חמודים שלייי =]

Ben Dor

New member
חמודים שלייי =]

אז ככה יש לי עידכונים בקשר להתאהבות שלי....מי שלא מעודכן..http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1452&msgid=104539342 אז ככה הוא היה אצלי אתמול אחרי כמעט חודש שלא ראיתי איתו במהלך החודש הזה לא התחלתי עם אף אחד שזה שיא מבחינתי כי יחסית הייתי בדיי הרבה מסיבות הייתי פעם אחת עם האקס וזהווו!! שמרתי את עצמי אליו =]... קיצר אז הוא בא הכנסתי לו לאכול אני לא יודעת איך הוא אכל תאוכל הזה אני לא אכלתי אותו...לא יכולתי להתעלם מהיופי מהמגע מהדיבור שלו הוא פשוט הקסים אותי...הלכנו אליי לחדר עשינו את זממנו
ואחרי שגמרנו את זממנו.. "אני מצטער!" "מה על מה!?!?" "מה על מה?!" "על מה אתה מצטער?" "עזבי לא משנה" לא הבנתי בידיוק מה הוא רוצה ואחרי ששכבנו שוב הוא אמר לי את זה שוב...=\ לא יודעת מה הקטע...ולפני שהלכתי לישון התכתבנו קצת ושאלתי אותו על מה הוא הצטער כל כך "עזבי לא משנה שיהיה לך לילה טוב" לא יודעת קטע מוזר רצח...והיום בבוקר שלחתי לו הודעה ואחרי שהוא לא ענה התקשרתי אליו בסביבות 5 והוא עדיין לא ענה ובדרך כלל שהוא לא עונה הוא רושם הודעה אומר שהוא לא יוכל לדבר איתי בזמן הקרוב...בסוף התקשרתי אליו לפני 5 דקות ככה דיברנו 2 3 דקות שאלתי אותו מה קרה למה הוא לא דיבר איתי אז הוא אמר שהיו לו כמה סידורים והיה לו באלגן עם האוטו אניודעתתת....ואז הוא אמר שהוא הולך לאנשהו עם אבא שלי ושהוא יחזור אליי... קיצר מה מה אתם אומריםםם?!?

Paranoid Eyes

New member
הוא מצטער?

וכל פעם התחמק מלהגיד מה? משהו פישי פישי פה. דורה בייבי, אם הוא לא יתקשר בשעה הקרובה תשלחי לו SMS שאת רוצה לדעת . מוזר.

Ben Dor

New member
זה מוזר רצח

ונראלי שהוא מתבייש ממשהו אני לא יודעת ממה ואנחנו לא מספיק פתוחים כנראה אחד עם השני בשביל שהוא יגיד לי מה הבעיה... אוףףף =\ זה משגע אותי!

Ben Dor

New member
חשבתי על משהו...

אולי בגלל שהוא גמר בפנים בלי לשאול?! הגיוני?!?!

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

טו מאץ' אינפורמיישן!!!!!!!!!!!!!!! אבל, יש מצב.. דורה, תשאלי אותו.. הכי טוב הכי פשוט.

Ben Dor

New member
חח אחרי ששלחתי פתאום

קלטתי מה רשמתי חח זה רק מראה כמה שאני מרגישה חופשי עם האנשים שפה =]... כה אבל אני לא רוצה להביך אותו או ללחוץ עליו...

Paranoid Eyes

New member
חח בקטנה

תרגישי חופשי בכיף:) לא התכוונתי שתשאלי אותו אם זה בגלל שהוא גמר בפנים.. פשוט, כשהוא ידבר איתך.. ונקווה שזה יהיה היום.. תשאלי. בלי ללחוץ.. הוא אמר פעמיים מצטער בלי להסביר.. טבעי שתסתקרני.. זכותך לשאול ולקבל תשובה.

Ben Dor

New member
חחח לא חשבתי שלזה התכוונת...

חסר לו אם הוא לא ידבר איתי היום ;].. צודקת .... טוב בואי לוידיאו צ'ט!

sutul

New member
איך אין אומניקון

של סמיילי שדופק לעצמו את היד במצח????????????

הילד רוצה סטוץ../images/Emo3.gif

האני מצטער היה כנראה על זה שזה סטוץ.. או האני מצטער על זה שהוא אידיוט או האני מצטער היה על זה שזה הולך להיגמר או האני מצטער על זה שאת תיפגעי אולי... אני מציעה , תני לו ת'פסייסשלו ותמשיכי לחיות ת'חיים שלך. אם הוא יכתוב, הוא בעניין. אם הוא לא, עזבי אותך.. היה וטוב שהיה וטוב שנגמר גם:) בההההההההצלחה ~לין~

Ben Dor

New member
כה אה?...

אני בספק אם הוא היה רוצה רק סטוץ כי שמרנו על קשר ממש טוב במשך חודש מבלי לראות אחד את השני... ולפני זה ראינו אחד ת'שני בערך פעמיים

מצטערת שאנלא משדרת אופטימיות...

בנוגע לסיפור שלך..... אבל ככה זה ניראה... אני מאד מקווה בשבילך שאני טועה.. אם לא אז חבל... :] סליחה שאני אומרת את זה אבל כשתיגדלי תביני.. אולי.. ~לין~

למעלה