חם חם.....

לזי

New member
חם חם.....

יש מידע שיתפרסם ביום יומים הקרובים שהפועל סיכמה אם שתי שחקניי NBA ג€ בעמדות הרכז והסנטר . אומרים שהרכז הוא שחקן מהיר ואתלטי אם יד יוצא מהכלל . וסנטר בגובה2.12 שרירי ואגרסיבי מאד שיודע לשחק טוב בתוך הצבע וריבאונדר בחסד . אז שכולם יהיו מוכנים עד סוף שבוע יש שתי שמות לפחות. יאלה רבותי מנוים עכשיו כי אחרי זה לא יהיה. מי אמר אני ולא קיבל....

z dead

New member
הפועל החתימה את

את ויל סלומון ורשארד גריפית'?! :)

מה זה המידע הזה..?

זה מעצבן שאנשים חושבים שהם יודעים יותר טוב מכל אחד. שיש לכם מידע תתנו קישור מהאתר או תגידו באיזה עיתון קראתם. מה זה יש מידע??? בטח סתם שמועות... או איזה מצחיק אחד שרשם שהוא יודע יותר טוב מכולם שהפועל ירושלים מחתימה שחקן עוד כמה שעות... תפסיקו לחשוב שאתם יודעים יותר טוב מכולם ואם זה שמועות תגידו שזה רק בגדר שמועות ואם זה באמת אז תביאו לינק!

לגבי ה"מצחיק אחד"...

אני עובד בהפועל, וחיים יכול לאשר. הסיפור היה כזה- הושג סיכום עם אליהו לגבי מעבר אלינו, תוך סיכום על כל הפרטים (סכום, תנאים וכו'). הדבר היחיד שלאסוכם באותו זמן היה גובה הפיצוי הכספי שגליל תקבל. בהודעה המקורית שקיבלתי ביום חמישי נאמר שהפועל מתכוונת לכנס מסיבת עיתונאים בשישי ב11 ולהודיע על כך. בערב הגיעה הודעת דחיה, ובמהלך יום שישי המהלך התפוגג בגלל חוסר ההצלחה להגיע לעמק השווה לגבי סכום הפיצוי ובגלל היציאה של אליהו לחו"ל עם העתודה.

אז זה אומר ש..

אתה יכול לאשר את הידיעה ה"חמה" על שני שחקני NBA שלזי דיבר עכשיו.? ומה אם ליאור אליהו אם כבר?

לצערי אין לי אישור\הכחשה לגבי שניהם

מה שכן, היום ב4 יש ישיבה של כל חברי ההנהלה, גדאיימק ועוד... מי יודע מה הבשורות שייצאו משם?

יאללה כולנו מחכים למעשים. . .

ולא לדיבורים.בדיבורים הפועל אלופת העולם!יותר טובים מז`וז`ה מוריניו . . .

למעלה