חמותי ואני..

טאKילה

New member
חמותי ואני..../images/Emo12.gif

חמותי,זה נשמע כזה צורם לא? זה צורב אוף, נשבעתי שהכלות שלי לא יקבלו חמות כמו שלי, אני מקווה שהבטחתי תתקיים. חמותי היא הסיוט של כל כלה, מאה אחוזי נכות למי שנופלת בחמות כמו שלי. שששששששקט יש לי הרבה סיפורים חלקם מצחיקים מרוב שהם עצובים. אני צריכה זמן לבוא הנה,אעשה זאת פנינה היי חמודה,
בוקר יפה לפורום..

sovlanit

New member
טאKילה,אהלן,נו,

אני מחכה בקוצר רוח לדברייך. חמותי היא כבר לשעבר,והיא הסיבה המרכזית לכך. הייתי משתפת אותך בתחרות החמות ה...,וכן,יש לי גם אחוזי נכות... חלק גדול בעקבות הרגשות השליליים שהתעוררו בי עקב היחס מצידה. לא,היא לא אשמה...וגם אין לה עילה לשמוח כי היא לא ממש מודעת לכך. אז,יאללה,שפכי...

yafit75

New member
UUU ולי בכלל אין חמה!!!

לא יודעת אם אני "מותרת" להיכנס לפורום זה,, אבל לי בכלל אין חמה,,, לא יודעת אם זה טוב,, או לא טוב,,, יודעת רק שיש לי שקט!!! ושבעלי אוכל אוכל בבית!! חחחחחחחחחח אהלן טאקושששששש,, תגעגעתי אליך,,, נויה,,, גם אני פה!!!

sovlanit

New member
YAFIT75

קודם כל,מותר לך בהחלט להכנס לפורום הזה,גם בהעדר חמות=חמה...ובטח שגם להגיב,אם תרצי בכך. חוץ מזה,שבעלך ואת וכל המשפחה תדעו רק אושר ועושר מכל הבחינות.תמיד.

yafit75

New member
קודם תודה,, בטח לא ציפית שלאישה

בת 75,, תהיה חמה,,, נכון,, בכל אופן,, אני מודה לך על הברכות,, ועל קבלת הפנים,,, באמת תודה.

yafit75

New member
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU חכו רגע

לא מספיקה לענות לכולם,,, בפוקס נכנסתי לכאן,,, רגע,, הולכת לענות לתגובות של כולםםםםםםםם!!!! יאאאאאאאאאא יש פה גם אנשים שאני מכירה,,, נויה,,, נכון,, כייף לי!!!

sovlanit

New member
YAFIT75

ראשית,יש חמיות שחיות עד 120...חחחחחחחח,כך שלא ציפיתי לכלום... ותבורכי ת מ י ד.

yafit75

New member
באמת מסכנות הכלות

שהחמות שהלן "חיות" עד 120,,, אבל אני סומכת על הכלות,, הן יודעות איך לבשל את הסיר,, מתחת לאף של החמה,, ולהאכיל את הבעל!!!

yafit75

New member
נייטושששששששששש,, ינעל דינקקקק

הי נייטוש,,, מה המצב,,, את רואה מה זה,, גם אין לי חמה,, וגם אני פה!!! חחחחחח איזה עולם,,,,

טאKילה

New member
יפית ממושקה../images/Emo24.gif

את יודעת שאת יכולה לבוא אלי לפורום בכייף. לפעמים אני עוברת בנשואים כשיוצא. נחמד לפגוש בך כאן..

yafit75

New member
טאקושש,, את נשמה,, פשוטט מקסימה!

הלוואי וכולם היו כמוך,,, גם אני מטיילתת פה ושם,, וטוב שיש פורומים שבאמצעותם נפגשים,,,,חברים טובים! ואת חברה טובה!!!! אני אף פעם לא שוכחת אותך,,,

הייייייי טאקי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה אלינו יאללה תתחילי לשפוך את שעל ליבך אגב, היום, גם לי כבר אין חמות, היא לשעברית

טאKילה

New member
תודה על קבלת הפנים איזה כייף../images/Emo9.gif

בואו נעשה סדר בדברים,בגלל הזמן הקצר שיש לי, כל פעם אתן פרק חמותי ואני.. חחחחחחחחחחחחח ממש פרקי תהילים מפורקים לפרקים
הכרתי את בעלי לפני 22 שנים,כלומר היינו חברים שנתיים גרנו יחד כרווקים בדירה שכורה. אנחנו נשואים 20 שנים,הורים לשלושה ילדים. דירת הרווקים שלנו לא ידעה מחסור,חמותי הייתה צמודה כמו דוברמן שמרה שחלילה אני לא אבזבז את הבן שלה,ביקוריה היו מידי יום כל היום. היא הגיעה מדיי יום לדירה והביאה קופסאות עם אוכל בדיוק מנה אחת לבן שלה, למרות שלא היה צורך אני בישלתי ולרוב אכלנו במסעדות. אבל הבובה החליטה שאני מרעילה את הבן והוא יאכל רק מתבשילים שהיא עצמה הכינה. גם כשטרחתי והכנתי ארוחה היא לא חסכה בהעלבות שאני מכינה לבן שלה זבל. לא עניתי לה באותה תקופה כדי לא להעכיר את היחסים ואהבה שלו ושלי. אמא שלו הייתה נכנסת לחדר השינה שלנו,מותחת סדין מחפשת אם יש כתמים לבדוק אם עשינו אהבה לילה קודם,כל כתם שניראה לה חשוד היא משכה סדין ודחפה לתוכו את האף להריח מה מקורות הכתם. במידה והייתה משוכנעת שזה כתמי זרע היא הייתה צועקת עלי את גומרת לבן שלי את הכוח. כשהייתי מספרת לו היא דאגה לומר שאני שקרנית וממציאה סיפורים. פעם היא צעקה עלי כששאלה אם הבן שלה ישן בצד של החלון,כשאישרתי לה שכן היא צרחה עלי את תשני בצד החלון את עושה את הבן שלי חולה. היא דרשה לדעת מתי אני מקבלת מחזור שחלילה לא תהיה הפתעה של הריון, תמיד איימה אם יהיה הריון אני צ'יק צאק עושה לך הפלה. יום אחד החלטנו לצאת לסוף שבוע לטבריה,הוא סיפר לאמא שלו שאנחנו לא נהיה באותו סוף שבוע,הבובה מיד הוציאה מזוודה ואמרה אמא באה איתך. כמובן הוא התבייש לסרב לה והיא הייתה איתנו בטבריה,כשרצינו להשכיר שני חדרים,היא טענה שהיא פוחדת לבד היא רוצה איתנו בחדר. כמובן שהיא גם החליטה שלא צריך מיטה נוספת שאנחנו נישן שלושתיינו יחד
הבובה בחרה לישון באמצע,היא היתה החיץ שמפריד בנינו. מיותר לספר שאותו סוף שבוע גרם למריבה רצינית בינו וביני והוא הסתיים טרם זמנו,חזרנו הבייתה לפני הזמן המתוכנן ונפרדנו בטריקת דלת המכונית בשעה 3.00 לפנות בוקר כשעל פנייה חיוך מקצה לקצה. אחרי שלושה ימים של פרידה,שוב השלמנו וחזרנו לגור יחד. ההמשך יבוא.. התעייפו לי האצבעות חחחח

טאKילה

New member
נויה יקירתי אמרנו..

פרקים,זה חלק מקצה הקרחון. אני מידי פעם אתן עוד חלק יש עוד הרבה דברים..

למעלה