חמודים שלי...

zoomp

New member
חמודים שלי...

בס"ד הידעתם, שאחת העברות החמורות בתורה היא הוצאת זרע לבטלה? אתם לא יודעים שהעונש על משכב זכור הוא סקילה? אתם לא יודעים שמשכב זכור היא אחת העברות היחידות בתורה שמותר להרוג אדם בשביל למנוע ממנו לעבור אותה? אתם לא יודעים שזה מסכן אתכם מכמעט כל מחלות המין הקיימות ואיידס, ובכך אתם עוברים על ונשמרתם מאוד לנפשותיכם? ומה עם התינוק שלא נולד בגלל שיש רק מין אחד במיטה? הוא לא משנה? ומה עם בניית בית? לא חשוב? בקיצור, אם אתם עוברים במודע על עבירה של סקילה, אולי כדאי להוריד את ה"דתיים" משם הפורום. כמו שמי שאוכל חזיר הוא לא דתי, כך אתם פי אלף לא דתיים. אתם עוברים על רצח, גילוי עריות, חילול השם, ונשמרתם, ועוד הרבה מאוד עבירות. אתם לא דתיים.

ריק בש

New member
תגובה, סתם לידע כללי

"אחת העברות החמורות בתורה היא הוצאת זרע לבטלה" - איסור הוצאת זרע לבטלה לא מוזכר כלל בתורה. רבים מהפוסקים סוברים שהוא דווקא איסור דרבנן. יש פוסקים שהתירו אותו בנסיבות שבהן הוא מונע מעבר על איסורים חמורים יותר. בכל מקרה, אני יכול להבטיח לך שהומואים דתיים לא עוברים עליו הרבה יותר מאשר סטרייטיים דתיים. "אתם לא יודעים שהעונש על משכב זכור הוא סקילה" - זה שאתה הומו לא אומר שאתה חייב לקיים משכב זכור. יש עוד דרכים לעשות אהבה בין שני גברים. "אתם לא יודעים שמשכב זכור היא אחת העברות היחידות בתורה שמותר להרוג אדם בשביל למנוע ממנו לעבור אותה" - את מתכוונת אולי לזה שמותר להרוג אדם כדי למנוע ממנו לאנוס גבר אחר. אבל למעשה גם מותר להרוג אדם כדי למנוע ממנו לאנוס אישה, כך שדווקא בנקודה הזו אין הבדל. "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" זו עוד סיבה טובה למין בטוח. התינוק שלא נולד ובניית בית הם לכל היותר לעג לרש, משום שגם כל רב שפוי מסכים שהומו לא יכול להתחתן עם אישה, כשהוא לא באמת אוהב אותה ולא נמשך אליה. היית רוצה להתחתן עם מישהו ולגלות בדיעבד שהוא בעצם לא מעוניין בך בכלל והתחתן איתך רק בגלל לחץ חברתי ? בקיצור, להיות הומו דתי זה גורל מספיק קשה גם בלי שתגיעי ותשפכי כאן ארס בלי טיפה של רגישות.

סלח לי אותו אחד הוא התיחס בכל הכבוד

אתה אדם מסכן שהרי כידוע הומו זה בעיה שלא נולדים איתה היא בעיה מולדת ועל כן יש לכל אחד שנושא צרה זו להתמודד איתה ולתקנה שהרי זה ההיפך הגמור ממטרת הבריאה ולא לנסות לחיות איתה . בתקוה להבנה המרחם

יודע כל התורה?!

באמת?! יודע כל התורה?! אפשר לדעת, איזו ישיבה סיימת?? היכן קיבלת הסמכה להורות הלכה כה למורה?? מאימתי נהיית מתקן הדור?? האם בדקת עצמך פעם אחת כמה עבירות אתה עובר כל יום? האם לא למדת, שכל המלבין פני חברו ברבים אין לו חלק לעולם הבא?? כיצד בכלל אתה מעז לגלוש באתר, שכולו תועבה ואיסורים, ועוד להוכיח אחרים על כך? במטותא מנך! טול קורה מבין עיניך ו"אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו". אם אתה רוצה להיות צדיק, עשה טוב וחפש אצל האחר רק את הטוב. בכוונה תחילה לא עניתי לעניין משום שדבריך הם אינם ענייניים. אנחנו איננו שופטים ואינוו שוטרים של הקב"ה. עלינו לדאוג תחילה, שאנחנו נהיה בסדר, ואז לא בנקל נמצא את חסרונותיהם של האחרים

dagystyl

New member
תגידו לי מי אתם חושבים שאתם?

באים לפורום ומטיפים לנו הדתיים הגאים אימרות מהתורה שכאילו אנחנו לא יודעים את האיסורים האלו...??? לפני שאתם כותבים פה דברים נורא מכאיבים, תנסו לחשוב מזה להיות במקומנו. את כמובן יכולה להתלונן בפנינו "מה עם בניית בית? לא חשוב??" - הרי את לא נמצאת במצב כזה - את סטרייטית ואין לך הרבה מה לחשוש לגבי עתידך - את יודעת שביום מן הימים את תתחתני וכולם יבואו לחגוג איתך את יום כלולותייך עד הבוקר וכן הלאה יבואו לחגוג איתך את לידות ילדייך... אבל אנחנו ממש לא נמצאים עם תחושות בטוחות שכאלו. מאיפה הביטחון המופרז הזה לבוא לפה ולהשפריץ סיסמאות וכללים?? ואם את מכנה אותנו אוכלי חזיר וטרפות, אז את גויה גמורה ושלא יירבו כמוך בישראל. אין באפשרותך לעולם לשפוט אותנו ולקרוא לנו "לא דתיים". כמו שאני מאמין שאת לא נכנסת לחיי המיטה של חברייך לחיים, כך את לא צריכה להיכנס לחיי המיטה שלנו. כל אחד פה בחיים חי עם החבילה שלו, כל אחד מקבל חבילה קצת אחרת, אחד עם יותר כאב, אחד עם פחות. ההשלמה עם זה זה כבר עניין של כל אחד ואחד ומה הוא מחליט לעשות. ובטח שאנישם שרק בתחילת דרכם כהומואים דתיים שחשים פחד - יחושו הרבה יותר פחד מרוב ההומופוביות שיצאה לך מהפות' (סליחה על זה, אבל הייתי חייב!!) בגלל שאת מתבטאת פה בדיחוי ההומואים שבחברה הדתית. תופעות כמו מטיפים כאלו חייבים לחנך. תודה ושובע טוב לכולם.

מה עם בנית בית? ומה איתי?

אני לא בן אדם? גם אם אני צדקת לא מגיע לי מישהו שנמשך אלי? ככה בונים בית? חוץ מזה את עצמך עשית כבר תשובה שאת יכולה להטיף לאחרים? פשוט את לא נשמעת כמו בן אדם שדרך ארץ היא נר לרגליו וכידוע: "דרך ארץ קדמה לתורה" כך שטלי קורה מבין עינייך ותעזבי אותם בשקט.

כשהבן שלך יצא מהארון מולך,

בואי לבקש מאיתנו עזרה. כי אני אפילו לא אתקרב לתת-רמה ואגיב להודעות מסוג כזה.
שיהיה לך שבוע מעולה [
], למרות שאת תרצי לרצוח אותי על עצם היותי אדם בעל רצונות ונטיות שונות משלך.

למעלה