חמותי ואני...

גליתrt

New member
חמותי ואני...

חמותי היא האדם הכי נפלא ומדהים עלי האדמות. מדורגת ראשונה ברשימה... יש בנינו קשר נהדר, אנחנו הולכות לקנות לה בגדים יחד, יושבות בבתי קפה, מדברות בטלפון 3 פעמים ביום- בקיצור חברה נהדרת. ממנה לא צריך לבקש כלום כי לפני שהספקת להבין את המתרחש היא כבר קראה ת 'תמונה ומגיעה עם הפתרון הדרוש: * כשעדיין חם וכולם מזיעים בחוץ, היא כבר מתעניינת אם יש לנכד (היחיד שלה) כבר מעיל, בגדים וגרביים... ואותו כנ"ל גם לגבי הקיץ. וכשהיא קונה היא קונה. עוד יש לי חליפות מהקיץ של 2002 עדיין בשקיות.. וכך יוצא שאני לא קניתי לבן שלי כמעט כלום-מיותר לציין שהיא חוסכת לנו מאות שקלים. * כשבעלי-בנה נכנס לבי"ח, מיד היא עזבה את ביתה ובאה לקחת את הנכד, ארזה לו תיק לשבוע-ללא עזרתי!!!("מקסימום מה שיהיה חסר, אקנה"). * כשהיא שמעה שאנחנו יוצאים לנופש בבית מלון מיד היא הציעה לקחת אליה את הנכד כדי שנהיה רק אנחנו לבד (מציינת שבעלי ב"קבע" ואנו מתראים מעט מאוד-היא מבינה ומסייעת). *חורף שעבר היא ראתה שאני "נאבקת" בייבוש הכביסות אז היא ביקשה לקנות לנו מתנה "מייבש כביסה"- בעלי מיד אמר שאין צורך וכשנתארגן קצת נרכוש אחד בעצמנו, אז היא אמרה שהיא תקנה עכשיו ואח"כ נחזיר לה...-אחרי הקנייה היא הפצירה בנו לקבל זאת כמתנה ללא החזרים-"גם לנו עזרו בתור זוג צעיר.." לה אני בוכה ומקטרת, איתה אני מתייעצת - היא המון בשבילי. ואלו היו רק דגימות קטנות מ- ייייםםם הנתינה שלה... וכמובן שהיא גם מקבלת, אבל על זה בפעם אחרת.

היי גלית, ברוכה הבאה

נחמד לקרוא את סיפורך, זה אוצר שאת צריכה לשמור עליו. תהני ואת מוזמנת להיות קול שקול בפורומנו
ברוכה הבאה

אנילה1

New member
גליתrt , אני נותנת כמו חמותך

אבל לא מקבלת בתמורה. כי כלתי לא יודעת להעריך את זה. אין לנו קשר כמו שיש לשתיכן.

רונתי

New member
אנילה את אולי נותנת כמו חמותה

אבל את לא מעריכה אותה והיא לא מענינת אותך, אז על מה תדברי איתה 3 פעמים ביום? את חושבת שהיא לא מרגישה שאת לא אוהבת אותה?

גליתrt

New member
אולי...

אולי לכלתך יש קושי בהבעת רגשות ולכן אפילו אמירת תודה פשוטה נהיית אצלה למשימה בלתי אפשרית - אזי כל תודה קטן ורפוי שלה צריך להשמע אצלך כ-תודה!! את נהדרת, מה היינו עושים בלעדייך..? אולי מרוב שאת מעניקה, נהיה הדבר שגור בעיניה והיא לא זוכרת שגם צריך להגיד תודה...?

שש שבע

New member
ואולי מכל נתינה את עושה סיפור כזה

שעדיף כבר לא לקבל ממך בכלל?

אנילה1

New member
שש שבע , הסיפור הוא רק פה.

שום דבר ממה שאני כותבת כאן לא נאמר לכלתי או לבני. עוד שבועיים אגור שבוע עם הבן והנכדים, כי כלתי טסה לקנדה. תהיה לנו הזדמנות לשוחח באיזי. שבועיים לאחר מכן הבן טס לארה"ב לשבועיים בעינייני עסקים. אציע לכלתי לישון אצלם מספר ימים כדי שלא תשאר לבד עם 3 התינוקות. לא נראה לי שתסרב. אני מתארת לעצמי שתהיינה קצת שיחות בין שתינו, אחרי שהילדים ילכו לישון. מקווה שהדברים יסתדרו בינינו.

