חמוס למסירה=/

דניאלא23

New member
חמוס למסירה=/

החמוס החמוד שלי למסירה,אין לי זמן לטפל בו ואני מעדיף שמישהו שיש לו זמן לשחק איתו יהנה ממנו ויהיו לו חיים טובים יותר. כל מי שמעוניין מוזמן להתקשר 0522498791,החמוס בן שנה וחצי,מחוסן,בצבע לבן!

Sweet Fantasy

New member
עצוב לשמוע

חבל שלא חשבת על זה לפני שבחרת בחמוס. בכל מקרה אני ממליצה לפרסם גם בפורום בע"ח והתנדבות, בשבועות האחרונים בשיתוף עם תחנת הרדיו 88fm., מתפרסמים כל שבוע בע"ח לאימוץ, שבוע כלבים שבוע חתולים ושבוע כל מה שבינהם
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1222&MessageId=153526787 בגלל שהחמוס כן עלול להחשף לתקשורת כי זו חיה יוצאת דופן חשוב כן לעשות סינון ולא למסור לראשון שפונה. מספיק הוא עובר ממך והלאה שלא יקרה שוב.

דניאלא23

New member
החמוס נמסר למשפחה אוהבת

פירסמתי אותו בכמה מקומות למסירה בחינם אחרי שעלה לי 350 שקל,רציתי שמישהו שיכול לטפל בו ולחנך אותו ייקח אותו כי הוא היה נושך בלי הפסקה,הגיעה משפחה חמודה עם 2 ילדים וקיבלו את החמוס במתנה,כמובן אחרי שהסברתי להם שזאת חיה טורפת ונושכת וצריך להיות זהירים איתו עד שהוא יהיה מחונך. בכל מקרה זאת חייה מקסימה חוץ מזה שהוא היה נושך המון. היום ראיתי אצל מישהי חמוסה מעוקרת רגועה לגמריי,לא נושכת בכלל ואוהבת לשחק,אני חושב על לקנות אותה ולטפל בה כמו שצריך כי בחמוס שהיה לי לא יכלתי לטפל כמו שצריך כי הוא לא היה מפסיק לנשוך והייתי ממש מפחד ממנו.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

חמוס זה לא תוכנית כבקשתך, מסרת חמוס כי אמרת שאתה לא יכול ואין לך זמן לטפל בו, פתאום עכשיו מסרת כי הוא נשך ולא ידעת להתמודד? יכלת לחנך אותו, לסרס אותו ולהשאירו אותו אצלך אילו באמת רצית. אם הגיל בכרטיסך נכון, אפשר להבין שאתה לא ילד, ההתנהגות הזאת לדעתי מאוד ילדותית, אם בחרת למסור את החמוס שלך אזי אתה לא מסוגל לטפל בו בשלב זה בחייך לקחת חמוס אחר כרגע זו פשוט אגואיסטיות לשמה. החמוסה הזאת עלולה לנשוך אצלך למרות שלא נושכת בביתה הנוכחי, אז מה תעשה??? לכל דבר יש פתרון אם היית רוצה באמת את החמוס היית יכול לקבל עזרה.

WTR

New member
אוי ואבוי ../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

לא מספיק מסרת לבית עם ילדים חמוס שהוא נשכן (לא רק שחמוס זו לא חיה לילדים, שלך עוד נשכן! מה שהוא אומר ש99% הם ימסרו אותו הלאה.. ומי יודע איפה זה ייעצר) גם ישר הלכת לחפש לך חמוס חדש?!? מה זה, גרביים?? חמוס מחנכים בדיוק כמו שאתה מחנך גור כלבים או תינוק! זו אחריות! אלוהים ישמור מאיפה חוסר הרגישות לזלזל ככה ביצור חי..

coka75

New member
אתה אסון אנשים כמותך הם אסון לבעלי חיים

מוסרים קונים זה לא חפצים

דניאלא23

New member
אתה אסון בעצמך!

בסך הכל חיפשתי לו בית יותר טוב וזה מה שהוא קיבל,המשפחה שקיבלה אותו התקשרה וסיפרה שהוא מאוד חמוד וכמעט ולא נושך בכלל אחרי שאצלי הוא היה נושך בלי הפסקה,אפשר להסתכל על זה משני הצדדים,אתם בוחרים להסתכל על זה מהצד הרע!!!עשיתי טובה לחמוס שמסרתי אותו לבית שיוכל לטפל בו כמו שצריך!

coka75

New member
תנסה ללמוד

ראשית חמוס נושך אתה מוסר למשפחה עם ילדים ויותר גרוע מוסר חמוס ולוקח אחד חדש , מה זה חפץ, אתה לא מסתדר עם חמוסים אל תאמץ חדש זה לא צעצוע שהיה לך קצת אחריות אישית. אתה מזכיר לי את האשנים שמוסרים את הכלב שלהם לעמותה ואחרי כמה זמן מאמצים חדש

למעלה