הראשונה שמארגנת ללהקה קישורים לכתבה הגדולה במעריב לנוער ולמדור על האלבום בראש 1 ---->> תזכה לנצל את לורל מינית ברוקצ. מישהו כבר העלה לפורום ואנחנו רוצים להגיע עם זה למייספייס והסתבכנו בארכיון. תודה מראש הביט.
הבטחה=] ממש אוגדן של הכל ! לקח הרבה זמן והשקעה אז תעריכו מקווה שאני לא אסתבך בהעלאה של זה רק ונוותר על הניצול המיני, רוקצ זה בשביל מוזיקה מגניבה! רענן , YOU ROCKS [וגם כל ביט]
פרסמו היום ביקורת במעריב לנוער על "חומרים רטובים"... לא סימפטית במיוחד אבל עדיין ביקורת אני לא יכול לסרוק כרגע אבל אם לא יעשו את זה עד הערב אז אני אסרוק ד"א- קיבלתי עכשיו את הכרטיסים לרוק עצמאות
http://img206.imageshack.us/img206/4712/p4170035es4.gifהאלבום של ביט 69 לא מפתיע ולא מקורי. יהודה חושב שצריך לתת להם לגדול עוד קצת. כמעט לכל ענף ספורט שמכבד את עצמו יש עתודה אינסופית של ילדי פלא, כאלה כמו רונאלדיניו שכבר מגיל 12 אפשר להצביע עליהם ולדעת שהם הדבר הבא. במוזיקה, מן הסתם, זה קצת שונה. אחרי הכל, כדי להפוך למוזיקאי מגובש צריך הרבה ניסיון, קול נורמלי שמתחלף רק בגיל ההתבגרות, ובעיקר ידע בנגינה, בכתיבה ובהלחנה. בדיוק בגלל זה יהיה מאוד לא הוגן להתייחס למוזירה של ביט 69 ולהתעלם מהתופעה עצמה. אחרי הכל, מדובר בשלושה נערים בני 14-15 שכותבים חויות מבית הספר ונהנים מכל רגע שהפאנק מאפשר להם ליצור. מקוריות מרשימה לא תמצאו כאן, אפילו לא יומרה. בלינק 182 ודומיה הן המודל לחיקוי, וכשהמפיק והמלווה הוא יובל מנדלסון, שייגעצ בשבילכם, התוצאה די צפויה. מצד שני, לורל [הם כתבו לירל ..] עמיר, רענן פוגל (הכותב והמלחין העיקרי) ואורי (ברי) שפלן הם נערים מודעים לעצמם ברמות מטורפות, כותבים טקסטים חינוכיים ("תפסיקו לעשן" ו"יותר מדי סרטים" ), מתנסחים היטב על אהבה ובעיקר מנסים להראות שהם ילדים טובים מבית טוב שמנסים לעשות שמח. אין באמת טעם להכנס לרשימה של להיטים, מכיון שהאלבום כולו אחיד והשירים די דומים זה לזה, בלי התעלויות מרשימות או נפילות, מכיון שבכל מקרה החבורה הזו כבר עשתה את שלה עם 18 אלף האזנות לסינגל האינטרנט 'כמו שלך', והיד ב'מיי ספייס' עוד נטויה. עכשיו נעצור את הזמן וניפגש בעוד חמש שנים. אם הם ישרדו עד אז, אפשר יהיה לדבר ברצינות גם על המוזיקה וגם על ההתפתחות. בינתיים 'חומרים רטובים', אלבום הבכורה המדובר, יכבוש מן הסתם את כל חטיבות הביניים ברחבי הארץ. שיהיה בהצלחה.