חמור עף

ddaver

New member
חמור עף

שלום לכולם! אני מחפש סיפור ילדים הזכור מילדותי הרחוקה, ונידמה לי ששמו "חמור עף". ניסיתי לחפש אותו ולא הצלחתי, כך שאולי אני לא זוכר את השם נכון. מוכר למישהו? תודה.

ורדה ש

New member
עזור לנו לעזור לך

עוד קצת פרטים בבקשה: לאיזה גיל אתה מתכוון כשאתה אומר "ילדותי" - ארבע-חמש? תשע-עשר? פחות? יותר? מה יש בספר הזה? בערך על מה הוא? זה עבה? דק? אפילו צבע או ציור של הכריכה יכולים לעזור.

ddaver

New member
תודה על התגובה...פרטים נוספים.

כזכור לי...העטיפה הייתה צהובה, והיה עליה ציור של חמור מוקף חומה... הוא לא היה כל כך ארוך...והיה מיועד לגילאי 7 או משהו... מקווה שזה יכול לעזור. תודה.

ורדה ש

New member
החמור שלך הדיר שינה מעיני

עוד לפני שהגעתי בבקר לספריה נזכרתי בו: החמור המעופף. זה סיפור על חבורה של ילדים ונדמה לי שהשם ש"החמור המעוף" זה השם של החבורה. כתבה גורית אכסלרוד ואייר נחום גוטמן. עכשיו גם התחלתי לחפש אותו ברשת והנה לך מה שמצאתי: - יצא בהוצאת עמיחי ב - 1961, 105 עמודים. ואם אתה רוצה לקנות - אז יש אצל רובינזון. אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולראות את הפרטים, אבל אין להם אפשרות לקנייה מקוונת וצריך להתקשר אליהם. (5605461 - 03 ) או להגיע אל החנות (נחלת בנימין 31 תל-אביב). עכשיו אני יכולה לישון בשקט. לילה טוב.

ddaver

New member
המון המון תודה!

אני רואה שאת קצת כמוני, כשאני רוצה לגלות משהו אני לא יפסיק לחפש עד שאני אמצא... אז שוב, תודה רבה!

למעלה