חמותי...

RON LI

New member
חמותי...

בטח אתן בטוחות שאני הולכת לרכל על חמותי ``המכשפה``. אז זהו שלא.. חמותי היא דבר מקסים! לפני כמה זמן היה לי יומולדת, וכשהגענו אליה אני ובעלי לשבת, אתן לא מתארות כמה מתנות וציורים חיכו לי! חמותי קנתה מתנה יקרה, הגיסים שלי גם השתתפו במתנה אחרת, והקטנים קנו לי גם משהו מכספם... חמודים... והיא לא מביאה מתנה כי היא חייבת, היא מביאה מכל הלב, ועם חיוך! אז רק שתדעו שיש דבר כזה חמות מקסימה.

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif ליום הולדתך..וחמותך...

איזה כיף של חמות שרק ימשיך להיות לך איתה כ"כ משובח וטוב

RON LI

New member
העיקר התוצאה.

כי להילחם ולריב להיפגע ולהתעצבן, לא יוביל לכלום! הכי טוב להקטין ראש, ודי.

לא חשבנו שום דבר רק חיכינו לשמוע דבריך ../images/Emo13.gif

אנחנו מאוד שמחות לשמוע שנהניתם ביחד
שיהיה לך המון מזל טוב והרבה נחת מכולם חיים טובים ומאושרים שנים טובות ובריאות ושמחות וכל טוב

RON LI

New member
איך חיכיתן אם לא אמרתי כלום?

‏(-; תודה! תודה! על הברכות....!

hedvalib

New member
בעניין החמות, הכלה, וכל מה שביניהן

מערכת היחסים בין חמות לכלה היא חומר לכתיבת הרבה ספרים. נכתבו וייכתבו
כחמות, אני יכולה להגיד שמערכת היחסים היא דו סיטרית. כבד ותכובד. יש לי 2 כלות. נהדרות. חרוצות. דואגות. מכבדות את בני זוגן, מכבדות ומחנכות את ילדיהן, מכבדות ומכובדות. כאשר אני הייתי כלה צעירה, חמותי דרשה שאקרא לה אמא, היום יש יותר ליברליות. קריאה בשם, מספקת. הכלה היא אם הנכדים, את הנכדים הרי אוהבים, לכן, אוהבים גם את הכלה. חשבון פשוט. נכון?

כל החברות היקרות מוזמנות להרחיב בנושא ../images/Emo24.gif

ולצערנו החשבון שכתבת בהודעתך לכאורה מאוד פשוט אבל למעשה לצערנו זה הרבה פעמים (יותר מדי פעמים) זה לא כך וחבל מאוד שיש חמיות לא מעטות שחוץ מלדחוף את האף לכל חור הם לא יודעות לעשות שום דבר והלוואי וכולן היו כמוך

שולישלי

New member
חמות

כמו שלטנגו צריך שניים, כך גם למצב הזה! היחסים בנויים מהדדיות, יחס גורר יחס! לי ב"ה יש חמות נהדרת, ואני מאחלת לה רק בריאות!

נושא החמות הוא נושא מורכב מאוד. לי היתה חמות

שהקשר בנינו לא היה סוגה בשושנים בלשון המעטה. היא לא קיבלה אותי לאורך כל השנים. אני לא יכולה לומר שאהבתי אותה אבל נתתי לה את הכבוד המגיע לה כאישה מבוגרת ממני וכבוד המגיע לאדם מבוגר מצד אחד וכדי ללמד את ילדי ערכים כמו כבוד ועוד. היום כשאני כבר חמות אני שוקלת היטב כל משפט וכל דבר שאני עושה כדי שחלילה וחס לא יחזור על עצמו המצב שאני הייתי שרויה בו לאורך שנים. אין חכם כבעל ניסיון לצערי במקרה הזה זה נכון מאוד.

RON LI

New member
נכון מאוד!

גם הכלה צריכה לדעת מקומה ולהקטין ראש שהחמות מעצבנת. מה לעשות? זה טבע של חמות...(-;

את רוצה להגיד לי שמה שהחמות רוצה לעשות זכותה

אז בשביל מה יש את כל האמרות והפתגמים ביהדות שכל מה שיהודי צריך להשתנות הוא חייב להשתנות ובשביל מה יש את המצבה שמחייבת גם את החמות
בואהבת לרעך כמוך ועוד מצוות רבות
ורק לשם הבהרת העניין ואל תקחי את זה באופן אישי: היית מעוניינת שכלתך תשתלט לך על החיים ושהיא תגיד שזה הטבע שלה
אשמח מאוד לתשובה עניינית ממך אהובתי ויקירתי

למעלה