חם מהתנור

amir_aikido

New member
לא מבין מה הבעיה

הצעת נישואים לאחר 3 חודשים, מצד אחד זה באמת נשמע מוזר, מצד שני. ידידה שלי התחתנה בתוך משהו כמו 5 חודשים, וגם נכנסה להריון (לפי הספירה שלי זה היה אחרי שהם החליטו על החתונה, להסיר ספקות). זוג אחר שכבר נשוי + 2, כידיד של האישה היה לי ברור כמעט מהפגישה הראשונה עם הבחור (יצאנו חברים עם הזוג) שזה זה, והם יתחתנו, כל גם לכל שאר החברים שיצאו איתם. אני מודה, זה זוג חריג, לא רואים התאמה כל יום, גם חברה שלי נדהמה כשהיא ראתה אותם - הם פשוט עברו להיות ישות חדשה זוגית, אפילו ברמה של תהליך החשיבה. משהו מדהים לחלוטין. ודבר אחרון - היוזמה של האישה אמורה להיות הדבר המבהיל
נו באמת, אוהב נשים כאלה, שלא פוחדות מלקחת יוזמה לידיים. אמיר

אלדד26

New member
מתי בפעם האחרונה שמעת על

בחורה שהציעה נישואים לגבר אחרי 3 חודשים?

amir_aikido

New member
לא חוכמה - גם על הגברים לא שמעתי

מה לעשות, כולם עד היום סיפרו לי רק אחרי שהם שניהם כבר החליטו, ואני לא יודע מי הציע למי ויכול רק לנחש ... וכמו שאמרתי, לי אישית, לא היתה בעיה אם הייתי חושב שזו הבחורה הנכונה, להיפך, הייתי רק מעריץ אותה עוד יותר על ההעזה. ובטוח שהייתי אומר "כן". אמיר

babe10

New member
וואו....

יש לי בחילה על הבוקר ואני אפילו לא בהריון...

babe10

New member
אה. ברור

זה רק בגלל זה... או שכשביקשת תגובות ציפית רק לתגובות נלהבות?... כי אם כן, לא הבנתי נכון.

yam29

New member
אלדד ../images/Emo49.gif

קח את ההצעה כמחמאה גדולה אוהבים אותך רוצים לחיות איתך כל החיים איזה כיף זה .... מה לא? אם אתה גם אוהב אותה (ואת זה רק אתה יודע) לך על זה וכמו שאמר הגדול מכולם - שלמה ארצי "אציע לך אותי תהיי חכמה, תגידי לי כן"... כמובן תתייחס למשפט בלשון זכר.. שבירת ראש נעימה

ליאן.

New member
למה את חושבת שאלדד דיבר על עצמו ?

את יודעת משהו שאנחנו לא ?

yam29

New member
אופס

אני קצת חדשה כאן ועוד לא הכרתי את הנפשות הפועלות, כנראה. מה זה סיפור דמיוני? חבל, דווקא נגי לליבי...

איזה משפט גדול, נכון ?

אני לא ממעריצי שלמה ארצי (איי, אחח, זה כואב, די, תפסיקו להרביץ לי !) אבל בהחלט אהבתי את השיר הזה שלו והשורה הזאת פשוט ע-נ-ק-י-ת !!!

greywolf

New member
וכל הסיפור

הגיע באימייל לאלדד מקליפורניה שם רמי הבחור מנהל שיווק בחברת הייטק שדווקא התעשרה בשנה האחרונה (בעקבות פיתוח פצצה לא פצצתית שהופעלה באפגניסטן), אליה נחטף מניהול המשק בקיבוץ ניר גלים, פגש את מיכל הסטודנטית מברקלי שעושה דוקטורט על השפעות חסידיות על שירתו של ביאליק. הם נפגשו למותר לציין בערב שירי ארץ ישראל בקפה סטארבקס. לכן אין להיות ציניים על כך שיש עדיין חופי ים בסיפור אהבה (ולא מרינות עם דירות נופש), מוסיקת גלים שלא מהולה ברעש אוטובוסי דן בטיילת התל- אביבית, ובעיקר שארית החיים היא לא משהו שעשוי להתפוגג לכדי תמונה אימפרסיוניסטית (אכן ערן צור משפיע).

למעלה