חמותי...

12אניהיא

New member
חמותי...

רוצים סיפורי פלצות???????? אני אתן לכם. חמותי היקרה כניראה שסופר דופר נידפקה לאחרונה, אז ככה: עכשיו היא חושבת שכולנו גונבים אותה בגלל שאני לא עולה אליה אף פעם בשנים האחרונות (היא שכנה שלי
) היא טוענת שכולם כולל כולם משתפים איתי פעולה.היא טוענת שהבת של גיסי הגדול גנבה לה את תנונות החתונה שלה... הבן שלי או בעלי גנבו את תמונות הברית של בני... ואני הצלחתי לגנוב לה את המפתחות באירוע משפחתי שהיה ושיכפלתי אותם ואחרי זה החזרתי. אני נימצאת במעקב צמוד של עובדת סוציאלית שבודקת חשד להזנחה... אחרי שאויימתי שיקחו ממני את הילדים. אני לפחות מגובה ע"י בעלי שלא הולך אליה גם הוא כי גם הוא לא בסדר וגם אותו היא מקללת. היא אומרת שהילדים לא שלי אלא של בעלי והוא יכול לקחת אותם ולחיות עם אישה אחרת. המשך יבוא...

sovlanit

New member
סדק???מינימום השבר

הסורי-אפריקני, דחוף לארוז ולעבור דירה... כל טוב

12אניהיא

New member
שהיא תקפוץ לי

אני לא עוברת דירה, אוהבת את הבית אוהבת את הסביבה ופחות או יותר מרוצה ממערכת החינוך באזור. היא זקוקה לאישפוז. ומה שהכי הכי מגוחך ברשויות שלנו זה שהם בודקים אותנו עד כדי כך שאפילו פתחו את הארון של הבן שלי לראות אם הוא מיסכן ואין לו מה ללבוש... אולי שיבדקו אותה ולמה היא לא מצליחה להסתדר עם אף אישה שמגיעה אליה כדי לעזור לה ביום יום. מחר יש לי שני פגישות עם כל מיני כאלה שאמורות לבחון כל אחת בדרכה את כשירותי להיות אמא. היה ופעם הילדים שלי יפגעו מהטירוף שלה אני....וזה לא איום זו הבטחה.

sovlanit

New member
ואולי על דרך ה"הפוך

על הפוך" תציעי לבחון את שפיותה ואת יכולתה להבחין בין ימינה ושמאלה... בהצלחה

ענתוש...אני חייבת לשאול משהו

שמעת על אשפוז כפוי? אולי תתלונני על הגברת אצל פסיכיאטר. תראי לא יודעת אייך את אבל אני חוטפת עצבים שיורדים לחיי על אחת כמה וכמה מאחת שצריכה אשפוז באברבנל בדחיפות. חשבתי על מצבך ונראה לי שלא יזיק אם תתלונני במשרד רפואי כלשהוא על אישה נירוטית שמהווה סכנה לשלום הציבור, מטרידה אותך יומם וליל, מנצלת לרעה את המערכת ומבזבזת זמן וכסף של העובדות הסוציאליות. כמו כן לא הייתי מהססת לתבוע אותה לדין בגין הכפשת שמך ולראיה הייתי מביאה את העובדות הסוציאליות שביקרו בביתך ושללו את היותך "אם רעה". הרי זה לא יתכן שהגברת תמשיך עם השטויות הללו ואת כל פעם תהיי מוכרחה להוכיח את כשירותך להיות אם.

גילה25

New member
אמלההההההההה

כנראה שגם היא דפוקה בנפש. לא כנראה בטוח. כנראה שגם העובדת הסוציאלית. היא לא יודעת עם מי יש לה עסק.

mariana

New member
איזה מסכנה

ת'אמת אני לא יודעת איך הייתי חיה איתה עוד באותה שכונה. מה הילדים שלה אומרים על זה?

למעלה