חם לי!!

• פותח הנושא k t
  • פורסם בתאריך

k t

New member
חם לי!!../images/Emo42.gif

|יוחזרהאייקוןהמזיעלאלתר| אוף, אני לא מאמינה שהחורף (מה זה?) הלך לא כבר. לא פייר
בתחזית אמרו 34 מעלות, או משהו כזה
בכל מקרה, הכיתה המטומטמת שלי יצאה היום לסיור בשל"ח, לדיונה הגדולה של אשדוד. כבר ראיתי את המקום הזה יותר מדי בחיים שלי, ואין לי כח ללכת לשם, במיוחד במזג אויר שכזה |ילדהרגישהלחום|. אז אני כאן, ומשעמם לי.
*הודעה חסרת תכלית*

k t

New member
*לא= לו ../images/Emo122.gif

רואים? החום משפיע עלי

miss tamborin

New member
המוח שלי נמס....

זה לא אנושי!!! אני טיפוס של חורף, אוקיי, אני אוהבת חורך והחורף הזה איכשהו יצא שחיכיתי לקיץ כי היה לי קר מדיי אבל אני לא מסוגלת יותר! מה זה החום הזה?!? נו מילא..ביום שבת אני אלך לים או משו

resputin

New member
אני איש של קיץ והיום הוא התחיל!

היה היום הכיייייי כיף. כבר תכננו את הסוף שבוע, של לצאת למועדון כל הלילה- בשבע בבוקר ככה לרדת לחוף הים ולהיות שם עד הצהריים ככה- הולך להיות *כ"כ* כיף!!!!

going mad

New member
*מזועזע*

סליחה!? זה התפקיד שלך!
אני בועל רמיקובים להזכירך!

הגרהS

New member
חחחחחחח גם אני מתה

אני טיפוס של קור לא חם אני שונאת את הקיץ בלעעע אוףף כול הגשם כול הקור..הכול ניגמר :(

כל כך חםםםםם!!!!

לעזאזל... פשוט נמסתי היום מחום. למזלי שיעור ספורט בוטל... אז התנחלתי עם עוד כמה בנים באולם הספורט שלנו, וצפינו בבנות עושות מעצמן צחוק, כהכנה לבגרות ה"אומנותית" שלהן מחר. וביום שבת הולך להיות רק יותר חם! זה לא פייר!!!!!

dannnnnna

New member
אררג.. יש לי בגרות בספורט ביום שישי

איך אני אמורה לרוץ בחום איימים הזה קילומטר בחוץ???.. זה לא אנושי אז מה עם זה רק קילומטר...:/// כלכך לא טובב!!!!!

k t

New member
אהה לנו יש ריצת 2000 ../images/Emo4.gif

למזלי זה יתקיים בפארק שקרוב לבי"ס שלנו, ואפשר לקצר כשרצים בין הבתים

כמה... "כיף"!

הבגרות בספורט אצלנו מתקיימת בשני חלקים. חלק ראשון היה ביום חמישי שעבר והוא כלל את בחינות הכושר לכל השכבה (לבנים - מתח, כפיפות בטן, זריזות מהירות, קפיצה לרוחק מהמקום וריצת 2000 מטר, ולבנות אותו דבר, רק שבמקום מתח יש להן בחינה אחרת, שקשור למתח). החלק השני הוא רק של הבנות, והוא יהיה מחר. כל בת בשכבה צריכה לבחור בין ריקוד אומנותי, כדורעף או כדורסל, ולהיבחן בו. אין לי מושג מה זה אומר בדיוק ואיך זה מתנהל... אני התרשמתי שזה דבר ממש מיותר, שכולן רוצות להיפטר ממנו כבר. אני רק אומר תודה שעשינו את הבגרות בספורט בחמישי שעבר, כשהתחיל להתחמם ועוד היה נחמד (הכל יחסי כמובן) לרוץ בחוץ... אצלנו,אגב, אין סיכוי שאפשר "לחתוך" בריצה משום שאנחנו רצים 2 ק"מ, ב-13 סיבובים סביב מגרש הספורט שלנו... מורים עומדים לך על הראש וסופרים לך כל סיבוב וסיבוב... ככה שאין איך להתחמק - יצאת לריצה, אתה חייב להשלים אותה.

