חם חם חם

חם חם חם ../images/Emo178.gif

חזרתי מביקור עם סבתא שלי, ציפיתי לשעמום בחברת הזקנות ולהפתעתי היה שם חבר ילדות שלי איש מדהים שישב וסיפר לי על הכוונות להתגרש וזה צבט לי בלב.... אשתו הייתה נוראית (לטעמי וגם לטעמו לפי שיחות מימים עברו) עוד בתקופת החברות שלהם והוא בחר להקים איתה משפחה ועכשיו אחרי שכבר יש ילדים הוא נזכר שהיא נוראית..נכון שלא יכולה להכנס לראש שלו או שלה נכון שיכול להיות שהוא ניסה אבל למה להתחתן מלכתחילה עם מישהי שלא היה לך טוב איתה??

magic40

New member
שאלת השאלות!

יש את אלו מכאן שיאמרו שכבר מתחת לחופה הרגישו שזה לא זה אבל בכל זאת עשו את זה

לא הבנתי מדוע חשוב לשאול...

מה החטטנות הזו מה ציפית שיענה? אנשים כמוך אני לא מבינה אך יכולה לומר עליהם שהם...

אוש תגובה אופיינית למישהי שקשה לה..

להודות שהיא סתם חטטנית ועוקצנית כלפיו וכלפי ותחשבי על זה

אילנה עשי לי טובה אישית

צאי לי מהווריד אין לי כוח למושלמות שלך ולאהבה והתבוננות שלך לכי תתבונני בעצמך אח"כ תבקרי אחרים

n o g a1

New member
כי

פעם חשבנו שאנשים משתנים פעם חשבנו נאיבי ילדותי פעם רצינו להוכיח. כי פעם כל מה שאותת לא נכון עשינו דווקא ואם ההורים הביעו דעה שלילית זה בכלל הפך למטעמים. היום זה פעם של מחר , עדין נאיבים אך פחות ילדותיים לא רוצים להוכיח כבר כלום לאיש מה שמאותת לא נכון זה פשוט לא נכון ההורים... מה שבטוח - אנשים לא משתנים.

אנשים לא משתנים

זה כל כך נכון, קצת כואב לאבד את התמימות הילדותית הזאת, אבל כואב יותר לחוות את המחיר שלה.

Rinattt

New member
אוף

כשאני שומעת "חם חם חם" זה מזכיר לי "חם חם חם בטבריה" והשנה אין כינרת... ושלום גם לך

שלום גם לך מותק

ואכן חם... ומזגן אני שונאת כי קר לי ומאוורר עושה לי כאב ראש אז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחם לי ויש פה אנשים שדואגים שאשאר "מחוממת"

החתולית

New member
למה שלא תמצאי

מישהו שיעמוד מעלייך עם מניפה ? רצוי שייראה טוב, ויביא שתיה פעם בחצי שעה. שלום גם לך :)

החתולית

New member
ותגובה עניינית יותר

רשימת סיבות בגללן מתחתנים עם מישהו שלא טוב איתו: - כי נורא רוצים להתחתן - כי מפחדים להישאר לבד - כי היא בהריון ולא רוצה לעשות הפלה ואיך שהוא השתכנעת עצוב נורא, אבל כמה סיפורים כאלה כבר שמענו ?

למעלה