חמות =שטן

ליוס

New member
חמות =שטן

בעלי מאוהב באימו יש לו תסביך אדיפוס אימו מנהלת איתו 10 שיחות ביום ממלאה לו את הראש, מבקשת ממנו שיבוא אליה כל יום בעלי עובד כל יום עד 7 בערב וביום ששי שזה יום חופש היא קוראת לו כל פעם לתקן משהו הוא בן יחיד יש לו עוד 3 אחיות מסיבה זו אני לא מדברת איתה כבר חודשיים כל פעם ברוגז שולם היא לא מעוניינת לראות אותי עד שאשנה התנהגותי (טוענת שאני חוצפנית ) כל השבוע אנחנו לא מתראים והיא רוצה שגם בשבתות לא ניהיה ביחד יש לנו 2 ילדים ואני צריכה עזרה כל הזמן אני מתמודדת עם הילדים. אמו שטן כי היא גורמת למריבות בנינו לא פעם שקלנו להתגרש

גליתrt

New member
../images/Emo46.gifמעצבנת../images/Emo46.gif

כ"כ מרתיח כל החוסר אונים הזה של איך לעשות לרצונות שלה סוף. לא סיפרת איך בעלך "תורם" לעניין.. קבלי
ותגידי לה שבשביל תיקונים יש בעלי מקצוע.

מה עם חמך - האם הוא לא עוזר?

וגם אם הוא לא עוזר - אולי תדברי איתו שישפיע קצת על אשתו שתביא בעלי מקצוע ולא תזעיק את הבן כל שבוע. נגד הטלפונים של בעלך עם אימו - אין לך מה לעשות, אבל לגבי העזרה בתחזוקת הבית - תגידי לו שירכז את כל העבודות לפעם בחודש - יום שישי אחד שיוקדש לאימו. גם אני ''תיכננתי'' על הבן שלי - שיש לו ידי זהב. קודם כל ריכזתי כמה עבודות יחד. אמרתי לו, במקום לשלם לבעלי מקצוע, אני אשלם לך, אני יודעת שהוא זקוק לכסף. מאחר והוא עובד בעסק המשפחתי, הוא לקח יום אחד חופש מהבוקר ובא לסדר לי כמה דברים - יום שלם. כמובן שהוא לא רצה לקחת כסף, אז קניתי לו מחשב חדש ואמרתי לו שזה גם על חשבון עוד כמה עבודות שאני ארכז לו.

אנילה1

New member
גלית, מספיק עם חוסר האונים.

אם את רוצה להיות אסרטיבית, תשאלי אותי שאלות ספציפיות ואומר לך מה לעשות. מספיק להיות סמרטוט ריצפה. לא תקבלי פרס בשביל זה.

גליתrt

New member
הבעיה כבר לא קיימת....

או שכן אבל אנחנו ניתקנו איתו-עם החם ת'קשר אז לא שוברת ת'ראש יותר! כיפאק לבעלי על האומץ.

ליוס - בעלך אשם - לא חמותך

אם הוא עובר לדום בכל פעם שאמו מצייצת, האשמה עליו. אדם בוגר יודע להסביר לאמא'לה שיש לו משפחה, ילדים ועבודה. הוא מוכן לעזור לה פעם ב...שבוע , עשרה ימים, חודש , או כמה שיחליטו. שבתות הן קודש לאשה ולילדים. גם אמו טפשה שכך היא מתנהגת עם בנה, אבל היא מנצלת מצב נתון, יודעת מה כוחה על בנה ומנצלת אותו. ואני חושבת שהאשמה בו כי הוא משתפן על ידה. זה לא תסביך אדיפוס - אבל, לרגע אני חושבת שאולי אני טועה, אולי זו הזדמנות ותרוץ בשבילו לא להיות בבית? אולי את דורשת ממנו לעזור לך, או לטפל בילדים ואז הוא מעדיף לברוח לאמא'לה. בפורום תמיד שומעים צד אחד וזה מקשה על אובייקטיביות.

jesenia

New member
וואו עלית על זה!

הוא פשוט בורח מאישתו והילדים! גאון.

אנילה1

New member
jesenia , הזדמנות לנוח מהבעל.

אחלה, עושים מה שרוצים לא אוכלים בזמן, עושים פקניק על הריצפה. יום של חגיגות בבית כשהבעל איננו. מספיק שישמע מהילדים מה הוא מפסיד, תאמיני לי הוא ירוץ מהר הבייתה. אבל את תמיד תשלחי אותו לאמא שלו, עד שיגדל ויגמל מהחיתולים. יום טוב ושמח לכולם. אפשר לשיר גם בגשם.

עציון

New member
נו, נו, נו, חמות=שטן!!!!!!!!!!!!!

זה לא מקובל עלי. נקודה. אם האמא רוצה לראות את בנה באופן קבוע. כל יום . כל שבוע. מדברים עם הבעל ומעמידים בפניו ברירה. לא מספיק להתרגן. רצונה של החמות לא עושה ולא הופך אותה לשטן. לו היית מציקה לך. מקללת אותך. שופכת עליך מרק חם. מכניסה קצת רעל באוכל שהיא מבשלת לך. לא מוכנה לראות אותך. לא שואלת עליך. לא ולא ולא ולא או אז מקובל עלי שהיא זדונית ושטנית. אבל, , במקרה שלך יש מקום והזדמנות לתקן את המצב. ולא, קחי עצמך בידים ועשי מעשה....

אנילה1

New member
ליוס כבר כתבתי את זה פה.

במקום להתלונן, תעשי את הימים שהוא עושה אצל אימו לימי כייף שלך ושל הילדים. שישמע מה הוא מפסיד. כתבתי יותר מפורט למטה. התלונות שלך מבריחות אותו לאימו. אולי אצלה יותר כייף לו?

Galit29

New member
גם לי נראה שהוא אשם

יותר ממנה - גם היא לא מלאכית. אז יש לך שתי ברירות: לקטר לנו פה, ותמיד יהיה מי שיתעצבן עלייך ויגיד לך בפנים מה את צריכה לעשות, יהיה מי שיתן לך חיבוק וכתף תומכת אבל את צריכה לחיות עם המצב. הברירה השניה, היא לתפוס את האוזן של בעלך ולהגיד לו, אחרי העבודה אתה בא ישר הביתה, יום שישי-שבת אתה בבית איתי ועם הילדים אם לא טוב לך בבית הנה הדלת, הנה מזוודה, סע ברכה ולך תגור עם אמא שלך. אם זה מפריע לך לא להשלים עם המצב בשום אופן. החצי שלי, הוא מפונקקקקקק אבל הוא לא מעיז לעשות אצלנו בבית מה שהוא עושה אצל אמא שלו. בהצלחה וברוכה הבאה

ליוס

New member
יום שישי מגיע והסיוט מתקרב

תודה על העידוד והתמיכה אני באמת זקוקה לזה. חמותי וחמי באותו ראש (פרמיטבים) אם אני מתווכחת עם חמותי אז גם חמי נפגע ולא מדבר איתי ולהיפך, בלי להבין ולשמוע אותי. אני מאוד סובלת מהם בעלי טוען שצריך לכבד את הוריו וכל מה שיבקשו לעשות גם אמו פעם אמרה אשה אפשר להחליף אמא לו בעלי בא ביי

למעלה