אצלי נחמד ../images/Emo13.gif

את הריצה שלנו אנחנו עושות סביב חלקת שדה חקלאי של חיטה ירקרקה תחת השמש/ציפורים/פרפרים/פרחים/וכו'. אני הבהרתי למורות שלי לספורט שאני לא! מתכוונת ללבוש טרנינג מגעילים!
ואם מישהי מהן תעשה לי בעיות, אני תמיד יכולה להגיד שאני מתאוששת מאנורקסיה
ושאני צריכה עכשיו לעבוד על ההערכה העצמית שלי, ודי קשה לי לאהוב את עצמי כשאני לבושה בבגדים מכוערים. הי, אני מביאה נעלי ספורט וזה כבר מעל ומעבר. אז שתסתומנה את הפה
שנה שעברה היינו צריכות להכין ריקוד (תהליך-תנועה נו) וזה יצא ממש חרא
אני וחברתי הטובה הכנו ריקוד לצלילי "פרחים בקנה" והמורה די שנאה את זה
נתנו לנו 60. אבל השנה יש לנו מורה אחלה ^-^ שאומרת לנו שאנחנו לא חייבות להוסיף אלמנטים אומנותיים וכו' וכו'. אז אני וחברתי הטובה הכנו לתהליך-אירובי מין משהו מוזר של קיק בוקסינג. היא נתנה לנו 90
*מאושרת* והיא אמרה שה-10 נקודות ירדו כי המוזיקה לא התאימה..
בכלל לא היה אכפת לה שלקראת סוף ההתהליך אני וחברתי התעייפנו ואיבדנו תיאום
בכל מקרה היינו מאגניבות
זו היתה עד כה השנה הכי מוצלחת שלי בתחום החנ"ג
(חוץ מזה שבמחצית הקודמת קיבלתי בזה 70
כי סה"כ באיזה שיעור כדרור-כדורסל או וואטאבר ישבתי עם חברות שלי על הספסל ועשינו "מיומנה" [איך שהם קוראים לזה
] )

Iris Carmon

New member
אוי, אל תזכירו לי את זה

אתמול אניח וחברה שלי עשינו את הריקוד שלנו (שוביניסטים!! אני רוצה לראות את הבנים עושים "תרגיל") שהמצאנו ביום ראשון מתי שהברזנו משיעור לשון בשביל לשמור על המקלט (המורים כל כך דפוקים) ואל תגלו למורה שלי אבל זה בעצם היה 7 על הקיר רק שבמקום קיר זרקנו כדורים אחת לשניהץ המורה הזונה נתנה לנו 77 והיא עוד אמרה שזה חצי מהציון זה כל כך לא בסדר שונאת ספורט. ואם כבר עוסקים בנושא זה, ישראל מעתיקה כמעט הכל מהמריקאים אבל לפי אמא שלי לא עושים להם שם בגרות בספורט, אז איך זה שהם עושים לנו? הם מנסים לפתח דור של מתאבדים פה? ושנה הבאה שאני אצטרך לעשות את הריצה של 1500 (שוב שוביניזם, אבל הפעם אני לא יכולה להתלונן) אני אנסה לשבור את הרגל או משהו ולעשות עבודה... בקושי 600 אני רצה (לא אשמתי שכל הילדות שלי אומרים לי שבנים יותר טובים ממני מבחינה גופנית, למה הם מצפים- שאני אנסה להשיג דברים שאומרים לי מילדות שאני לא יכולה?? אנשים רעים!) איריס

miss tamborin

New member
זה כי אותנו מכינים לצבא...

וזה הריי ברור שלעשות גלגול קדימה גדלול אחורה גלגלון ועמידת ידיים עם מוזיקה ברקע יעזור נורא לקריירה הצבאית שלי...

k t

New member
איזה כיף לכם

נשמע כאילו ביה"ס שלכם נמצא במקום כזה שקט ופסטורלי על הרבה ירוק וטבע וכל זה. לא כמו שלנו, שנמצא במרכז העיר ובבוקר חם במיוחד אפשר להחנק שם מכל המכוניות שעוברות באיזור
ואני כבר שנתיים סרבתי להכין ריקוד אמנותי (או איך שלא קראים לזה) לשיעור חנ"ג. נו מה לעשות שהקואורדינציה שלי מפגרת ואני לא יכולה ללכת על משטח ישר בלי לפול

StarChild

New member
לנו יש ריצת 2000 היום!../images/Emo5.gif

לא שאני ארוץ...יש לי פטור מריצות ארוכות, אני אלך 2000 שזה ממש לא בעיה....

למעלה