חם צוואר

פרארי1

New member
נראה מוצר טוב במחיר טוב

תציע לעוד מישהו לקנות איתך במשותף ותוזיל את זה עוד יותר.

Vaderom

New member
יש לי אותו, אני לא התרשמתי במיוחד

הוא די גס ולא נעים במיוחד למגע.
האוורור שלו לא משהו - ברגע שאני שם אותו כל המשקף מתמלא אדים.
מאוד לא נוח לשים אותו עם משקפיים + המשקפיים גם מתמלאים אדים.

בסה"כ כמעט ולא השתמשתי בו אחרי שקניתי. והוא עלה לי כמה דולרים בהזמנה מEBAY. ב80 ש"ח לא שווה לדעתי.

לעומת זאת שנה שעברה קניתי את הבאף הזה.
אמנם יקר הרבה יותר, אבל הוא פשוט מדהים. אפשר לעשות איתו מלא דברים - מסיכת נינג'ה, כובע גרב, חם צוואר. הוא איכותי ברמות, המיגון רוח שלו מצויין ובניגוד לרוב החם-צוואר-ים הזולים הוא מצליח לנדף את הנשימה מבפנים מבלי להיות חדיר לרוח מבחוץ - כמעט ואין אדים על המשקף ואין כלום על המשקפיים.

חד משמעית אחת הקניות השוות ביותר של ציוד חורף שיצא לי לעשות. שידרג לי את החוויה של רכיבה בקור בכמה רמות.

פרארי1

New member
80 זה המחיר לזוג

יחיד עולה 49 שקלים, אבל אם אתה מעיד שהוא לא נוח ויעיל, אז אולי זו לא כזאת מציאה.
אני מסכים לגמרי שעדיף מוצר איכותי, גם אם הוא יקר.
ספציפית למקרה הזה, האם המוצר אליו קישרת שווה פי 6, זה כבר לשיקולו של כל אחד.

Vaderom

New member
כמו שכתבתי

לי הוא עלה כ20 ש"ח מחו"ל, ועדיין זה כסף שזרקתי מבחינתי כי לבשתי אותו אולי פעמיים-שלוש.

אני די מיציתי מבחינתי את כל הנושא של ציוד זול - זה פשוט לא שווה לי את החוסר נוחות ואורך החיים הקצר. מעדיף ציוד טוב ואיכותי ומוכן לשלם קצת יותר ולקבל הרבה יותר.

l coyote l

New member
נראה לי מיותר ויקר.

הפשוטים מפליז שעולים בין 10-20 ש"ח בשווקים (הכרמל/ראש העין/מחנה יהודה) עושים יופי של עבודה.

uri ar

New member
אותו מוצר בדיוק בדיל אקסטרים עלה לי

16 ש"ח כולל משלוח. כך שמגרופון בטוח לא כדאי לקנות.
בקשר למוצר עצמו, לא היו לי ציפיות גבוהות ממוצר כה זול ועדיין התאכזבתי. עם קסדה שלמה הוא לא מסתדר ויורד כששמים את הקסדה. עם קסדת 3/4 הוא מסתדר ואז הוא יושב נכון אבל ממש מעפן.
היום אני עם כובע גרב של נוקס וממליץ בחום. יקר אבל נותן תמורה.

drspoonmd

New member
תכלס נראה כאילו הזמינו כמות מEBAY ומוכרים פה

דווקא במקרה היום קיבלתי מסיכה מלאה שהזמנתי מאיביי
SCHAMPA WARMSKIN ב17 דולר כולל המשלוח

אני מעדיף מסיכה מלאה מכיוון שזה מאפשר לי להשאיר את כל הפתחים של הקסדה פתוחים למניעת אדים

drass

Member
אני מבין

שהמוצר בגרופון באיכות נמוכה ביותר.
בEBAY זה עולה 3$, אחפש מוצר טוב יותר.

תודה

uri ar

New member
זה מה שיש לי היום:

נוקס. יש גם דגם חדש אם תוסיף עוד כמב דולרים. יש כמובן מגוון יפה של באלאקלוות מיצרנים אחרים.

למעלה