"חמוס אחלה"

snake liron

New member
ניראה שהוציאו שם שם רע לכל העסק...

כותרת מפחידה משהו \: חחח

WTR

New member
ממש רע, עיוותו כמעט כל מה שאמרתי

מזל שרשמו שזה לא מתאים לכל אחד..

shir92

New member
אחלה כתבה ../images/Emo45.gif

יש לי סורק ואני אסרוק לכם מאוחר יותר

WTR

New member
השגתי אותך ../images/Emo8.gif

אומנם איכות גרועה.. אבל ניתן לקרוא את הכתוב. חלק 1 מתוך 2

shir92

New member
חחחחחחחח.... לא נורא ../images/Emo6.gif

כתבה מעניינת. קראתי אותה ופתאום הגעתי לקטע של ולנטינו וונוס [זה היה לפני שקראתי בפורום שיש קטע איתך בכתבה] ואז אמרתי לעצמי "זה הם?? או שלא??" והתחלתי להתווכח עם עצמי
חחחחחחחח
ולטינו וונוס מפורסמייייייים
וגם את

אוף

גמאני רוצה שיראיינו אותי
.. לאן צריך לפנות וכאלה?
ומי אמר להם שאנחנו נפגשים כל חודש? חחח איזה כתבה מצחיקה.. תכלס בלי הראיונות, הם הוציאו את החמוס כחיה מפחידה ומציקה
..."תנין קטן..."

WTR

New member
אמרתי פעם בכמה חודשים והיא כתבה

כל חודש..

חחחחחחחחח

את רוני צור (האחרונה בכתבה) פגשתי... יש לה ולבעלה חנות בגבעתים ושם בעצם קניתי את הרתמות. חבר שלי חבר טוב של בעלה כבר הרבה זמן ככה שיש פרוטקציות
יש להם חנות קטנה ואין בה בעלי חיים מלבד החמוסה מילקי שמתרוצצת להם בין הרגליים
חחח היא מזה מתוקה
והשירות שם פשוט מעולה

zulli

New member
טוב אז זה מה שיש לי לומר על הכתבה

1. צריך לתלות את ד"ר נרי על חוסר האחריות המשווע שהוא הפגין בכתבה. בשום אופן אסור לבצע את הניתוח להסרת בלוטות הריח, זה ניתוח מיותר בבעל חיים קטן!!! 2. צריך לתלות את הכתבת, שלא עשתה תחקיר מקיף מספיק על החמוסים, לא נתנה עובדות נכונות בכתבה, ויצא משהו בסגנון, איזה חיה חמודה ומסריחה שכל אחד יכול לגדל בבית. מה על המיגון בבית שחשוב לכתוב עליו. חשיבות החיסונים ועיקור הנקבות? מה על כך שזה לא בעל חיים שמתאים למשפחות עם ילדים קטנים? מה על כך שזו חיה סקרנית ומשועממת שצריך לעניין אותה ולספק לה מתחם נאות, טיפול ווטרינרי שוטף, חברה??\ מה על האילוף הקשה? בקיצור, אני שוקלת לכתוב לידיעות אחרונות מכתב נזעם!

למעלה