חמוד! יצא לך ממש דומה! אני מוסיפה בייס שהכנתי אבל נתקעתי עם הרגליים- דרושה השלמה ותגובות!!
V victorya New member 3/4/02 #1 חמוד!../images/Emo97.gif יצא לך ממש דומה! אני מוסיפה בייס שהכנתי אבל נתקעתי עם הרגליים- דרושה השלמה ותגובות!!
חמוד!../images/Emo97.gif יצא לך ממש דומה! אני מוסיפה בייס שהכנתי אבל נתקעתי עם הרגליים- דרושה השלמה ותגובות!!
V victorya New member 3/4/02 #3 אהה- אם כבר פתחתי הודעה חדשה...../images/Emo70.gif כולכן יכולות לפתוח גלריה משלכן באתר שלי תשרשרו יותר מ-4 בובות ואני אפתח לכן גלריה!
אהה- אם כבר פתחתי הודעה חדשה...../images/Emo70.gif כולכן יכולות לפתוח גלריה משלכן באתר שלי תשרשרו יותר מ-4 בובות ואני אפתח לכן גלריה!
H HaMsTeR New member 4/4/02 #23 וחמישית- אם אפשר... ואם אי אפשר, אז אני מעדיפה שתשימי אותה במקום הראשונה שפרסמתי... תודה! וקוראים לי גוני, אם את צריכה את זה...
וחמישית- אם אפשר... ואם אי אפשר, אז אני מעדיפה שתשימי אותה במקום הראשונה שפרסמתי... תודה! וקוראים לי גוני, אם את צריכה את זה...
T tofy New member 3/4/02 #6 טוב אם כבר יש פה שירשור חדש... אז אני גאה להציג את האיקון החדש שלי! זאת הדוליז השלישית שהכנתי... (האיקון למעלה)
טוב אם כבר יש פה שירשור חדש... אז אני גאה להציג את האיקון החדש שלי! זאת הדוליז השלישית שהכנתי... (האיקון למעלה)
V victorya New member 3/4/02 #7 עכשיו היא לבושה../images/Emo97.gif תודה רבה על השלמת הרגליים! הן יצאו קצת גדולות אבל זה יצא באמת יפה! הלבשתי אותה
עכשיו היא לבושה../images/Emo97.gif תודה רבה על השלמת הרגליים! הן יצאו קצת גדולות אבל זה יצא באמת יפה! הלבשתי אותה
V victorya New member 3/4/02 #8 עדכנתי!!../images/Emo97.gif האתר עודכן עם הגלריות של מורן ושל דיווה סטאר<< עוד לא קלטתי את השם האמיתי.... כנסו עכשיו- מכאן
עדכנתי!!../images/Emo97.gif האתר עודכן עם הגלריות של מורן ושל דיווה סטאר<< עוד לא קלטתי את השם האמיתי.... כנסו עכשיו- מכאן
V victorya New member 3/4/02 #9 נמאס לי להשאיר הודעות ללא תגובה!!../images/Emo97.gif אבל כל פעם יש לי משהו חדש לכתוב: ניסיתי לצייר לבייס שעשיתי רגליים ונראה לי שיצא די טוב. תגיבו.
נמאס לי להשאיר הודעות ללא תגובה!!../images/Emo97.gif אבל כל פעם יש לי משהו חדש לכתוב: ניסיתי לצייר לבייס שעשיתי רגליים ונראה לי שיצא די טוב. תגיבו.
D Diva Star New member 3/4/02 #10 אכנכון../images/Emo70.gif הבייס יצא טוב מאוד../images/Emo70.gif קוראים לי טל ניצן = Tal Nizan מקביל לגמרי... תודה על הגלריה
אכנכון../images/Emo70.gif הבייס יצא טוב מאוד../images/Emo70.gif קוראים לי טל ניצן = Tal Nizan מקביל לגמרי... תודה על הגלריה
G G i r l New member 3/4/02 #11 אני גם רוצה ../images/Emo9.gif הנה שמתי כמה בובות יחד עם את צריכה בנפרד רק תגידי רו ה