ריקי זו אני
Well-known member
הבוקר שלנו דמה לכל בוקר של קיץ... מזג האויר נעים, אפילו נעים מאוד... בסך הכל מה נאמר? המיני מרכזי מחברה למזגנים מוכרת וידועה עובד כל הלילה כשהשעון מראה 24 מעלות צלזיוס...
בחוץ?
סיפור אחר. השרב של אתמול שהיה כבד... לא נשבר בלילה. היה חם.
חשבנו שהלילה יעבור בטוב, אלה שאישי החליט בצדק להפעיל את מערכות הקרור לבהמות שבשעות האלה שורצות ומעלות גירה... בשקט נפלא של לילה...
ממטרות על גגות המבנים, הופעלו, מערפלים בתוך המתחם הועלו אף הם... והלחות פשוט מורידה במעט את הטמפרטורות... מקלות אבל ודאי שמיזוג אויר טוב ממאווררים תעשייתים ששואבים אויר חם...
החוצה.
הבוקר יצאתי נעולה בסנדל דק סוליה... טעות...
האבנים..., כל האבנים התחממו אתמול תחת שמש יוקדת... מכה. ובלילה, כשהאויר לא מתקרר, גם האבנים נשארות חמות לחום הכבד של היום החדש...
חם... חם מאוד...
אני חושבת שהיום נעשה מה שכל העם היושב בציון באוגוסט... ים.
נעמיס נכדים..., ניתן נשימה לאמהות... מתנפחים לידיים למי שצריך... ולים... נשכב על הקצה של התיכון... ונקרר את הגוף... או שנרבוץ במזגן... חחחח
בחוץ?
סיפור אחר. השרב של אתמול שהיה כבד... לא נשבר בלילה. היה חם.
חשבנו שהלילה יעבור בטוב, אלה שאישי החליט בצדק להפעיל את מערכות הקרור לבהמות שבשעות האלה שורצות ומעלות גירה... בשקט נפלא של לילה...
ממטרות על גגות המבנים, הופעלו, מערפלים בתוך המתחם הועלו אף הם... והלחות פשוט מורידה במעט את הטמפרטורות... מקלות אבל ודאי שמיזוג אויר טוב ממאווררים תעשייתים ששואבים אויר חם...
החוצה.
הבוקר יצאתי נעולה בסנדל דק סוליה... טעות...
האבנים..., כל האבנים התחממו אתמול תחת שמש יוקדת... מכה. ובלילה, כשהאויר לא מתקרר, גם האבנים נשארות חמות לחום הכבד של היום החדש...
חם... חם מאוד...
אני חושבת שהיום נעשה מה שכל העם היושב בציון באוגוסט... ים.
נעמיס נכדים..., ניתן נשימה לאמהות... מתנפחים לידיים למי שצריך... ולים... נשכב על הקצה של התיכון... ונקרר את הגוף... או שנרבוץ במזגן... חחחח