חם, חם בגבעת השלושה!!!!

שושקה--איזה רמז עבה!!!

לא מצליחה להיזכר. הייתי מרוכזת בריקודים כניראה
)

../images/Emo60.gif נכון היה מאוד חם שם

צפוף ולא כל כך נעים לריקוד.
ואני בטוחה שמתי אברהם עכשיו יצחק שאומר לו שלא הצלחתי לרקוד כי הריצפה היתה מחליקה. לפני שנתיים בערך הייתי בהרקדה וכמעט החלקתי שם ולכן לא כל כך אוהבת ת'מקום הזה. באתי לשם עם בן זוג לריקודים ודווקא הצלחתי לרקוד איתו, רק היה צפוף מאוד והיה קשה לי לעשות סיבובים
אני באתי לעשות כבוד רב לאדון נכבד מאוד בשם אשר אושרי ובספק אם אבוא שוב.

לימור,היה חם בגלל האנרגיה../images/Emo13.gif)

חבל שלא הצלחת לחוש אותה
) והתרכזת רק בחום הגוף--(אולי בגלל הבן זוג שלך
) (לפעמים מרקידים זרים לא יודעים להפעיל את מע' הקרור בזמן
)

שושנה, לא ממש צריך להיות בארוע../images/Emo13.gif)

כדי לחוש אוירה של בעד או נגד. מדברי הכותבים אפשר ללמוד -ה----כ ל!!!
)

../images/Emo60.gif רגע רגע

היו כמה שרקדתי איתם תלוי מי...
הראשון בניהם היה רקדן מקצועי שממש נהנתי לרקוד איתו הסיבובים היו סיבובים הרגשתי כמו בלונה פארק.
השני שהגיע יותר מאוחר (שקבעתי איתו בטלפון) לא מי יודע מה נהנתי ממנו כי הוא לא רוקד מי יודע מה טוב. אז על איזה אנרגיה את מדברת??? אם זה עם הראשון......... אז קבלי
ואם זה השני.... לא היה שם חום גופני
בתחילת הערב הזמין אותי מישהו לרקוד... התחלנו לרקוד ואז הידיים שלו ישר נגעו לי באזורים ש... (בגללם לא רקדתי שנים זוגות) אז לא הספקנו לרקוד אפילו ריקוד אחד .... אויייש אני כל כך לא אוהבת את אלה שישר נוגעים באזורים מסוכנים ומעצבנים ועוד כועסים עלייך שאת לא מסכימה... כל החרמנים האלה למינהם.... איכסססס.

להסתפק במועט, זה יותר טוב מכלום../images/Emo13.gif)

אני התכוונתי לאנרגיות באויר
) אבל לפעמים חום גוף משפר אנרגיות
) ו-------מי, מי זה החרמן???---- אני בטוחה שהוא מהאורחים הרבים שגדשו את הרחבה
) לא... לא יכול להיות------ מהגבעה??
)

../images/Emo60.gif זה היה מישהו מבוגר

שאני בטוחה שהוא מנוי שם בגבעה כי לא ראיתי אותו בהרקדות. את יודעת משהו??? אני לא אוהבת את הגברברים האלה שישר מתחיל הריקוד ואני מרגישה שהם לא רוצים לרקוד אלא למשש לך את הירכיים. לפני הרבה שנים כשעוד רקדתי זוגות הייתי מרגישה בלב מי רוצה לרקוד ומי רוצה סתם לחרמן. האיש המובגר הזה איך שהוא התחיל לרקוד איתי ראיתי בעניים שלו חרמנות יתר... והדברים האלה מגעילים אותי עד טרוף.. וכמו תמיד שמתי את הידיים בצורה שיתפוס לי את היד ולא יגע בירכיים והוא התעצבןןן .. מה זה התעצבן ...ואמר טוב טוב אני רואה שאת לא רוצה לרקוד... איכסססס היה בא לי להקיא את כל מה שאכלתי כל החודש והלכתי ישר ממנו. רק בגלל אנשים כמוהו לא רקדתי זוגות כל כך הרבה שנים.

מתוקה,ליבי ליבי לך-../images/Emo13.gif)

ולא ממש התכונתי לערוך תחקיר
) אם זה היה מישהו מהגבעה, כבר היו עליו שמעות קודם. (מן הסתם לא?)

tbh12

New member
היה באמת ממש צפוףףףףףףף

אשר מרקיד מדהים. אבלללללל... אם בכל פעם שיגיע יהיה ככה צפוף, אזזזז... לנו הרוקדים בגבעה לא יהיה נחמד. בגלל הצפיפות כמובן.

מה קרה לך יקירתי------

זה הכל זמני מן הסתם. הלוואי ותמיד יבואו אורחים ויהיה יותר שמח!! ואת הרי יודעת איך זה--- (הסברים פרטיים כשניפגש
)

tbh12

New member
הלוואי ובאמת יגיעו אורחים!

אבללללל לא ככה... כל כך הרבה. אני יודעת שאשר מאוד אהוד אך לפעמים זה גול עצמי-הצפיפות היתה נוראית!!! לגבי האורחים, מאחלת לך שהאורח שרקדת איתו יהיה קבוע אצלינו בגבעת השלושה. ביי יקירה

חחחחחח-צ'אנס יש בפיס לא כאן../images/Emo8.gif

אני מאחלת לעצמי, לרקוד לעיתים יותר מזומנות עם אחד כמותו לפחות. אבל בחיים כמו שאנו יודעות----זה לא תמיד עובד
)

ישככר

New member
נתנו כבוד לאשר

חלק מהאורחים הרבים באו לתת כבוד לאשר וברור לכולנו שחלקם יחזור להרקדות הקבועות שלהם. מה שברור שאשר יכניס לחוג רוח חיים שכל כך נחוץ לו. שמחה בטוח תהיה ותוספת של רוקדים טובים שרק תעשה טוב לכולנו.

למעלה