ים תיכוני או מזרחי?
צ צילי לנצח New member 29/7/07 #1 חם לי! נראה לי שבחודשים הקרובים המשפחה תפשוט רגל עקב חשבון חשמל מטורף אני באמוק של מזגנים[לא הגז ] אחמ חורף או קיץ? [חשבו היטב לפני שתענו על זה:| ]
חם לי! נראה לי שבחודשים הקרובים המשפחה תפשוט רגל עקב חשבון חשמל מטורף אני באמוק של מזגנים[לא הגז ] אחמ חורף או קיץ? [חשבו היטב לפני שתענו על זה:| ]
N N0 far New member 1/8/07 #11 השיר שלנו../images/Emo12.gif לא ראיתי אפח'ד מהם זמרים או זמרות? [נוו שמעתי עכשיו בת שרה ואח"כ בן מה אתם מצפים שאני אשאל? ]
השיר שלנו../images/Emo12.gif לא ראיתי אפח'ד מהם זמרים או זמרות? [נוו שמעתי עכשיו בת שרה ואח"כ בן מה אתם מצפים שאני אשאל? ]
N N0 far New member 3/8/07 #13 לבן.. למרות שאני שונאת שוקולד [אם כבר אז לבן.. ] השתעלות או התעטשות? [וכן אני לא מפסיקה להשתעל ]
מ מוקפת פסולת אנושית New member 5/8/07 #14 השתעלות. קשוח יותר. עיטוש זה נשי הארי פוטר או שר הטבעות? (יש לי את הארי פוטר 7 ולכם אין!)
ט טלי לשלטון New member 6/8/07 #15 לי יש!../images/Emo123.gif והארי פוטר, ברור../images/Emo47.gif אממממ מסן או אייסי?
L LaviDavi New member 29/7/07 #2 ../images/Emo109.gifקיץ../images/Emo42.gif עדיף מקור, גשם, ברקים ורעמים!!!!!!!!!! גלידה או קרטיב?
ח חולה על יעל שרוני New member 30/7/07 #6 אינדיסטריאל../images/Emo8.gif [בקרוב אצלי] מטאל או פופ [הקצנהXD]
A AsTaR LoVe EfRaT New member 30/7/07 #7 מטאל תעשי סיידליפ למטה עם חישוק זה הרבה יותר יפה והרבה יותר יתאים לך!