חמוציות...

שמש א

New member
חמוציות...

אין לי נסיון עם חמוציות ויש לי שאלה למי שהתנסה. לדודתי מייד אחרי המחזור יש גירוי של כשבוע באיבר המין. הרופא המליץ על חמוציות. היא שואלת האם צריכה לקחת את החמוציות במשך כל החודש או רק בימים שלאחר המחזור בהן חשה את הגירוי? אין לי נסיון עם חמוציות ואמרתי לה שעד שתשאל את הרופא, אבדוק אם חברי יודעים... יום נפלא גלית

0 אור 0

New member
חמוציות

קודם כל - אם לדודה אין סכרת או בעיה אחרת שמגבילה את הסוכר, אז הרבה יותר טעים לשתות מיץ חמוציות (2-4 כוסות ליום). אחרת אפשר באמת את הכמוסות. מדובר בסך הכל במיץ טבעי ולכן אין נזק לשתות יותר פעמים ביום או יותר ימים. יש אנשים רבם ששותים כל הזמן את מיץ החמוציות. אך מכיוון שזה יקר, וכאמור מתוק, היא יכולה כמובן להסתפק גם במספר ימים לאחר המחזור על מנת למנוע את הצריבה. דבר שני, אם הרופא הרגיל המליץ על חמוציות, וזה סימן שאין בעיה חריפה - אני הייתי מציעה לדודתך לפנות לאבחון ברפואה המשלימה. יתכן שיוכלו לעזור לה לזהות את הסיבה ולהמנע מכל הגירוי הזה מלכתחילה .

מוטימוט

New member
חמוציות זה לא תרופת פלא

שלום שמש היכן יש גירוד? בנרתיק, בערוה או שזה יותר פנימי. האם זה גירוד של זיהום חיידקי? יש הפרשות ואגינליות בעלות ריח? ברגע שרופא ממליץ על חמוציות כחלופה טיפולית אני מתחיל לפחד... אולי הוא לא יודע. חמוציות יעילות במניעה וטיפול בזיהומים חיידקיים אך לא כל גרד הוא זיהום חיידקי!!! מבחינה סינית: גרד באיברי המין נגרם עקב: א. מחוסר דם ב. לחות במחמם תחתון-דוגמא LOND DAN XIE GAN TANG ג. רוח התוקפת את האיבר הרלוונטי-XIAO FENG SAN מה שנשאר הוא אבחנה מבדלת. בהצלחה מוטי

yoelnd

New member
תראי חמוצי.....

היי היות והמבנה האנטומי אצל נשים די מורכב וגירוי שציינת הוא בזמן הטלת שתן או במקום אחר? חמוציות אמורות לעבוד יותר בענין השתן! ולכן דרושה יותר אבחנה מבדלת. אני בגישה חיובית ואם הרופא ממליץ כנראה שהוא פתוח למשלימה ולא שולל ואולי מתוך בורות וגם זה משהו..... מאידך, הייתי ממליץ על נטילת פרביוטיקה - החידקיים הידידותיים - אצידופילוס באופן קבוע ולחילופין או במקביל, לבצע שטיפות וגינליות ומאחור עם אותם חידקיים או יוגורט או עם שמן עץ התה. וכמובן שכל הענין דורש תישאול מעמיק יותר, הכוונה ורק בריאות

שמש א

New member
תודה לכולם...

וסתם לסבר את האוזן, נאמר לי ע"ע הנטורפתית שאני מתיעצת עימה, כי עליה לקחת את החמוציות יום ביומו במשך כל החודש ואם לא עוזר, אז כדאי שתעשה משטח, לשלול קנדיה או פטריה אחרת...

שמש א

New member
שאלה חדשה (בהופמאופתיה) ../images/Emo124.gif

חבל ששלומי לא פה... אבל אולי יש הומאופט אחר באזור. כיצד עוזרת ההופאופתיה בדלקות שתן חוזרות?

yoelnd

New member
יש ויש

היי יש הרבה אמצעים יעילים לטיפול מעשי בדלקת ולמניעה בעתיד. "זבוב ספרדי" - צנטריס יעיל לטיפול מהיר בדלקת כרגע ולענין מניעה רצוי לפנות לייעוץ אישי. רק בריאות!

אני באזור

הומאופתיה מטפלת בדלקת בשלפוחית השתן בדיוק כמו בכל מחלה אחרה-ע"י ראית התמונה השלמה והתאמה של תרופה הומאופתית מתאימה ומדויקת ביותר. יש תרופות הומאופתיות שניתנות למחלה כSOS (קנטריס היא אחת מהן) וגם אז חשוב להתייעץ עם הומאופת/ית. בברכה עירית

למעלה