חמודים שלי!!!

הילוש

New member
חמודים שלי!!!

שלום לכם מה שלומכם היום????? איך אתם מרגישים??? שלומלי מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רק רציתי שתדעו שאני מתה עליכם שיהיה לכם יום טובבבבבבבבבבבבב אההה אני רצה לראשות הממשלה אזזז כשאתם בוחרים בחרו בקלפי בפתק שבו רשום הילו`ש לראשות הזונות חחחחחחחח סתם תבחרו פתק שבו רשום עילו`ק בייי נשמות שלכם עילו`ק לראשות הממשלההההההההההההההה

בבר

New member
הילו`שקה נשמתי, אהובתי, בבת עייני!!!

אני חולה עלייך המון, המון, המון, 100000000000X !!!!!!!!!!!!!!!!! שולחת לך אלפי נשיקות וחיבוקים נו קיבלת ? תושיטי את הלחי לכונן ו... שיהיה לך ערב קסום ונפלא (עברתי את המבחן שהיה לי אתמול 66 אבל לא נורא העיקר שעברתי -> מסקנה: ללמוד יותר ולפני שאתה עוזר לחברים ללמוד אז ללמוד בעצמך). וכפרה, עיוני הרי---------ברור------------------------------------- -------------------------ברור------------------------------------- במיליוני אחוזים שאני אבחר בך לרשות הממשלה הרי ביננו יש מועמד יותר טוב ממך הילו`שקה , עילו`קה אהובתי שמכבר הימים ?! ואגב ---------תודה רבה----------- סוף סוף מישהי נפלאה שכמוך פתרה לי את הבעיה ועכשיו יש לי למי להצביע . אז אני קוראת לכולללללםםםםםם צאו לקלפיות והצביעו: ---------------------הילו`ש------------------------------------ או בשמה השני: --------------------עילו`ק------------------------------------- באהבה ונשיקות אחותי , עינב.

הילוש

New member
בבר עיוניייייייי

נשמה אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך וקיבלתי את הנשיקות והחיבוקים יסוטה צרפתיות שולחת לייייייייייי מתה עלייך נשמה שליייייייייייייי אוהבת אותך עד אין סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ערב טוב לך נשמה והיעקר שערבת במבחן ולא נכשלת וכמו שאמרתי קיבלת 100 אלוהים שמע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך לעדד הילו`ש ועילו`ק

למעלה