חם מהתנור

אלדד26

New member
חם מהתנור

שוו בדמיונכם את הסיטואציה הבאה - חוף ים... הגלים מלחכים את החוף. הם הולכים חבוקים ומאושרים באהבתם החדשה. שלושה חודשי אושר מופלאים עברו על הזוג המתוק הזה... הוא בן 28, היא בת 25. השמיכה נפרשת לה ועליה מונחים הבגטים, הגבינות, היין ושאר מטעמים. מוסיקת הגלים ברקע מלטפת אותם, הם מאושרים. השמש שוקעת, הירח עולה ומאיר על הזוג המופלא באורו הכסוף והחלבי (השפעות של ערן צור?), ואז היא מחייכת אליו, והוא מחזיר לה חיוך. הוא מוזג את היין לכוסות, היא נושקת על שפתיו והם מתמזגים להם לנשיקה מקסימה. הנשיקה מסתיימת ואז הם עוברים לשתיית היין... הם לוגמים קלות מהיין, ואז הוא רואה אותה. בתוך הכוס. טבעת! הוא מסתכל על הטבעת, מסתכל על האישה שאיתו, והיא מחייכת אליו חיוך רחב. הוא מסתכל שוב על הטבעת, והיא אומרת לו "אהובי, אני רוצה לחלוק איתך את שארית חיי. התינשא לי?"... _____________________________________________________________________________________________________ ועכשיו, פורום יקר... איך מגיב הבחור? פרטו, הדגימו והסבירו

ליאן.

New member
הבחור מביט עמוק לתוך עיניה ולוחש..

"אבל יקירה, את יודעת שאני כבר נשוי + 5 וכלב".

אלדד26

New member
אוף איתך ../images/Emo13.gif

לא, באמת. תחשבי לרגע על הסיטואציה ונסי לדמיין אותה - מה דעתך?

ליאן.

New member
אה רגע.......... אני יודעת..

היא בהריון ולכן הצעת הנישואין צצה לה!!

ליאן.

New member
גם אני חשבתי את זה אבל...

זה לא הסתדר עם המשך הסיפור.. אבל אם נמשיך בסטייל אגאטה כריסטי שלך, לדעתי היא תרצה קודם להתחתן ורק אז להרוג, כי רק לאחר החתונה היא תהיה זכאית לנתח מנכסיו.. חוץ מזה, יכול להיות שמדובר בכלל בבחור מ´כף רגלי השמאלית´ והאצבע היחידה שעליה יהיה אפשר לשים את הטבעת תהיה... בתוך הגרב

מה פתאום !

היא בכלל היורשת מהצד של הסבא של הדוד של הנכד שתקבל את כל הכסף אם הוא ימות. הם קרובי משפחה רחוקים והוא לא יודע את כל זה בכלל. אם הוא ימות היא תירש 250 מיליון שקל
אני הורג אותי !!!

ליאן.

New member
רגע...

אל תהרוג את עצמך כל כך מהר... כמה אתה שווה ?? אולי נתחתן קודם...?

אלדד26

New member
סיטואציה היפותטית לחלוטין.

על סמך הנתונים שיש לך עכשיו - מה אתה אומר?

yupy9

New member
שאלה מוזרה משהו...

אני חושבת שזו אחלה שאלה אממממ.... (מי היה חושב להעלות סוגיה שכזו...?!) לא, באמת, אני חושבת שכל אחת שהיתה מוצאת עצמה בסיטואציה הפוכה שכזו, בהנחה שהבחור אכן כל מה שהיא רצתה כל חייה, וממרום שנותיה (ונסיונה) הסבירות היתה גדולה שהיא היתה מוצאת עצמה אומרת "כן". אך לדעתי, כשזה הפוך... זה "בעייתי". אני חושבת שכל גבר "שפוי" אינסטנקטיבית היה (אולי) אפילו פורץ בצחוק ולא מאמין למראה עיניו??? ומשמע אזניו??? קומו גברים פרובינציאלים בהמוניכים, והוכיחו לי שאני טועה...!

אני חושב שאת טועה מאוד !

למיטב ידיעתי היו מעולם הצעות נישואין שנענו בשלילה. הבחורה שללה ... אני חושב שברגע שזוג מגיע למצב שזה די ברור לשניהם - זה ממש לא משנה מי מציע. הכל שאלה של אופי ונורמות. בד"כ בחורות מחכות שהגבר יעשה את הצעד. אבל בואי נחשוב לרגע על סיטואציה בה הגבר חשב להציע בעצמו והיא רק הקדימה אותו ביום. את באמת חושבת שהוא יסרב או יצחק או לא יאמין רק בגלל שהיא עשתה את זה קודם ? אולי יש משהו בחלק ה"לא יאמין", כי זה באמת נדיר. אבל זה ממש לא משנה כלום.

yupy9

New member
טמבל אולי תוריד לשניה את הכובע...!

הדגש בסיטואציה, היה על מצב בו הכל נפלא, אך ההצעה היא די מפתיעה בתיזמון המוקדם והמעט לא צפוי- שים
- מדובר על שלושה חודשי היכרות בלבד! (תשאל את אלדד...!)

אני עדיין לא רואה את הקשר

בין הזמן המוקדם לבין העובדה שזאת הבחורה שמציעה. אותו סיפור אבל הפוך היה משנה משהו ? לדעתי לא.

אלדד26

New member
פשוט מאוד.

אם אחרי חמש שנים, כשבכל מקרה התכוונת כבר להציע לה נישואין, היא הייתה מקדימה אותך, אז זה היה נחמד מאוד וטוב ויפה. אבל אחרי 3 חודשים, זה בכל מקרה הפתעה, לצד המוצע. עם זאת, אם הגבר הוא זה שהציע, אז יכול להיות שלבחורה לא תהיה בעיה עם זה. מה קורה כשהבחורה מציעה את זה בכזו הפתעה?

למעלה