חלילית1

New member
אנילה1 - כל הכבוד!!../images/Emo13.gif

אני מתרגשת כשאני שומעת סבתא שמציעה לישון עם הבן או, חס ושלום, עם הכלה... כשאני נסעתי למספר ימים לחו"ל עם אחותי(מתנת יומולדת) ובעלי נשאר עם הילדים חמותי עשתה את כל הפרצופים הלא-מרוצים שבעולם ובלית ברירה נעתרה לבוא להיות יומיים(!!!) עם בעלי והילדים וגם כשהיתה אצלינו המשיכה לקטר, להטיף מוסר ולנג'ס כל הזמן: איך אתם מחנכים את הילדים? ומה זה שאתם מרשים לאכול בסלון? ומה פתאום אתם מרשים להם לראות סרטים מצוירים לפני השינה? ועוד כהנה וכהנה וזאת בזמן שבעלי בסך הכל זקוק ליד תומכת ולמעט עזרה... אז מה שרציתי להגיד: גם אם את מחליטה לשוחח עם כלתך - עשי זאת בשיא העדינות והרגישות ובודאי שלא בשעה שהזאטוטים מסתובבים בין הרגלים...ובכלל יפה מצידך שאת רוצה ליישר את ההדורים. אצלינו - דרכה של חמותי ליישר את ההדורים היא פשוט לנתק קשר ולחכות ששוב נרד על ארבע ונצלצל ונתחנן שתחדש איתנו את הקשר. אז הפעם החלטתי שעד כאן - אני לא מתחננת אליה יותר!!
יום נעים ובוקר מדהים לכולן!!

אנילה1

New member
חלילית1 לי זה נראה מובן מאליו שאשן

אצל הבן שלי. אני אפילו לא יכולה לראות את עצמי ישנה בבית שלי בשקט כשהוא נמצא לבד עם התינוקות. לא נתפש אצלי. כך שמייד אמרתי שאני באה לישון שם. אפילו לא הצעתי. פשוט אמרתי. ראיתי על גיסתי שהיא נרגע קצת. וגם הבן שלי נראה רגוע יותר. גם הדודה של כלתי תבוא לעזור ויש מטפלת עד הערב. כך שזה ממש לא נורא. זה אפילו יכול להיות שמח מאוד.

חלילית1

New member
אנילה, חבל לי שבצד השני שלך

לא מעריכים (או לא מראים שמעריכים)מחוות כאלה... אצלינו לא עושים מחוות, לא כאלה ולא אחרות, אלא רק מתלוננים ומטיפים, ולכן כשאני יודעת שחמותי בשטח - אני ב מ ת ח !
אז עכשיו אנחנו מנותקות ורגוע לי יותר.

שש שבע

New member
לדעתי את עושה טעות

לשבת באותו זמן להבהיר ענינים? וגם עם הכלה? את תגרמי לך לקצר רציני, אבל כדאי לנסות להתבונן לקרוא בין השורות, שבוע זה הרבה זמן.

אנילה1

New member
שש שבע, אני לא יושבת ואומרת לה בואי

נשוחח. אני מדברת איתה בין השיטין, אחרי שהילדים הלכו לישון. ובין משחק למשחק עם הילדים. אני אף פעם לא עושה לה אינקוויזיה. אפשר ללמוד המון גם בלי לעשות שיחה רישמית. אין לי כוונה להלחיץ אותה.

sovlanit

New member
גליתRT

ברוכה הבאה. תודה על דברייך. מאחלת לכם שהיחסים יימשכו כך ואף ישתפרו... אכן,מחמם את הלב. כל טוב

מעיין 32

New member
אפשר להתחלף

וואו אני ממש מקנאה בך. את צריכה להודות שיש לך חמה שכזו שאכפת לה והיא עוזרת. הלוואי עלי

מאקי

New member
גם חמותי

למרות שבעבר היו לנו קשיי הסתגלות. היא הכירה אותי כילדה וכשהפכתי לאישה אולי היה לה קשה לתת לי לגדול אבל אחכ היא הבינה ואנו ביחסים נפלאים למרות שאיננו תמימות דעים בכל הנושאים למדנו.

שש שבע

New member
תאמיני לי שאני מבינה על מה את מדברת

כלות מגיעות אלי, לבד, עם חברה או אחות, או עם אמא. ראית כלה שבאה עם חמותה לעתיד? אני כן, כאילו אין אמא, החמות לוקחת מסיעה, מסייעת מעודדת מנגבת את הדמעות, מחבקת ומשלמת,קונה עוד ועוד (והכלה "די. זה מספיק, באמת קנית לי כבר יותר מידי") ואז אני אומרת תמיד לכלה "מותק, זכית בפיס, ואת עדין לא יודעת איזה" אני תמיד מזהה חמות נהדרת, כי אישה נהדרת תהיה כזו, לא מתחשבנת על קטנות, מתיחסת אל הכלה כמו אל בת . והכי גדולה זו שלא מצפה לכלום , וכשאת לא מצפה לכלום הנתינה היא אמיתית ומלאה ושלמה, ואז גם בלי ציפיות מקבלים המון אהבה בחזרה.

היי גלית../images/Emo20.gif

איזה כיף לקרוא על יחסייך עם חמותך זה ממש מזכיר לי את אחותו ואימו של בן זוגי שהם ממש חברות שלי ואני לא מרגישה שהיא אימו אני גרה אצלהם ואני תמיד מתיעצת אתה מבדחת אותה(והיא אותי)ואני נורא מקווה שאני אתחתן איתו וזה ימשיך להיות כך.ביי ו
בהמשך.

למעלה