חם / קר ? מה אתם מעדיפים? ללבוש עשר שכבות, או להתאדות? ||
E elivnat New member 7/5/07 #2 אני חולמת?!?! ניצן זה אתה יוווואאאוווווווו שאניייםםם!!!!!! לאן נעלמת ילד????
N n0 id3a New member 8/5/07 #3 לא יודע. אבל כן, זה אני לא יודע לאן נעלמתי. אין לי מושג XD אבל אני פה, בערך :S
E elivnat New member 8/5/07 #5 דרך אגב, שמע קטע, שבוע שעבר בשיעור תקשורת המורה הראה לנו סרטים של הבגרות משנה שעברה וקלטתי סרט מהבי"ס איפה שאתה לומד...חחחחחח
דרך אגב, שמע קטע, שבוע שעבר בשיעור תקשורת המורה הראה לנו סרטים של הבגרות משנה שעברה וקלטתי סרט מהבי"ס איפה שאתה לומד...חחחחחח
E elivnat New member 8/5/07 #13 אני לא ממש זוכרת מה היה השם.. אני זוכרת רק שזה היה משהו בסגנון של "כיפה.." לא זוכרת את השם המלא..
N n0 id3a New member 8/5/07 #14 'כיפה' איזו מילה מיוחדת. כמעט לא שומעים אותה בחיי היום-יום. מה זה בכלל? P:
T The Last Phoenix New member 8/5/07 #4 בדרך כלל מי שלובש 10 שכבות יתאדה אבל בין חום לקור אני מעדיף קור.
T The Last Phoenix New member 8/5/07 #9 אני יודע שאתה יודע :J ואל תטרח להגיד שאתה יודע שאני יודע שאתה יודע כי זה יימשך לנצח :J
M Made in C h i n a New member 8/5/07 #10 קר../images/Emo99.gif. כשקר תמיד אפשר להוסיף שכבות אבל כשחם זה נגמר מתישהו וחוץ מזה חורף זה הדבר הכי יפה
קר../images/Emo99.gif. כשקר תמיד אפשר להוסיף שכבות אבל כשחם זה נגמר מתישהו וחוץ מזה חורף זה הדבר הכי יפה
N n0 id3a New member 8/5/07 #12 ../images/Emo45.gif יופי. אני אוהב אנשים הגיוניים. (אם הם חושבים כמוני.)
R R e A New member 8/5/07 #15 קר אני מעדיף להיות רטוב מגשם ולא מזיעה. חוץ מזה שאין על שמיכת פוך ועל ברקים!