חמורארוך

קפת

New member
חמורארוך

כן, כן, אני יודעת שהאורך לא קובע. גם החמור לא. אבל לכבוד המאמי של החודש (פ.ח.), שכל כך אוהב אירועים חברתיים במתנ"ס שלי, שמשחקים הם משאת נפשו - הנה משחק חדש. וגם בשביל שכל הנק-ניקים החדשים יחשבו שיכול להיות פה נחמד לפעמים, למרות שלא מומלץ להתרגל להסניף אופוריה. אז ככה: נחשו מיהם הסלב ששמותיהם תורגמו (כל הזכויות שמורות לי. החובות עליכם). וכמובן, אתם יכולים להוסיף כאוות נפשכם (מי שיש לו. נפש. אוות יש פה לכולם. זה מצורף לערכת הצטרפות לפורום. אם חסרה לכם אוות, תגשו לאפסנות ותקבלו. איפשר פה בלי אוות. באמת. חבל). 1. שטר נקי-צליל 2. מלכה חופאי 3. מלכה חללי 4. טבעתו כוכב 5. יוני בשר-קונכיה 6. יונה מסחר צבאי כמו תמיד, שלכם עד סוף שנת המס רק-קפת ב.

dr0plet

New member
1. ביל קלינטון

3. קווין ספייסי 4. רינגו סטאר 5. ג'וני מיטשל אוח. אני משועממת

אוח, אין כמו משחקי חברה

ועוד חידוד מלים. עכשיו יותר מתמיד, ברור לי למה לא החזקתי מעמד בתנועת הנוער (השומר הצעיר למי שתהה). אבל בכל זאת, מאחר ואני במגמה עממית: 6. ג'ואן ארמיטריידניג או איך שלא מאייתים את שם המשפחה שלה 2. הקווין ביץ', או הכלבתא האם, היא מן הסתם קפת שלנו. לא מי יודע מה סלב, אבל במדבר, כל קוץ וגו'.

האופציה שלי יותר עדיפה*

*מותקסיטראמותק, אני יודע שאין דבר כזה בעברית "יותר עדיף" אבל לפעמים אני עילג בכוונה, כדי לגרום לעברית להצטנף בפינה או איך שלא הגדרת את זה.

קפת

New member
הו, חבורת רפי שכל חביבים שלי

זה בדיוק הזה להוציא את האצבע מהרקטום, למחוק את החיוך הזחוח ולהקשיב לסט. קפת: נתחיל עם הנק-ניקה החדשה, הגיברת דראופלט (זה שם רומני?): משעמם משעמם, אבל לא הצלחת לפתור את כל הששיה הפו-תחת. תתאמצי קצת, בפעם הבא, או קבלי חוקן. פ.ח., עיוני כפרות: אתה מתאר לעצמך שיש בפורום הזה אנשים שלא יודעים בכלל שקיימת אושיה בשם ג'ואן ארמיטרדינג, אהובתי הניצחית? ואני לא רוצה לחשוב בכלל, מפאת הזעזוע הוחולשה שיתקפוני, מה המצב בפורומים האחרים. מזעזע. אודי(סוס), כלבה מתוקה: את כל כך יפה בורוד!!! ואם נדמה לכם, שאני אתאמץ עוד הרבה זמן כדי להפעיל אתכם (מה אני, איציק הקוסם? מיכל ינאי? נראה לכם?) ולחדד את המוחות המעורפלים שלכם, אז אתם טועים. קבלו מבזק אחרון, ותתחילו להמציא שאלונים בעצמכם. אפשר להתפתח גם לשמות של יצירות, דמויות, לתרגם שירים, וכו'. אפשר בהפוכה - לתרגם ישראלים ללועזיתית. אפשר הכל, רק תזיזו תתחת. 1. עליזה ב. חייט 2. מ. אמיתי רצועה 3. בתולת-יה זאב 4. שודד-חולדה אדום-מכונית 5. ר. סיור ים פקיד

קפת

New member
חתול, אני מחכה לשקט

סע לפרו, המפתחות בפנים. תבילי פונצ'ו מגרד.

softy

New member
יפה אנה

אחרי שאת פותרת את זה זה נראה לי מזה הגיוני. על לפני לא כדאי שאכביר מילים.

קפת

New member
טעות גסה ואיומה

לא פטולה קלארק. וזה המקום להזכיר, שתתחילו להפעיל לעצמכם את התחת. יאללה, אני רוצה לראות הגדרות חדשות. נמאס לי לעשות סיעור מוחות עם עצמי!

קפת

New member
דה. אני חיברתי את זה, לא?

ר. סיור ים פקיד. איפה אתה רואה פה פטולה?

softy

New member
סיור ים

פטרול, נחסיר ממנו את הריש [ר.] נשארנו עם פטול, ההֵא היא ה שותקת ולכן מוטב שגם אני אשתוק עכשיו.

למעלה