של חמותך. שתי שאלות לגביה. 1. האם בעלך הוא בן יחיד? 2. האם חמותך עברה את השואה? גם לי הייתה חמות שהתנהגה בצורה חולנית. בעלי הוא בן יחיד. וחמותי סבלה ממופרעות נפשית עקב מות אחיו של בעלי לפני שנולד. אחיו של בעלי נפטר מדלקת ריאות כי עוד לא הייתה אז אנטיביוטיקה. מאז חמותי נעשתה די מופרעת. ויש לי עליה המון סיפורים.
הייתה במלחמה. הייתה לי דודה שמאוד הזכירה לי את חמותך. רק שלה רצחו את 3 הילדים והיא לא רצתה להביא אחרים. הייתה לה התנהגות פרנואידית כמו לחמותך לגבי מאורעות בחיים. בטח רצחו את המשפחה שלה. אם היא הייתה אשה רגישה בתור נערה, הרי שהמלחמה החריפה את הרגישות הזאת. היא בטח פיתחה חרדה מוגזמת לשלום הבן כשדהיא גידלה אותו, ובמשך כל חייה. היא בטח פחדה שמרעילים אותו. היא לא קבלה מעולם טיפול תרופתי לחרדות שלה? מה אומר לך? שברי אדם יצאו מהתופת ההיא. הייתה לי עוד דודה שהייתה חלוצה והגיע לארץ בנערה בשנת 1933 אחרי שנודע לה שרצחו את כל המשפחה שלה, גם היא פיתה תופעות פראנואידיות כלפי הבנים שלה. שני בני הדודים שלי התחתנו 3 פעמים כל אחד, היא הצליחה לגרש את כל הנשים שלהם. והיא בכלל לא הייתה בשואה.
אני לא בת 75,,,, זה סתם,, הניקקקקק <<<<<<<<<<<ינעל דין העולםם>>>>>>>>>>>>>>> אני כולה בת 28,, חחחחחחחחחח ניני,,, אז לי ולך אין חמות,,, איזה כייף לנו,, אה,,??? שיהיה לך יום טוב,,,
איזה סיפור. וואלה,יש לך אומץ . לא חושבת שהייתי מתחתנת איתו אחרי חוויות כאלה... נאלצת להודות שניצחת בתחרות.במיוחד אם זוהי רק ההתחלה ורק קצה הקרחון. חוצמזה מאחלת לך שנה טובה ומאושרת,נטולת קרציות מכל סוג... ואני מאמינה בהחלט ל כ ל מילה.
אם באמת הדברים התרחשו, את לא בסדר בראש לפחות כמו חמותך וכנראה שיותר. אדם שפוי לא היה מסכים לעשירית ממה שתיארת, שלא לדבר על חלקו של הבן בסיפור. בקיצור - צ'יזבט לא משכנע.