ר רקדנית הרוח... New member 14/8/06 #22 יופי של דברים החמוצים נראים נפלאים..מעניין שקוראים להם חמוצים ואין בהם בכלל חומץ או לימון.. אף פעם לא חשבתי על זה אני לא אוהבת חמוצים בכלל, אבל אוהבים אצלנו בבית אז מכינה. ועל עוגות שוקולד- אני מ ת ה ! אין אין על עוגת שוקולד... לדעתי וזאת נראית עסיסית במיוחד..
יופי של דברים החמוצים נראים נפלאים..מעניין שקוראים להם חמוצים ואין בהם בכלל חומץ או לימון.. אף פעם לא חשבתי על זה אני לא אוהבת חמוצים בכלל, אבל אוהבים אצלנו בבית אז מכינה. ועל עוגות שוקולד- אני מ ת ה ! אין אין על עוגת שוקולד... לדעתי וזאת נראית עסיסית במיוחד..
D DUKASIT New member 14/8/06 #23 רקדנית נכון שאין חומץ אבל הטעם חמוץ ומכל עוגות השוקולד אני ממליצה על זו היא איכותית, אורירית, גבוהה מה אני אגיד לך היא באמת נהדרת. אני בהחלט מחליפה אותה עם עוגת השוקולד הרגילה שלי. סליחה שהקפצתי פשוט רציתי לענות לרקדנית.
רקדנית נכון שאין חומץ אבל הטעם חמוץ ומכל עוגות השוקולד אני ממליצה על זו היא איכותית, אורירית, גבוהה מה אני אגיד לך היא באמת נהדרת. אני בהחלט מחליפה אותה עם עוגת השוקולד הרגילה שלי. סליחה שהקפצתי פשוט רציתי לענות לרקדנית.
ר רקדנית הרוח... New member 14/8/06 #25 טוב טוב.. נכנעתי../images/Emo6.gif אאפה עוגה כזאת לשבת. למרות שראיתי שיש הקצפה ואני חסידת הבחושות למיניהן.. אבל התמונות הורסות אותי! (ליום יום אני לא מכינה כי אני בדיאטה ) אדווח!
טוב טוב.. נכנעתי../images/Emo6.gif אאפה עוגה כזאת לשבת. למרות שראיתי שיש הקצפה ואני חסידת הבחושות למיניהן.. אבל התמונות הורסות אותי! (ליום יום אני לא מכינה כי אני בדיאטה ) אדווח!