חם לי

Blabla99

New member
חם לי

חם לי מאוד עם מעיל הקיץ.
לא מוכן לרכב ללא מיגון.
זה הפתרון שלי.

קניתי את זה מ-ALIEXPRESS
http://www.aliexpress.com/item/Moto...tection-Gear-S-M-L-XL-XXL-XXXL/717121473.html

הגיע במידה לא נכונה.
גזרתי את הרשת שהייתה גדולה מידי.
שפצרתי עם אזיקונים וקליפסים.

זו התוצאה...
שינוי מבחינת הרגשה הוא מדהים.
יש אוויר אך יש מיגון .

 

פרארי1

New member
לא אידיאלי, אבל עדיף על כלום

מאחל לך שלא תצטרך לבדוק בפועל האם המיגונים נשארים במקום ומבצעים את העבודה.
 

אם פי 3

New member
פתרון חלקי

מעבר לנוחות (נראה כאילו צריך יום לימודים ארוך (בשמש) בשביל להתלבש ולהתפשט כל פעם, ולמראה - אין לך כאן הגנה משפשופים (= קריעה של העור, עד העומק) ומכוויות (האספלט רותח בקיץ), ונדמה לי (אבל זה לא ממש מבוסס) שזה סוג ההגנה שמתאים יותר לפציעות האופייניות של רכיבת שטח, ופחות לרכיבת כביש.
&nbsp
בטוח עדיף מחולצה קצרה...
&nbsp
אבל - האם המעיל שלך הוא מעיל קיץ אמיתי, או 3/4 עונות בלי בטנה? מעיל קיץ אמיתי עשוי מרשת (מחומר עמיד) והוא מאוורר מאד, ואפילו עוזר במניעת תחושת הלהט שיש בשמש ישירה על העור (אבל הוא לא מונע קרינה, וברכיבות ארוכות כדאי למרוח קרם הגנה על הזרועות). הוא מכיל מיגונים קשיחים בתוכו.
&nbsp
אישית, אני מעדיפה פחות מיגון "סופג אנרגיה", ויותר מיגון חיצוני - בהנחה (אולי שגויה, אבל ככה נראה לי, לגביי) שהסבירות שלי לתאונה שבה השפשופים החיצוניים (ואני לא מדברת על "שפשוף" אלא על פצעים ממש כתוצאה מהחיכוך באספלט) הם הבעיה העיקרית גדולה יותר - כשאם חלילה תהיה לי תאונה קשה ממש, במהירות גבוהה, אני לא בטוחה ממילא כמה המיגונים יועילו.
אני כמובן לא נגדם, להיפך, ובאופן כללי במיגון - כל המרבה הרי זה משובח (עד רמת סרבול שפוגעת בתפעול), אבל אם צריך לקבוע סדרי עדיפויות, זו ההעדפה שלי.
בנוסף, המיגונים הקשיחים מצמצמים איוורור, וגם חום יתר הוא גורם סיכון.
&nbsp
 
למעלה