חמוס חדש

• פותח הנושא zidi
  • פורסם בתאריך

zidi

New member
חמוס חדש

קניתי חמוס, ואני ממש מתאמצת לגרום לו לעשות את צרכיו בארגז לא משנה מה אני עושה, זה פשוט לא הולך , הוא עושה ליד הארגז אם צריך אבל לא בתוכו. יש דרך לגרום לו לעשות אותי אם מאושרת ולחרבן בארגז?

Sweet Fantasy

New member
ברוכים הבאים

את יכולה לנסות מכך שכל פעם שהוא עושה את צרכיו תעברי אותם לארגז חול ותראי לו. חמוס עושה את צרכיו בערך 5-10 דקות אחרי היקיצה את יכולה לשים אותו מיד בארגז אחרי שהוא מתעורר.. כל פעם שהוא עושה את הצרכים בארגז תתני לו צ'ופר קטן. חשוב לנקות את המקום שבוא הוא עשה את הצרכים בחומר ניקוי (ולחכות שהוא יתייבש טוב) אם את רואה שהוא עושה פבינה אחרת אבל כל פעם באותה פינה כנראה ששם יותר נוח לו, ממליצה לשים באותה פינה עוד ארגז.. חוצמזה את מוזמנת לספר על עצמך ועל החמוס החדש, השתלבות מהירה ומהנה, מיכל.

zidi

New member
בוגי

שמו של החמוס המדובר הוא בוגי והוא בן חמישה חודשים. לפני שקניתי אותו קראתי בערך כול מה שמצאתי על חמוסים. וכן ניסיתי להחזיק אותו בארגז הוא פשוט בורח ממני או נושך. ניסיתי לפתות אותו לבוא לארגז וגם זה לא הולך. בנוסף אם זה לא ישמע די מטורף נראה לי שהוא עושה לי דווקא, לא יודעת למה אבל הוא נהיה ביומיים האחרונים יותר תוקפני, נושך והוא הופך את המים שלו בכוונה [לפחות זה נראה ככה], הוא גם מקפיד להסתכל עליי ואז לפוך אותם בכול החדר, והיום הוא גם פיתח משחק חדש- לחרבן בתוך האוכל של עצמך. יש משהו שגורם להתנהגות הזאת? כי מקודם הוא לא היה ככה. הוא גם אוכל מתחת למיטה ולא לידי...

Sweet Fantasy

New member
על חינוך קראת?

כי נראה לי שצריך ליישם.. בקשר למים, הייתי ממליצה להחליף לבקבוק כמו של ארנבונים ומכרסמים.. או לקבע את הקערה איכשהו.. בקשר לאוכל גם לי זה קרה פעם, אני לא בדיוק יודעת מה הסיבה אולי זה מצביע על ניסיון לקבוע טריטוריה כי זה קרה לי כשהבאתי את החמוסה שלי אחרי שכבר היה לי חמוס.. תנסי לשים את האוכל איפה שהוא ישן ומשחק. אם זה לא עוזר פשוט תפזרי את אוכל על מגבת.

odedmmm

New member
מאיפה

מאיפה קנית אותו? אני מחפש מישו שמוכר בגיל הזה חמוסים

Sweet Fantasy

New member
תסתכל בלוחות יש שם חמוסים

למכירה, אלה שבני 8 חודשים גם יכולים להתאים לך, והנקבה מעוקרת.

odedmmm

New member
גדולים

מה אני יעשה עם חמוס בן 8 חודשים הוא כבר גדול ורגיל לבעלים שלו עכשיו לקחת אותו ממש לא כייף

Sweet Fantasy

New member
8 חודשים זה לא כזה גדול

למען האמת זה עדיין גור.. זה לא דומה לכלב, ואומנם זה נכון בקשר לבעלים אבל לחמוסים יש קושר הסתגלות טוב. קניית חמוס עד גיל שנה היא לגמרי סבבה ולדעתי זה עדיף כי הוא מחונך כבר והכל (לצרכים ולנשיכות)

Lovable Stray

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

בקשר לארגז צרכים - הרבה חמוסים לא אוהבים ארגזי חול של חתולים אלה יותר ארגזים שאחד הצדדים שלהם פתוח. גם החמוס שלי לא הסכים לעשות בארגז של חתולים.בקשר לתוקפנות ובלגן - חמוסים לא עושים דווקא, הם יצורים שובבים מטבעם ואוהבים לחפור ולהפוך כל מה שאפשר. אגב, הוא מסורס?מצרפת תמונה של ארגז חול לחמוסים.

Sweet Fantasy

New member
שלי ההפך

לא אהבו את הארגז המשולש שמתאים לחמוסין
גם אני תאמת שלא אהבתי.. :)

Lovable Stray

New member
זה משתלם היא רוצה שהחמוס

לא יעשה את הצרכים על הרצפה... לשלם עוד 20 ש"ח על משלוח לא כזה סיפור, מה גם שיתכן ואפשר למצוא בארץ.

skarlet ohara

New member
מיכלי זה רק נדמה או שבתמונה שיש

בלינק, עם ארגז החול, המצע של הכלוב הוא נסורת? גם אם זו תמונה של פרסומת, היא שגויה...

Sweet Fantasy

New member
יכול להיות

זה גם יכול להיות מין כרית\שטיח שעיר שדומה התמונה לא הכי חדה וברורה

למעלה