חמותי היא נחש.........

חמותי היא נחש.........../images/Emo46.gif

ואתם יודעים למה? כי הבן שלה לא בא אליה בכלל מאז שילדתי ואחרי שהם לא באו אליי לבי"ח לבקר. וגם בקושי באו לברית הוא לא הולך ולא נפגש עם משפחתו. אבל מה .... היא כל הזמן מחפשת לו סיבות כדי שיבוא אליה . או שהיא מבקשת מהדוד שלו לשאול מה קורה איתו ובוכה לדוד למה הוא לא בא. הכוונה לבעלי. או שהיא מתקשרת ואומרת לו שיתקלקל לה הטלפון. או שהיא מתקשרת להגיד לו תביא את הבת הגדולה יש לי בגדים בישבילה כל הזמן מחפשת סיבה איך להביא אותו אליה. בינתיים זה לו הולך לה.......
לילונית5
מה אתן אומרות?

אז מה חדש????

חמות פנים רבות לה , שמעת??????????? תלמידי לחיות עם זה ולהתעלם !!!!!!!!

אז מה חדש????

חמות פנים רבות לה , שמעת??????????? תלמידי לחיות עם זה ולהתעלם !!!!!!!!

saritoosh22

New member
זה נראה לי לגיטימי שהיא תנסה

לראות אותו, גם אם היא לא אוהבת אותך. אני מקווה שתביני אותי נכון, כל הכבוד לבעלך שדבק בך ובזה שהוא לא הולך, הוא משדר: מי שלא מכבד את אישתי משמע הוא לא מכבד אותי, אז אני אני בוחר שלא לבוא (משהו כזה). אבל, היא מצידה תמשיך לעשות מניפולציות כדי שהוא יבוא ובעלך ימשיך בדרכו ואת סתם מתרגזת, דפדפי יקירתי!

יפה אמרת..... דפדפי....

מה שמעצבן אותי היא לא מתעייפת.... ואני מקווה שהמצב לא ישתנה.....

sovlanit

New member
לילונית5,

ברור שהיא מנסה לגרום לו לבוא אליה באמתלות שונות ואולי אף משונות. ברור שהיא מנסה ליצור קואליציה משפחתית לטובתה. לא מבינה: ממה בדיוק את חוששת??? חישבי היטב מה הכי מפחיד אותך. וכשתדעי את התשובה לשאלה הזו הרבה דברים טובים יקרו לך בחיים. באחריות!ובהצלחה!!!!!!!!

סובלנית.........

זהו בדיוק הפחד שהוא בסוף ישתכנע. כי היא תעשה הכל..... מתקשרת כואב לי כאן....... התקלקל לי זה.......... בקיצור תירוצים........

כן סובלנית.........../images/Emo70.gif

ואת צודקת הפחד הוא שבאמת לא ימלאו לו את הראש........

הוא אומר לה .............

שהוא יבוא והוא לא הולך............ אבל הוא אמר ככה במלמול שפתיים בטח עכשיו הם צריכים אותי......... למה אין לה מי שיתקן לה ויעשה לה...........

אנילה1

New member
לילונית5 אני אומרת שקשה לה להיות

מנותקת מהבן ומהנכדים. מה היא יכולה לעשות בכדי לראות אותם? מה את מציעה?

אנילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא ויתרה עליי......... ועל ילדיי אבלללללללל וזה אבל גדול היא נחש כי אם הן שלה היא מנסה להיות בסדר. אני לא יודעת אם את יודעת אבל לפני 3 חודשים נןלד לי תינוק היא לא טרחה אפילו לבוא לבקר אותי........... 5 דקות נסיעה לבית היולדות מביתה........ אני הבטחתי לה דבר אחד שאני לא אנקוף אצבע על מנת לשנות את המצב. בעלי לא מדבר עם אחיו ואיתה רק קשר טלפוני......... היא אפילו טלפון אליי לא מרימה לשאול לשלומי ולשלום ילדיי... מה את אומרת עכשיו?

לילונית למרות שבאיחור.

זה נשמע מאד עצוב, ואת בנוסף עכשיו אחרי לידה, מה שיותר בעייתי, כי כל מיני דברים צפים ועולים, ואני יודעת שלפחות המצב רוח ממש לא משהו בתקופה הזאת. תנסי לראות את הכל כדבר זמני, אני מתכוונת לא לגבי חמתך אלא לגבי כל התקופה הזאת, זאת בחירה שלה לא לראות את הילדים, ולא להיות איתך בקשר, ותאמיני לי ההפסד כולו שלה. אבל את עכשיו במצב רגיש, תנסי להעסיק את עצמך לא ממש להשקיע מחשבות ואנרגיות בכיוון של הכונפה שלך, היא אישה שאכפת לה רק מעצמה וחבל עלייך, חבל שתהיי עצובה בגללה, אני חושבת שליצור נתק זה לא ממש טוב, זאת אומרת, אם היא מנסה בכל מיני דרכים להביא את הילדים ואת הבן שלה אליה, זה ממש לא משנה, תניחי לזה, גם הילדים שלך צריכים סבתא, אל תענישי אותה באמצעות הילדים, אם זאת הבחירה שלה לראות ככה את הילדים תני לה. בכל מקרה היא ורק היא המפסידה הגדולה, אני יודעת שיש הרבה רגשות נקמה וצורך להחזיר לה אבל תאמיני לי שהיא כבר נענשת. סיגל.

אדית יקרה../images/Emo70.gif

היא לא רוצה את הילדים שלי היא רוצה את הבן שלה... הבנת? אם היא היתה רוצה את הילדים - בפורים היא לא יכלה להגיד לבן שלה. בוא תקח לידים משלוח מנות. שוברת את הקרח. אבל לא היא לא עשתה זאת.. לנכדים האחרים שה היא בטוח נתנה ... חותמת לך. נ.ב יש לי 2 בנות גדולות שמבינות עיניין ולא מוכנות בשום אופן ללכת אליה את האמת גם הקטנים לא מבקשים. אז מה איכפת לי......

אנילה1

New member
לילונית, אף פעם לא עשינו משלוח מנות

במשפחה שלנו. וגם עכשיו בכלל שכחתי מזה לגבי הנכדים. גם אני לא קבלתי משלוח מנות ותודה לאל שלא, כי זה מלא עוגות. חחחחחחחחחחחחחח

אנילה1

New member
לילונית5 אני אומרת שבמשפחה של בעלך

האנשים מסוגלים לחיות הרבה שנים בברוגז. ואולי במשפחה שלך לא. אולי בגלל זה ההתנהגות שלהם נראית לך לא בסדר. הם לא חושבים שהם לא בסדר. אגב התינוק שלך חמוד להפליא.

למעלה