חמדמדים

חמדמדים

מה שלומכם היום? הכל סבבה? שאלה לי אלכם.. איך אתם מסכמים את החופש מבחינת פעילות מחוזית..?

בוקר אור לכולם!

שלומי ברוך ה עיפה פצצות... מבחינת פעילות מחוזית היתה לנו פעילות יחסית עשירה למצב עשינו מפגשים סתם בשביל הכיף בגן סקאר עם משחקי גיבוש מלחמות מים... ופעילות עם תוכן התנדבות לתושבי קו העימות יש לנו בעז"ה גם על האש ויום מנהיגות בנאות קדומים אה ואיך שחכתי תמסיבת סיום של השמינסטים בבריכה שהיתה הצלחה אדירה.. אז בדוגרי היה אחלה ואני חושבת שתמיד יש מקום ליותר... מה איתכם?

שלומי טוב, הכל אחלה (חומוס לייט)

אני באופן כללי לא פעיל במשצים מבחינה מחוזית, אלא מבחינה בית ספרית, ואנחנו עוסקים בקדחתנות על דברים לקראת שנה הבאה, במיוחד כשלקחתי על עצמי להוביל את כל הפעילות של המשצים בשנה הקרובה אצלינו בבי"ס במקום הפרוייקט של הפרחים שתמיד עסקתי בו... בנוסף אנחנו מתכננים את יום הגיבוש של כיתות ז' שהמשצים מעבירים באופן מסורתי, כך שהשנה יש לנו שאיפות לעשות הכל גדול יותר, טוב יותר ויעיל יותר...

דבר ראשון כותבים כדאי

מצטער, אני אובססיבי בעניין הזה. אני אגיד לך מה אני חושב, אני לא מזלזל בחשיבות הפעילות המחוזית (למרות שאני מאמין שצריכה להיות אם כבר יותר פעילות ארצית), אבל אני חושב שהפעילות צריכה קודם כל להתרכז בבית הספר, ואני חושב שלכל אחד יש את הפעילות שיותר מתאימה לו באופן אישי, לי מתאים יותר לעבוד בבית ספר ולשפר את מה שקורה אצלי באיזור הקטן, ויש אנשים אחרים אצלינו שהם יותר פעילים מחוזית, כל אחד ומה שמתאים לו.

בווקרר בוווקרר (:)

עבדתי כל הלילה
ממ מבחינה מחוזית ?! היו מפגשים , היה סבבה. איןן על מחוז דרום ;] מפגש אחד באשדוד-כי לזרוק מדוזות זה סוטוול :) ומפגש שני בבאר שבע, קומזיץ היה אלווף ביותר

gorck

New member
עכשיו אני רק קולט...

כמה זה באסה להיות במחוזות אחרים.... הערים רחוקות אחת מהשניה, לא 30 דקות נסיעה מקסימום כמונו.... המחוז שלנו קטן ומרוכז!

gorck

New member
המחוז שלנו די מרוכז...

ממש צמודים אחד לשני, אפשר בלי לצאת לכבישים בין עירוניים להשאר במחוז....

Spidi man

New member
שכחת עוד כמה...../images/Emo13.gif

קרית מלאכי, ערד, החבר'ה הבדואים, שמאוד קשה להזמין אותם למפגשים, וחבל לדעתי.

בקומזיץ היה אחד מהמגזר הבדואי.

תאופיק. ככה אמרו לי .. ואני גם מדברת עם חלקם באייסי/מסנג'ר. באמת יש מקריית מלאכי וערד? אצלנו בקורס לא היו :/ אה היו גם מגן יבנה !

Lablabla

New member
אצלנו (צפון) כמובן שהייתה בעיה

ביום של סיום הקורס שלנו (שמענו על ההתחלה וההפצצות על נהריה והצפון בהתחלה כשהיינו בכותל) מאז המחוז שלנו סגור אבל אני חושב שצריך להגיד כל הכבוד למחוז שלנו, שביום ראשון מוציא את המשצים של מחוז צפון, בחינם, לטיול של שלושה ימים להרי יהודה. אני בעד רק חבל לי שדחו אותה ליום ראשון כי אני לא יכול להגיע (גיבוש טייס) אבל הם יהנו ויתרחקו קצת מהמקלטים והמרחבים המוגנים כל הכבוד!

linoreinstein

New member
אוי, כמה שדברים שונים במחוז ת"א.

בחופש אין לנו שום פעילות מחוזית, הכל אצלנו נעשה בזמן קצר, התראות קצרות, לחץ של זמן בתכנון דברים, ביטולים ברגעים האחרונים. אבל בסופו של דבר פעילויות מוצלחות, לפחות מבחינת האנשים שלא בהנהלה, אלה שלא יודעים מה תוכנן ונפל ברגע האחרון. מפגשים פה ושם, הכל קרוב, כולם אחד בתוך השני כל הזמן, לא משנה לאן תלך בטוח שתפגוש משצ מהמחוז, קשה לברוח מזה וגם אין צורך לברוח מזה. הא, אבל אתמול היה משהו, טיול למכתש ולמצפה רמון, כמה נציגים נסעו להדריך מד"צים ומד"בים. בכל מקרה, אצלנו רוב הפעילות נעשית במשך השנה, אם זה פעילויות של מועצת משצים מחוזית, אם אלה פעילויות של האשכול או בית הספר.

גם במחוז ירושלים

התחיל ענף רחב ומתרחב של פעילות משצים... בעזרת ה נעשה ונצליח גם בחופש וגם בשנת הלימודים

למעלה