חמותי היקרה.....

אני בהחלט לא מסכימה. כמו בכל מערכת יחסים

בין אנשים קיימים כל הגוונים. יש האוהבים בלהט ויש השונאים בלהט, וישנם כל הווריאציות שבדרך. בכל מקרה אני חושבת שניתוק מוחלט אינו פותר איזושהי בעיה. עובדה שלמרות שלדבריך כבר 20 שנה אין לך כל קשר לחמותך הלהט אצלך נשמר. קשה לי גם להבין היכן בעלך בכל הסיפור הזה. האם הוא עובר בשתיקה על כך שכף רגלה של חמותך לא דורכת בביתך. ואיזה מסר יש כאן לילדים שלך? שבמחי יד ניתן לנתק קשר עם בני המשפחה הקרובים ביותר לתמיד. אני לא הייתי רוצה שמישהו מילדי ילמד ממני מסר כזה. אגב, גם בעלי לא מדבר עם אמי. היא סתם מעצבנת אותו. אבל, היא מגיעה אלינו באופן קבוע וגם הוא בא איתי אליה. שלום בכניסה ושלום ביציאה, וזהו, אבל ברור לו שאין סיכוי שהקשר הקר ביניהם ישפיע על הקשר שלי איתה.

pf26

New member
מי ה"נשמה" שסיפרה לך מה היא אמרה?

אולי דברים הוצאו מהקשרם, אולי זה נאמר בצחוק? לא הייתי לוקחת את זה יותר מידי ברצינות. אם רבת עם אישתך ואמא שלה היתה בסביבה, סביר והגיוני שהיא תצדד בבת שלה ואולי היא אפילו נלחצה מזה. אני בעד לקחת דברים בפרופורציה, אם עד עכשיו הכל היה בסדר בינך לבין החותנת, אין שום סיבה שדברים ישתנו. כדאי שתשוחח עם אישתך והיא בודאי תבהיר את הדברים, אם תחליט לדבר עם החותנת שלך, עשה זאת בעדינות ובחיוך, כי רוב הסיכויים שהיא לא אמרה או לא התכוונה לזה. קשה לי להאמין שהיתה מצליחה להסתיר במשך 14 שנים (עם מפגשים שבועיים) את רגשותיה. אשמח אם תחזור לספר איך נגמר הסיפור הזה.

einavush6

New member
מאוד מעניין

תמיד לכולם יש את אותן בעיות. אותה גברת בשינוי אדרת, מה שנקרא. בכל מקרה לדעתי, אתה חייב לומר לה מה אתה מרגיש ובעיקר לא להתנצל. ומחכה לשמוע התפתחויות...

ofirav

New member
אז שבועיים עברו..

החלטתי לקחת נשימה ארוכה...(מצדיע לעצמי - פעם הייתי הרבה יותר אימפולסיבי )..2 שבתות שהלכתי לארוחת שישי אצליהם...ושמרתי על השתיקה..כמובן שלשאלה מה שלומך..עניתי "סובל בשקט"..(טוב..להתעלם עד כדי שתיקה מוחלטת - קשה לי)..ובכל זאת..לראות אותה מולי עם חיוך ולשאול מה שלומך כאילו כלום....מיד קופץ לי המשפט שלה...מחכה להזדמנות שנשב ביחד ללא הפרעות..מעניין האם עם בעלה תמיד היה לה 10?

m i t a l y

New member
../images/Emo91.gif

פתח שרשור חדש עם תגובתך כדי שכולם יוכלו להתייחס (השרשור כבר לא קופץ).

למעלה