מה קורה גבר? מה קורה חמוסים, הרבה זמן לא ביקרתי פה? אני מתצפת מהמרפסת....
G gilky New member 14/1/06 #15 מה קורה גבר? מה קורה חמוסים, הרבה זמן לא ביקרתי פה? אני מתצפת מהמרפסת....
S skarlet ohara New member 14/1/06 #20 אתה מוזמן לענות אתה יודע... בייחוד אם אתה מאשדוד או מאשקלון...
G gilky New member 15/1/06 #21 ../images/Emo122.gif נא לא לכעוס מאשדוד לא לדאוג חזרתי מאוחר היום.....
S skarlet ohara New member 15/1/06 #22 ישששש חמוס אשדודי!! תרשום ביום שבת בעוד שבועיים, 28 בינואר, אנחנו נפגשים בגן הפסלים בין איזור ה', ח' והסיטי. אנא אשר הגעתך. וכמו שגיאדמק אומר- "אתה לא שם, אתה לא קיים..."
ישששש חמוס אשדודי!! תרשום ביום שבת בעוד שבועיים, 28 בינואר, אנחנו נפגשים בגן הפסלים בין איזור ה', ח' והסיטי. אנא אשר הגעתך. וכמו שגיאדמק אומר- "אתה לא שם, אתה לא קיים..."
G gilky New member 16/1/06 #23 מפגש אשדודי זה אזור קצת עמוס בואו לאזור שקט יותר כמו החוף ב טו או בפארק לכיש....
S skarlet ohara New member 16/1/06 #24 רחוק לי, מאד. מפגש זה אומר, אתה, אני והחמוסים שלנו, אני לא מכירה עוד חמוסים אשדודיים ואני מעדיפה פארק עם דשא, ולכיש רחוק לי (אני גרה בט')
רחוק לי, מאד. מפגש זה אומר, אתה, אני והחמוסים שלנו, אני לא מכירה עוד חמוסים אשדודיים ואני מעדיפה פארק עם דשא, ולכיש רחוק לי (אני גרה בט')
D DR SHORR New member 19/1/06 #31 חמוסים וארגז החול נסי לעיין בפרק בנושא אילוף בלינק הרצ"ב. ד"ר שור מרכז וטרינרי הרצליה הירוקה והמרכז לבריאות החמוס
חמוסים וארגז החול נסי לעיין בפרק בנושא אילוף בלינק הרצ"ב. ד"ר שור מרכז וטרינרי הרצליה הירוקה והמרכז לבריאות החמוס