חמודים מה קורה בפורום
S shirkan21 New member 1/3/05 #10 יווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif מלאני אני כבר הרבה זמן מחכה שתגיבי אז אני שוב אומרת:אני שירה בת 13 ואני מאוד אוהבת את הדמות שלך(ואת השם שלה ) ואני רוצה שתספרי מה יהיה בפרק הראשון עם הדמות שלך..!!
יווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif מלאני אני כבר הרבה זמן מחכה שתגיבי אז אני שוב אומרת:אני שירה בת 13 ואני מאוד אוהבת את הדמות שלך(ואת השם שלה ) ואני רוצה שתספרי מה יהיה בפרק הראשון עם הדמות שלך..!!
ד דנדי לאב רון שחר New member 1/3/05 #14 מלאניי!!!../images/Emo99.gif איזה חמודהה!! מה נשמע?? איך הולך בצילומיםםם?????
ש שנינוש17 החמודה New member 1/3/05 #3 שאאאאלווווםםםם מה שלומךךך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך בצילומים?? בשבילנו היום זה סיבה למסיבה... יש לנו שביתההההההההה
שאאאאלווווםםםם מה שלומךךך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך בצילומים?? בשבילנו היום זה סיבה למסיבה... יש לנו שביתההההההההה
T TaLuSh the MaMuSh New member 1/3/05 #5 מלאני../images/Emo70.gif קורה, כמו שאת רואה שמחים על השביתה אני מקווה שאת נהנית בצילומים יחד עם כולם שם
מלאני../images/Emo70.gif קורה, כמו שאת רואה שמחים על השביתה אני מקווה שאת נהנית בצילומים יחד עם כולם שם
S Shaaachar New member 2/3/05 #21 בתאל, את יכולה אולי להוריד את הניעוץ (חח ככה אומרים את זה?) מההודעה של מלאני? כי יש די הרבה הודעות נעוצות, וזה מעצבן לרדת כל פעם בשביל לראות הודעות אחרות תודה
בתאל, את יכולה אולי להוריד את הניעוץ (חח ככה אומרים את זה?) מההודעה של מלאני? כי יש די הרבה הודעות נעוצות, וזה מעצבן לרדת כל פעם בשביל לראות הודעות אחרות תודה
י יעלוש חרמניתוש New member 1/3/05 #7 מלאניייי../images/Emo90.gif../images/Emo115.gif איתנו הכל בסדררר! אך הולך אצלכם בצילומים?!?!?!!? הרבה צחוקים??
מלאניייי../images/Emo90.gif../images/Emo115.gif איתנו הכל בסדררר! אך הולך אצלכם בצילומים?!?!?!!? הרבה צחוקים??
M Mrs Love New member 1/3/05 #8 מלאנייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif מה קורה איך הצילומים תמסרי ד"ש ענקי מענבר לכל השחקנים ושאלה... רון שחר נמצא שמה
מלאנייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif מה קורה איך הצילומים תמסרי ד"ש ענקי מענבר לכל השחקנים ושאלה... רון שחר נמצא שמה
מ מתה על בן ודורין New member 1/3/05 #9 אאאא../images/Emo16.gifכמה אני אוהבת אותךךך../images/Emo25.gif מושלמת שלייי אני מתה עליךךךךךךךך
E einbal13 New member 1/3/05 #11 מלאני../images/Emo13.gif מה שלומך? בהצלחה בטלנובלה אם את פה את יכולה לומר מה יהיה הקשר שלך לדמות שישחק קוקו מאחיו?
מלאני../images/Emo13.gif מה שלומך? בהצלחה בטלנובלה אם את פה את יכולה לומר מה יהיה הקשר שלך לדמות שישחק קוקו מאחיו?
B Butterfly of wind New member 1/3/05 #16 Go Coco Go Coco../images/Emo6.gif../images/Emo134.gif Cocito lindo אני זוכרת שזכיתי ב-VIP למורדים שיחדנו איזה שומר בבמה שיביא לו מכתב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Go Coco Go Coco../images/Emo6.gif../images/Emo134.gif Cocito lindo אני זוכרת שזכיתי ב-VIP למורדים שיחדנו איזה שומר בבמה שיביא לו מכתב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
O ofer you are mine New member 1/3/05 #15 מלאניייייייייייייי איזה מהממת יצאת בפתיח!! איןן איך אני מחכה לזהההההההההההההההההה איך זה לעבוד עם עפר????????????????????? איזה מושלם!!!
מלאניייייייייייייי איזה מהממת יצאת בפתיח!! איןן איך אני מחכה לזהההההההההההההההההה איך זה לעבוד עם עפר????????????????????? איזה מושלם!!!
א אסי שחר המדהימה New member 1/3/05 #19 זאת מלאנייייייייי../images/Emo99.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא **הולכת להביא את המשאף** יאאאאאאאא אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סבתאאאאאאא סבאאאאאאאאאאאאאאאאאא דודדדדדדדד דודהההההההההההה אחייןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחייניייייייייייייייייייייייייית יאאאאאאאאו מלאניייייי
זאת מלאנייייייייי../images/Emo99.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא **הולכת להביא את המשאף** יאאאאאאאא אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סבתאאאאאאא סבאאאאאאאאאאאאאאאאאא דודדדדדדדד דודהההההההההההה אחייןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחייניייייייייייייייייייייייייית יאאאאאאאאו מלאניייייי