש עוד בעיה כל שהיא ?

עיניים..

תלמד לשרשר כי אני.......אממממממממ אישית מתעלמת, אבל תמיד מתנה...כוחו של הרגל:) אבל אם אתה כבר מתחתיי ומשרשר...אז.. כן יש לי בעיה... אני עצבניה טיכו...כועסת... ותפסו לי את המקלחת!!

זו שתפסה לי את המקלחת..

אם תקרא אותך... תאמין לי..היא תבוא אישית אלייך ומורידה לך תסוויץ' שאתה נושם ממנו :)) אני איתה מגיל 5 הפסקתי להתעסק... פשוט אתבוסס לי כאן עם המקלדת עד שתתפנה המקלחת...... תסבלו!:)))

../images/Emo8.gif

עכשיו במחשבה שניה עם הם כל הזמן מתעסקים בי אני כנראה חשובה יותר ממה שאני חושבת ולי הם ממש לא אז מה אכפת לי ההפסד יהיה שלהם אם ימשיכו הילדה כבר לא כל כך תרצה לבקר אצלם בגלל זה שנה טובה לכולם

וואו איזה סבא תת רמה... חסר רגישות

ממש סוציומט, כך הוא מעז לומר לילדה. הייתי מלמדת את הילדה כיצד להתמודד כשמתקיפים אותה כך. משהו בסגנון: כשסבא מתנהג לא יפה, מדבר לא יפה על אמא, את יכולה להגיד לו: סבא אתה מדבר לא יפה על אמא שלי. אמא שלי היא אמא שלי לכל החיים, פעם היא היתה טובה בשבילכם, עכשיו כבר לא, זו בעיה שלכם ולא שלי. אני מבקשת שתדבר על אמא שלי בכבוד או שלא תדבר עליה בכלל. אחרי פעם אחת כזו בנוכחות כל המשפחה, נראה לי שיפסיקו להציק לה.

תת רמה

זה לא מילה רק את הקטנה הוא מקניט כי היא מאוד קשורה למשפחה שלי אבל אנחנו לא יורדים לרמה הזאת אפילו הילדה אמרה לאבא שלה שהיא לא שומעת אף מילה רעה עליו אצלנו ושהיא לא רוצה שידברו רע עלי נשמתי... ילדים הם חכמים והאי אפשר לעשות להם מניפולציות

S H B L O O L

New member
תגידי תודה

יכול להיות הרבה יותר גרוע... חמותי לא מפסיקה להתקשר אלי (!!!!) ולכתוב לי מכתבים על מה היא חושבת עלי ומה עשיתי לבת שלה ונכדים שלה.. (הלו... אלה קודם כל הילדים שלי !!!!) מרי, תמיד יכול להיות יותר גרוע... ואת צודקת, את כנראה באמת חשובה להם לא מעט...

למעלה