חמותי והעגילים!

מתוקתק

New member
חמותי והעגילים!

מה תגידו על זה.. יושבים כולם בשבת סביב השולחן, אוכלים את המטעמים המוגשים, פתאום הסבא (בעלה של החמות) מקבל נזיפה מהסבתא (החמות) באיזה רשות אתה נותן לנכדים לשתות קולה, ביקשת רשות מההורים??? הוא היה נבוך כמעה.. ואני....אני תוהה לעצמי, הייתכן?... את לקחת את הילדה שלי ה ר א ש ו נ ה, באמצע בייבי סיטר, ונסעת העירה, לעשות לה חורים באוזניים, ולשים לה עגילים!!.... מה זה?? קיבלת רשות מההורים? זה הרכוש הפרטי שלך? ולתת קולה לנכדים אסור לבעלה... בלי רשות ההורים.. מה תגידו על לך?

פרצלה

New member
סליחה?

חמותך לקחה את בתך וחוררה לה את האוזניים ללא רשותך? היא עדיין מתפקדת כסבתא?

פרצלה

New member
כבר היתה כאן כלה עם סיפור דומה בעבר

רק לא אם עגילים אלא סבתא שלקחה ילד בן פחות משלוש להסתפר בניגוד לרצון ההורים שרצו לעשות תספורת ראשונה בגיל 3. אילו סבתות שלדעתי,מצדיקות ניתוק מהן. זו חוצפה מאוד גדולה לקחת ילדה ולחורר לה את האוזניים. אם ההורים ממש לא אוהבים את זה? מה היתה עושה הסבתא המסורה עם הילדה היתה מפתחת דלקת? חום גבוה? איזו חוצפה,אני הייתי תופסת את הסבתא הזו ועושה לה נזם באף.

אוסה

New member
פרצלה ההיא עם השיער

זאת היתה חברה של טיפטיפ.........אני זוכרת

מאידך, אני לא נעלמתי

קוראת ולא מאמינה. באמת. איזו חמות לוקחת על עצמה החלטות כאלה על נכדתה ? זאת בדיוק אותה חמות שמגיעה ומנקה את הבית בלי שתתבקש, זאת בדיוק אותה חמות שתביא אוכל למרות שהתבקשה שלא וזאת בדיוק אותה חמות שמתערבת בחיי בנה וכלתה (או בתה וחתנה). והיום אני נוסעת לבתי לחופשת שביתה. ואמרתי לה שאם בא לה אבשל לה קצת. תגובתה נחרצת.לא, אני אבשל.. אז לא. למה בניגוד לרצון. ומאידת אסע לחמותי ולא אשאל ואבשל בגלל קשייה, גם אם תגיד לא מחוסר נעימות. תהרגו אותי, מתקשה להבין באמת.

אוסה

New member
רק לא אליי!

אם יש דבר שאני שונאת זה שמישהו מנקה לי את הבית. לא יכולה לסבול את זה .

קפצילי

New member
סליחה, סליחה !!

אבקש לשים דברים על דיוקם: חמותי לא מנקה לי את הבית. היא מ-כ-ש-י-ר-ה לי אותו, כיוון שלי אין את הכישורים המספיקים, לדידה. שלא תהפכו לי אותה לקדושה עכשיו.

רינת3434

New member
אני מתפלאה עליך,

אחרי הכתבה בטלויזיה הבנו שהיא לא הייתה אמיתית כ"כ עם כל סיפורי השטויות שלה. את הסיפור הזה גם העלו בכתבה אם אתן זוכרות. דווקא את תפסת אותה כמה פעמים בסיפורים לא חופפים בעליל...

רינת3434

New member
אני מתפלאה עליך,

אחרי הכתבה בטלויזיה הבנו שהיא לא הייתה אמיתית כ"כ עם כל סיפורי השטויות שלה. את הסיפור הזה גם העלו בכתבה אם אתן זוכרות. דווקא את תפסת אותה כמה פעמים בסיפורים לא חופפים בעליל...

פרצלה

New member
האמת שממרחק של זמן אני לא זוכרת

את הניקים והסיפורים מאחריהם....

למעלה