חמדמדיםם !?!

count on me

New member
חמדמדיםם !?!

אז מה שלומכםם? בואו ניישר קו : איך בביה"ס עד עכשיו? איך הציונים? מקרה הכי מביך שקרא השנה : צעקת על מורה? רבתם עם חבר? הכרתם שיר חדש? מה הדבר הכי כיפיי שהיה לי ? מה מתכננים לחופש? עוד משהו שאנחנו לא יודעים? שיהיה לכולנו המשך שנה מעולה, בלי הרבה לחץ מיותר.. אוהבת אותכם..

Spotless Mind

New member
../images/Emo45.gif

אז מה שלומכםם? ואללה מצויין.. בואו ניישר קו : איך בביה"ס עד עכשיו? בינוני עד בסדר... איך הציונים? יכולים להיות יותר טובים.. מקרה הכי מביך שקרא השנה : סתם צעקות אקראיות ולא קשורות באמצע השיעור. צעקת על מורה? לא, אבל הרבה ויכוחים.. רבתם עם חבר? לא הכרתם שיר חדש? כן בטח.. הרבה.. מה הדבר הכי כיפיי שהיה לי ? כול יום כיף לי! מה מתכננים לחופש? הרבה הרבה, אבל הרבההההה שיעורים ! אחרי השיעורים , חברים, לישון, לצאת, לבלות , להנותת מה"חופש" ! עוד משהו שאנחנו לא יודעים? אני אוהב מישהי אבל דיי בטוח שהיא אוהבת מישהו אחר ):

count on me

New member
עונה :)

אז מה שלומכםם? אחלה בחלה :) בואו ניישר קו : איך בביה"ס עד עכשיו? נחמד, בסדר - לא יותר! איך הציונים? סבירים, יכולים להיות יותר גבוהים. מקרה הכי מביך שקרא השנה : ואווו שאני לא יתחיל... צעקת על מורה? אממ השנה?..התווכחתי...חח רבתם עם חבר? אממ לא זכור לי, יכול להיות על דברים קטנים. הכרתם שיר חדש? ברור מה הדבר הכי כיפיי שהיה לי ? בכל יום אני יש משהו טוב, הכי טוב - דברתי עם מישהו שממשמן לא דיברתי.. מה מתכננים לחופש?אממ לישון, לנוח, להשתגע, לבלות, ללמוד ->מלא עבודות ומבחנים...אממ להיות עם המשפחה....ומה שיבוא ברוך הבא :) עוד משהו שאנחנו לא יודעים? אממ יש לי מחר שני מבחנים, ולא התחלתי ללמוד...חח שבוע מקסים שיהיה לכולנוווו אוהבתתת!

HaraRa

New member
ערב צח

אז מה שלומכםם? בואו ניישר קו : איך בביה"ס עד עכשיו? -חרא. מדכא את יצר הסקרנות, יונק משאבי אנרגיה וזמן עצומים שהייתי יכול לנצל לפי רצוני וצרכיי איך הציונים? -לא משהו להראות לנכדים צעקת על מורה? -בשיעור כימיה אמרתי לה שזה לא לעניין שלומדים אך ורק לשם המטרה "להצליח בבגרות" ושבכל זאת אפשר להוסיף קצת מטען נוסף כדי שיהיה מעניין, אז היא העיפה אותי מהכתה רבתם עם חבר? -רבתי עם כאלה שחשבתי שהם חברים שלי הכרתם שיר חדש? -בטח... גיליתי את סטיבי וונדר וזוהר ארגוב מה הדבר הכי כיפיי שהיה לי ? -שוחחתי עם אבא שלי והבנתי שיש לו חכמה עמוקה מה מתכננים לחופש? -להתפרע, להתג'רע עוד משהו שאנחנו לא יודעים? "חווה" כותבים במקור "חווא", שזה גם "נחש ("חיוויאי" זו ציפור שאוכלת נחשים)

אח..אדר והסקרים

את צריכה להיות אחת ששואלת סקרים אבל בתור עבודה..חחחח אז מה שלומכםם? עכשיו, דיי טוב בואו ניישר קו : ייאלה..חחח איך בביה"ס עד עכשיו? עד עכשיו? קצת ירדתי בשנה הזו, יהיה טוב איך הציונים? יכולים להיות יותר טוב, והם גם יהיו כאלו מקרה הכי מביך שקרא השנה : לא זוכרת >< צעקת על מורה? לא...מורים הם אנשים רבתם עם חבר? עם חבר לכיתה הכרתם שיר חדש? כמעט כול יום מה הדבר הכי כיפיי שהיה לי ? היו מלא, ממש הרבה מה מתכננים לחופש? לימודים לימודים ולימודים, וקצת פסטיגל, קצת יציאות..קצת מכול דבר עוד משהו שאנחנו לא יודעים? כן..שיש ילד שקוראים לו יוני והוא בכיתה יב' מהב"ס שלי, והוא חלה בסרטן, אני דואגת לו, מקווה לשלומו, כול הב"ס נערך לתרומה, שיחלים, אמן.

הסבה לחיילים שבנינו ../images/Emo9.gif

איך בצבא עד עכשיו? נחמד איך המפקדים? נחמד אבל אפשר להשתפר מקרה הכי מביך שקרא השנה : אני וכמה חברים התחלנו להתפקע מצחוק בהרצאה של איזה סא"ל חחחחחחחחח צעקת על המפקד? כן!
רבתם עם חבר? לא משהו רציני הכרתם שיר חדש? הרבה מה הדבר הכי כיפיי שהיה לי ? שסגרתי ליל סדר הייתי מבואס וכמה חבר'ה שנשארו באו שיחקנו כדורגל היה כיף לא נורמלי מתי פעם אחרונה הייתם בחופש? בסוכות. עוד משהו שאנחנו לא יודעים?

12111 מיכל

New member
הייי../images/Emo24.gif

איך בביה"ס עד עכשיו?בסדר איך הציונים?לט טובים ממש קיבלתי שנה שעברה 100 בסיפרות היום אני בקושי עוברת את ה55 טוב המורה די מגעילהויש ציונים שהם טובים כמו בביולוגיה שקיבלתי 96 !!!! שהאמת חשבתי שאני יקבל 60 אז יש ציונים טובים ויש ציונים גרועים שהשתפרו בהמשך מקרה הכי מביך שקרא השנה : ממממ..לא זוכרת צעקת על מורה?לאאאא רבתם עם חבר?כןןן הכרתם שיר חדש?כול יום שולחים לי שירים מה הדבר הכי כיפיי שהיה לי ?שאכלתי קרמבו היה טעים... מה מתכננים לחופש?לימודים(אין בררה)טיול מטעם חצ"ב יום ראשון שני וקונים לי חדר והוא צריך להגיע עוד משהו שאנחנו לא יודעים? שאני אוהבת אותכם

למעלה