חמודים שלי!

חמודים שלי!

מחר אני יוצאת לגדנע לשבוע. כל יום להתעורר ב5 וחצי, תורנויות, תיזוזים, מטווחים, חיילים
בלאגנים...
אני חוזרת ביום חמישי אחה"צ ושישבת אני גם כנראה לא אהיה כאן... אז תשמרו על הפורום שלנו... אני באמת סומכת עליכם:] שיהיה לכם שבוע מדהים! אוהבתותכם המונים
אני:] נ.ב. מי בא לעשות לי מסאג' אחרי הגדנע?

s h e e p i t

New member
וואו תהני כל כך!

כמה שגדנע זה קשה ומתלוננים הכי הרבה בעולם על כל דבר קטן שיש שם ועל כמה שסובלים אחר כך יוצאים משם עם הכי הרבה חוויות וכיף וזה פשוט מעולה! תהני!!

NKstuff

New member
איפה?

וחיילים (
) הם סתם (
) ולפעמים פשוט צריך להתייחס אליהם בהתאם (
) אבל קבלי הכל ב

s h e e p i t

New member
הא! גם אני הייתי שם ../images/Emo3.gif

יהיה לך איכותי!!! אה וזה שהמפקדים חשים ת'צמם קשוחים זה רק בשביל המשחק אל תקחו קשה
הם יתנו לכם לרוץ, יעמדו מאחוריכם ויצחקו

fresh mishmesh

New member
איזה חיילים?...

בגדנע את עם עוד "חיילים", רק שהם בגיל שלך... אין שם חיילי צבא אמיתיים חוץ מהמפקדים שלכם שאצלנו כולן היו בנות... אבל אל תוותרי על האופטימיות! ורותם- גדנע? קשה?... על מה מדובר?...

אמרו לנו שיסתובבו שם חיילים וזה...

ושזה כמו עוד בסיס וזה ושיתנהגו איתנו כמו חיילים whatever

fresh mishmesh

New member
כן, אבל זה שיא החרטה...

אל תפחדי או משהו יזכרו שאתם תלמידים ולא באמת חיילים... ויש המון צחוקים גם בצבא אחר כך יהיו... (טירונות, אחח..) אבל חיילים לא יהיו בהמונים, רק הצוות שמפקד עליכם, ואולי אם תהיה עוד פלוגה, אז גם המפקדים שלה יהיו וגם אני הייתי בשדה בוקר... היה מצחיק מאוד, ממש כיפי והכל... הינו באיזה פעם שהייתה אזכרה לבן גוריון עם מספר עגול של שנים אז לקחו אותנו והיו שם גם הרבה פוליטיקאים וכל מיני מפורסמים למיניהם

s h e e p i t

New member
קשה מבחינת הלו"ז

שאין זמן לעצמך וכלום כי תכלס הריצות וכאלה זה ריצות של כמה שניות ולא ריצת 1000 אבל לפדלאות גם זה קשה

חחח זה הכי כייף בעולם ואצלנו לא

היה קשה בכלל!!! אם אתה נכנס לזה אפילו שזה משחק והכול אתה תהנה אם תגיד כל הזמן:"זה כולה משחק ומי הם בכלל המפקדים שיגידו לי מה לעשות" סתם תסבול! אני הכי נהנתי בעולם.. היו כמה חיילים בודדים שנראו שם לא רע אבל אפשר לספור אותם על יד אחד ובלי לחץ... לגבי מחסור בזמן כן... די נכון בהתחלה אי אפשר להבין איך כל השכבה צריכה להספיק בשעת ת"ש אחת להתקלח לנוח לסדר מיטה להנות להצטלם וללכת לשק"ם אבל מספיקים... ואם לא לא חייבים להקלח כל יום.. (חח מנסיון זה לא כזה נורא...) אני יודעת שתהני עדי ונשמור על הפורום!

s h e e p i t

New member
נראה לי התקלחתי פעמיים בגדנע

והפעמיים האלה היו בבוקר ככה שקמתי ב-4 במקום ב-5 ועצה אל תתקלחו לפני הפעילות שדה הזאת [איך שלא קוראים לזה]

למעלה