חמור ביותר!!!!!!!

mrrc

New member
חמור ביותר!!!!!!!

עקב מצב הסדרות כרגע בערוץ AXN....אני כמעט ולא צופה בערוץ.. המצב חמור ביותר...כל הסדרות היפות נגמרו.. חבל... פשוט עצוב כי הייתי צופה בערוץ כל היוםםםם..והיום? כלום..

Gilliana

New member
בודאי, כאשר 90% מהערוץ בנוי על...

... שידורים חוזרים בפעם המאה, בודאי שאין מה לראות. הצרה היא שאנשי הערוץ מעדיפים להיות בנות יענה ולא להבין זאת. מילא - בסופו של דבר הכל יחזור אליהם כבומרנג.

cwn

New member
זו התקופה...

עוד מעט יגיעו הקניות החדשות של הערוץ ואז יהיה יותר מעניין, זה ככה בכל סוף עונת שידורים כשהערוץ משדר שידורים חוזרים של הסדרות החדשות וכו'.

cwn

New member
את באה לכאן במטרה לתקוף...

תכתבי מה שבא לך למי שבא לך, אני מבקש ממך לא להגיב לדברים שאני כתבתי ומעבר למה שאני כותב עכשיו אני לא מתכוון לענות לשום דבר שאת כותבת. את נמצאת כאן בפורום למטרה אחת, והיא לתקוף את הערוץ ואת חברי הפורום שכן מרוצים ממנו, בינתיים לא הוכחת בשום צורה שזה לא נכון. כמו שהסברתי בתגובה ששרשרת אליה, יש תקופה כזו בסוף כל עונת שידורים, בדיוק לפני קנייה חדשה של סדרות. אז מגיעות העונות החדשות ושוב יש תוכן חדש בערוץ. אם כל כך משעמם לך מהתכנים בערוץ כל הזמן אל תצפי, אבל רדי מהגב שלנו, חברי הפורום לא עשו כלום שיגיע לנו היחס שלך לערוץ, יש לך בעיה עם הערוץ, דברי עם הערוץ, אבל עזבי אותנו בשקט.

Gilliana

New member
אני באה במטרה...

להביע את דעתי, הלגיטימית לחלוטין. איש לא ביקש ממך להגיב - אבל לא אתה ולא אף אחד אחר לא ימנע ממני את זכותי הבסיסית להביע את דעתי בפורום זה על הערוץ. יש לך בעיה איתי? אתה מוזמן שלא לקרוא את הודעותי, מעבר לכך אתה יכול לבקש ואני יכולה לסרב לבקשתך. מי שמרוצה - שיהיה לו לבריאות, אולם בינתיים, הפורום הזה לא נקרא "הצופים המרוצים של ערוץ AXN" ויש גם צופים לא מרוצים, כמוני, שמתכוונים בהחלט להביע את דעתם כאן בפורום ואני רק הסנונית הראשונה. אני לא רק שלא מרוצה מהערוץ, אני מאד מאד מאד מאד לא מרוצה - ואז מה? מעבר לכך, הנסיון שלך לטעון כי אני תוקפת את חברי הפורום, מגוחך במקרה הטוב. אם לא שמת לה, אני מגיבה רק לנושאים הרלוונטיים.

nataxn

New member
אני לא מבינה על מה ההמולה

בכל מקרה,אז נכון ירדו סדרות טובות בנתיים.. אבל יש סדרות טובות שעוד משודרות ומבחינתי לראות אותם עוד מליון פעם (כדוגמת שבע ימים, גולשים בזמן החרוש ועוד)

למעלה