חמותי|

liri lor

New member
חמותי|

לא יאומן כיסופר האמת היא שלקחתי בלעדיות על הסבל הפרטי שלי ,בחיים לא הייתי מאמינה שיש שותפות לסבל הבלתי הגיוני הזה מהטימטום הקר והמתנשא בשם חמות, בנות אני פשוט לא סובלת אותה. אני נשואה בערך שנתיים ויש לי תינוקת קטנה , לילדה ולבן שלה היא מתייחסת סבבא למרות שגם איתם יש עליות וירידות - היא מאוד אוהבת לקנות דברים הכל אצלה זה כסף אבל חום ואהבה אין,לפעמיים אני חושבת שאני המטומטמת היחידה ושכולם מסתדרים איתה אבל עם הזמן אני מגלה כמה דפוקה היא. יש לה שני בנים שמעולם לא קיבלו חיבוק אף פעם לא הכינו להם אוכל לבית הספר והכל נימדד בכסף, ובעלי לאחרונה מגן עליה בצורה שבא לי לפוצץ אותו. היא נורא רזה היא אוכלת כמו ציפור וכל הזמן היא מדברת על איך שאני בחודש שני ניראת כמוה בתשיעי ובעלי האידוט עוד אומר לי הרבה היו מתות שיהייה להן גוף כזה . הוא כ"כ חסר אופי לידה שזה מפחיד כאילו מה? כל החיים הוא יהייה כזה מתכופף לידה, אני לא הולכת לשם יותר הכי נורא שהיא גרה מטר ממני ואנחנו גרים בבית שלה (לא איתה)אבל הבית שייך לה בעלי היה גר שם כל הזמן לבד והיא לא אמרה מילה אבל מא שאני שם זה "שלה". בקיצור אני מלאת כעס עליה האמת שאם החיים לא היו כופים אותה עלי -לעולם אבל לעולם לא הייתי בוחרת להיות חברה של מישהיא כמוה. אז מסתבר שאני לא לבד רק עכשיו גיליתי אתכן יש מלא דברים .... אבל אני אשמור לפעם הבאה התאפקתי עד עכשיו ושיחחרתי קצת קיטור. אבל נכון שזזה בסדר? אני ממש לא חייבת לאהוב אותה והאמת גם היא לא מתה עלי, עד שגיסי לא התגרש מאשתו היא לא נרגעה אני לא אתן לה להרוס לי אז ביי ביי בנות לירי

אוסה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה !!!!! ראשית פה תגלי שיש כלות ששונאות את חמותן , תגלי שיש כלות שאוהבות את חמותן - תתפלאי יש גם כאה - אני משתייכת לאלה שמסתדרות נהדר עם החמה . תגלי שיש גיסות מגעילות קנאיות וכו ........ ותגלי שכיף לך להיות פה , לשפוך ולחלוק איתנו

אנילה1

New member
liri lor, ותגלי שיש חמות כמוני שיש

להן המון תלונות על הכלות. אני מביאה את הצד השני. איך זה מרגיש מצד החמות. כדי לאזן את התלונות של הכלות. בכל אופן ברוכה המצטרפת. אנילה

למעלה