לא מתרגשת מזה בכלל
מכירה את זה
אמא שלי מדברת ככה והיא מתה עלי ואני עליה.
היא כזו קצת טרללה....
כן היא לא סבתא שתחליף טיטול או תאכיל נגיד או תעשה ביביסיטר גם לא ציפיתי
היא בכלל אישה שבחיים לא ישבה בבית מסוג אלו שדואגים לילדי העולם הרעבים ובבית יש רק לחם עם שוקולד
טיפוס
מלא אהבה אבל קצת אחר...
כשהילדים גדלו הם מאוד אוהביםאותה היא לוקחת אותם לכל מיני הצגות וקוראת להם סיפורים כמו בתיאטרון אבל מעולם לא הזמינה לצהריים או שמרה עליהם או באו לישון אצלה היא צצה לביקור אחת לשבועייםב קירוב עושה הרבה רעש מביאה להם ספרים וזהו בעיקר.
ככה היא
קיבלתי את זה
לא אוהבת את האמירה שלה של "הילדים שלך יחזירו לך"
לא מרשה לה להעביר ביקורת עלי או על הדרך שאני אמא היא ממש מגזימה והאמת היא כבר מפחדת לדבר
כמו ילדה קטנה לפעמים
אני מאוד אוהבת אותה
קיבלתי אותה כמו שהיא אין ציפיות
יש סבתות כאלו ויש סבתות שמכינות עוגיות ועושות ביביסיטר
זה לא אומר שהם לא אוהבות את הנכדים שלהם
זה קצת שונה
ובנינו 90 אחוז זה ברברת.... הן מתות על הנכדים ועושות רוח מי ישמעעעעעעעעעעעע תכלס הן יתגנבו באיזה שלב לצחקק עם התינוק החדש וגם אם לא - הםסד רק שלהן.
מכירה את זה
אמא שלי מדברת ככה והיא מתה עלי ואני עליה.
היא כזו קצת טרללה....
כן היא לא סבתא שתחליף טיטול או תאכיל נגיד או תעשה ביביסיטר גם לא ציפיתי
היא בכלל אישה שבחיים לא ישבה בבית מסוג אלו שדואגים לילדי העולם הרעבים ובבית יש רק לחם עם שוקולד
טיפוס
מלא אהבה אבל קצת אחר...
כשהילדים גדלו הם מאוד אוהביםאותה היא לוקחת אותם לכל מיני הצגות וקוראת להם סיפורים כמו בתיאטרון אבל מעולם לא הזמינה לצהריים או שמרה עליהם או באו לישון אצלה היא צצה לביקור אחת לשבועייםב קירוב עושה הרבה רעש מביאה להם ספרים וזהו בעיקר.
ככה היא
קיבלתי את זה
לא אוהבת את האמירה שלה של "הילדים שלך יחזירו לך"
לא מרשה לה להעביר ביקורת עלי או על הדרך שאני אמא היא ממש מגזימה והאמת היא כבר מפחדת לדבר
כמו ילדה קטנה לפעמים
אני מאוד אוהבת אותה
קיבלתי אותה כמו שהיא אין ציפיות
יש סבתות כאלו ויש סבתות שמכינות עוגיות ועושות ביביסיטר
זה לא אומר שהם לא אוהבות את הנכדים שלהם
זה קצת שונה
ובנינו 90 אחוז זה ברברת.... הן מתות על הנכדים ועושות רוח מי ישמעעעעעעעעעעעע תכלס הן יתגנבו באיזה שלב לצחקק עם התינוק החדש וגם אם לא - הםסד רק שלהן.