חמה בטירוף

פנטזלה

New member
חמה בטירוף

חמה בטירוף.... עומדים זה מול זו.... עיניים מול עיניים.... שיכורים ,מיוחמים..... גופי רועד מתשוקה.... אתה מפשיט אותי... קורע את בגדיי מעליי... זורק אותי על המיטה... ובלי שום הכנות.... נכנס לתוכי ... חזק.... הההההההההאאאאאאאאאא......... דופק אותי בעוצמה מתגברת.... הופך אותי על הבטן... מעמיד אותי על ארבע.... וממשיך...לדפוק.............. ואני כמו כלבה מיוחמת.... מייללת ומשתוללת .. רוצה להרגיש עוד ועוד את הזיין שלך .... את השיפוד החם הזה שחודר אליי.... רוצה להגיע לסוף.... אבל אתה לא נותן לי.... יוצא ממני.... ומתחיל ללקק.... עיניים , שפתיים , שיניים.... צוואר, בטן..... וכוס......אאאאווווחחח כן.....מלקק לי את הכוס..... אני גונחת בטירוף...... כולי רטובה...... ואז שוב נכנס אליי..... מחזיק בחוזקה את ידיי - שלא אזוז..... ודופק כאילו אין מחר.......

one bluman

New member
מתגרה בטירוף

מתגרה בטירוף, ממבטה החצוף, מעומק המחשוף, ומתחיל לעננים לעוף, אליה נצמד, בתשוקתה מרגיש, יודע שעוד מעט מהנאה נרעד, ונתחבר אשה ואיש. קורעים בגדים, אל המיטה אותה זורק, היא על ארבע, בתשוקה נצמדים, ואני בעוצמה דופק. היא עומדת לגמור, את הכלי החוצה מוציא, הופך אותה על הגב, רגליים לא נותן לה לסגור. וקולות חדשים גופה מוציא. מתחיל ללקק, בטן ושדיים, ומחבק ומנשק, גם כוס וידיים. היא מתחננת לזין, אותו היא תכף תקבל. מנשק לה גם במצח ובעין. ומתחיל לזיין בכוח, עד השיא הגואל.

one bluman

New member
אני בעד לנצל זקפות . ..

בבוקר . . בצהריים . ..בערב . . .ובלילה .. .

עונג19

New member
בקשה מן העבר...

מה קורה מותק? זה אני עונג הדתי לשעבר שביקש הדרכה מאישה עם ניסיון,אמרת לי לשלוח לך מסר מזמן ולא חזרת אלי,אז תעזרי לי זו לא? באמת שלא תתחרטי...

עונג19

New member
תזכורת...

הייתי דתי עד לא מזמן ככה שאני לא ממש יודע על גוף האישה,ורציתי אישה אמיתית שתלמד אותי הכל,מוכן לנסות הכל ולעשות מה שתגידי העיקר לדעת בסוף איך לענג אישה שזה הכי חשוב!!!

עונג19

New member
תזכורת...

הייתי דתי עד לא מזמן ככה שאני לא ממש יודע על גוף האישה,ורציתי אישה אמיתית שתלמד אותי הכל,מוכן לנסות הכל ולעשות מה שתגידי העיקר לדעת בסוף איך לענג אישה שזה הכי חשוב!!! תגידי מה נראה לך?

פרנסואה

New member
אאאהההה אני לא יכול יותר אני גומר

אני רוצה אותך בדוגי סטייל.רוצה לדפוק אותך כאילו אין מחר.רוצה שתימצצי לי את הכלי החם.אני רוצה לגמור לך בפה רוצה אנאלי כי ככה באלי

למעלה