חמה מעצבנת

מיני--

New member
חמה מעצבנת

למישהו יש רעיון איך נפטרים מחמה מעצבנת יש לי חמה שאני ממש לא סובלת אותה אפשר אפילו לאמר מתעבת אני נשואה 5 שנים ויש לי ילדה בת שנה מאז שבתי נולדה היחס שלה כלפי נהיה יותר גרוע וזה גם מאז שנוספה לה כלה חדשה שכל הזמן מלקקת לה גם לפני כן היא לא אהבה אותי אבל הכל התחיל מאז שנולדה בתי שהיא נכדה ראשונה שלה ומאז היא ממררת לי את החיים כל הזמן היא עושה לי פרצופים כשהבן שלה עולה לבית של ההורים שלו להביא איזה משהו ואני והילדה מחכות לו באוטו אז היא יורדת ומשחקת עם הילדה לא אומרת לי שלום לא מתייחסת אלייכלום כאילו אני אויר ואם אני שואלת לשלומה או אומרת לה שלום זה לא עוזר אין תגובה וכך גם בטלפונים כשהיא מתקשרת עושה טובה אומרת לי שלום ושואלת איפה הבן שלה ומעבר לזה כלום וכך כשאני מגיעה פעם בשבוע - שבועיים אליהם לביקור אין יחס אני לא קיימת זה נורא מעליב מעצבן ואילו כשהכלה שלה השנייה באה היא מחבקת אותה מנשקת אותה ומה לא מביאה לה ואני אויר והיא גם אומרת לכלה שלה השניה בקול חזק שאני אשמע הכנתי לך עוגה והכנתי לך אוכל תקחי וכשאני מבקשת ממנה לשמור על הילדה לעיתים רחוקות אז היא מתקשרת אליי ואומרת לי אין לי אוכל בשבילה תשלחי הכל אז בקיצור איך נפטרים ממנה האם להרחיק את בנה מהם זה יכול להיות הפתרון ואיך עושים זאת

מתולתלת

New member
אין טעם להרחיק

חמה זה דבר הכי מעצבן שיש את יודעת מה הפירוש לה חמה = שמש = שריפה אבל אפילו בתנך כתוב חמה תשנא כלתה אל תראי לה כלום תמשיכי ביחסיך עם בנה כאילו היא לא קיימת ואפילו אל תדברי אליה עם הבן שלה כשתזמין אותך אליה תדחי אותה מדי פעם וקחי לך ביביסיטר זה יותר משתלם מהפה המלוכלך שלהן אני יודעת שקשה לא להתעצבן אני כל יום רבה עם בעלי אליה אבל אין מנוס כאמא היא אמא ולא יעזור אל תנסי לתת לו לבחור בינכם זו בחירה מאוד קשה ותנסי לעמוד במקומו ולראות את הדברים חהעין שלו בטוח זה מעצבן אותו אבל זו אמא שלו ואין מה לעשות קחי את החיים בקלות אחרת יצאו מזה רק מריבות עם בעלך והרי לזה היא מחכה אל תתני לה בהצלחה מתולתלת

חמה

כאחת הנחשבת לכלה "הטובה " ולעומתי יש גם את הכלה"המפלצת" אנסה לתת לך זוית ראיה קצת שונה . חמות היא עסקת חבילה שמקבלים קומפלט עם בן הזוג אבל......היא בניגוד אליו לא מחוייבת לאהוב אותך ולא תמיד מסכימה עם דעותיו ואלי יש לה זכרונות מהחברה הקודמת שלו שאולי היתה יותר יפה/חכמה/מבית טוב יותר / עשירה יותר וכו´וכו´ןכו´ מה איכפת לך בעצם היי את מנומסת וקורקטית אבל הבהירי לבן זוגך שכמו שאת צכבדת אותה את דורשת שתכבד אותך וממנו שיבהיר לה שאת בת זוגו ואם ביתו ומתוך זכויותיך אלומגיע לך יחס מעולה אולי כך לא תחפשי סיבות איך נפטרים מהחמות כי לא נפטרים ממנה יום טוב ושבת שלום

woman

New member
עצות מכלה אהובה...

תתחילי בגישה שהיא הכי מקסימה בעולם... אל תבקשי ממנה כלום (במקרי חרום שהבן שלה יבקש) אבל תתני לה ותעשי עבורה כל מה שאת יכולה... פרחים מתנות קטנות ליומולדת והמון פירגון (על מה שחשוב לה - על האוכל שהיא מבשלת על השינויים בבית על איך שהיא ניראית , נו לא בעיה לפרגן לאישה...), נכון שזה ממש קשה כשלא מקבלים חזרה את אותו היחס , ולא מיד תקבלי יחס דומה חזרה , אבל זה יעשה את שלו... עכשיו לגבי דוגמה שנתת, האמת זה די לא נעים שהבן שלה עולה לקחת מהם משהוא ואת לא עולה עם הנכדה שלהם ולו רק להגיד שלום בנתיים, אז אני חושבת שגם אני הייתי מתעלמת ממך... והכי חשוב - אל תרחיקי ממנה את הבן שלה!!! זה עלול לחזור אלייך כמו בומרנג! את לא יודעת כמה ואיך יהיה הקשר שלהם ללא ידיעתך ומה היא עלולה לעעולל לקשר שלכם! ועוד משהוא קטן , תפסיקי להסתכל על הכלה השניה...זה לא עושה לך טוב!

פורומית

New member
נשמע מוכר

אם אני לא טועה זה כבר הופיע פה בעבר או משהו דומה, ולכן הייתי ממליצה לך גם ללכת ולבדוק מה ענו שם.. זה תחושה איומה מה שאת מתארת, אני מבינה אותך ואת הקושי שלך להסתגל למצב ולקבל אותו, דבר ראשון להרחיק את הבן ממנה ממש לא שייך, זו האמא שלו ולמרות הכל הקשר חשוב מאוד, תנסי לא לתת לכעס הרב שבטח יש בך עליה לשלוט בך, למרות שהיא מתיחסת אליך בצורה כזאת, נסי להחזיר יחס חם ואוהב, אכפתיות וקצת יותר דאגה, גם אם היא לא מתענינת בשלומך, תתעניני את בשלומה, תנסי לתת לה הרגשה שאת לא האויב שלה, את הכלה שלה, נכון, זה קשה, במיוחד שיש בך הרבה כעס עליה, אבל לאט לאט זה יכול לעזור, ואם גם זה לא הולך, אז תתעלמי, תתנחמי בזה שהכל בינך לבין בעלך בסדר, ובשום אופן אל תתני לזה להשפיע על הזוגיות שלך!! בהצלחה, מקווה שעזרתי לך, תמיד פה בשבילך.. פורומית.

נשואה

New member
מי כמוני יודעת..

תאמיני לי שאני קוראת את הודעתך, וממש מצטערת בשבילך... אני עברתי ייסורי גהנום עם חמותי עד כדי כך שכמעט והתגרשנו בגללה. עיצה ידידותית לי בשבילך. א. תיתרחקי ממנה עד כמה שאפשר ב. ברגע שיהייה לך גב חזק מבעלך, היא לא תצליח לשגע אותך תני לבעלך להתמודד איתה

למעלה