חם

• פותח הנושא dedge
  • פורסם בתאריך

dedge

New member
חם../images/Emo70.gif

האופנוע רותח
, עמידה ברמזור שורפת לי את הרגליים. שמן יש, מים יש. אני כרגע בקריה במילואים, מפה ממשיך בערב ישירות למוסך, משהו לבדוק לפני שאני נוסע
עיצה נוספת
יכול להיות שהתקלה טבעית - קיץ ראשון שלי עם האופנוע, מה אתם אומרים

klx

New member
פה זה לא אירופה , תשקול התקנת קיט מאוורר

אם ניתן כמובן , תתיעץ עם מכונאי מוסמך....

razc

New member
תמונה מעניינת אבל

נראה שצולמה בעמידה ולא בתנועה...

fungas

New member
אתה מוזמן לנסות

להוציא עשן מהסוליה של המגף בעמידה ולא בתנועה... לגבי אם זה הסתיים על הגלגלים, זו כבר שאלה אחרת. FUNGAS

razc

New member
תשמע... נתת לי אתגר

כל מה שדרוש זה משהו שעושה עשן ומשב קליל של רוח שטות... אני כבר רץ לנסות את זה בבית...

45degrees

New member
הגלגל הקידמי באוויר: הסתיים בנפילה

תעשה לתמונה הבהרה והגדלת קונטרסט

45degrees

New member
תגדיר רותח?

אם יש מים מה בדיוק רתח? אם יש מים - לפי מה אתה יודע שרתח? מדוע המאוורר באופנוע שלך לא נכנס לפעולה?

thedarkslide

New member
יש לאופנוע מאוורר השאלה אם עובד

יש יוניט שמפעילה את המאוורר ברדיאטור השמאלי בחלק התחתון כמו ברך מכוסה בגומי שבולטת תוריד את הגומי ותראה אם מהוויברציות לא ניתק לך חוט אים הכול ניראה כשר תנסה לנתק אחד החוטים ותראה אם המאוורר מתחיל לעבוד.ואתה נוסע עם הלוח שעונים המקורי לא??? נידלקה מנורת חום מנוע??? או שסתם המנוע חם כי חמסין.?

קTמ640

New member
פיוז או צפצפה?

פיוזים אולי יש משהו שרוף או מגעים לא טובים. אם אני זוכר נכון לפחות אצלי המאוורר קשור לצפצפה, שחם לו הוא מצפצף עלי.. סתם לא צוחק יש אדמה משותפת או משהו כזה הצפצה קצרה והמאוורר לא עבד ניתוק או החלפה של צפצפה החזיר מאוורר לחיים.

dedge

New member
קודם כל תודה לעונים, תשובות:

פורטי, מז"א רותח? - זה אומר שהאופנוע ח-ם, כל כך חם, שהרגליים שלי בכל רמזור הופכות להיות Medium Well. KLX - יש מאוורר כמובן, ומתחיל לעבוד עם חימום האופנוע (ובצורה מהירה בטירוף אני חייב להגיד). OBIPO - אם אני עושה את זה (אם אני אצליח כמובן
) רגל ימין שלי חוטפת כוויה דרגה 5 מהסעפת. ההחלקה הכהה(darkslide) - תראה מה עניתי לפורטי, יש מאוורר, ותקין. קTמ - שוב, המאוורר תקין. בכל אופן, תודה על התשובות - התייעצתי עם המוסכניק שלי והוא אומר שאם באמת המנוע היה רותח היו יוצאים מי קירור מפקק הרדיאטור, וזה לא קורה. כנראה שכמו ששחר אמר, יהיה קיץ חםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה