חם, חם בגבעת השלושה!!!!

חם, חם בגבעת השלושה!!!!

התחרות בגבעת השלושה ניכנסה להילוך גבוה. היום רקדנו עם אשר אושרי. אושרי זכה למיקצה שיפורים,(הפעם הראשונה הייתה מדהימה, אנרגטית הרקדה כיפית בכל קנה מידה!!!) ואנחנו זכינו לשידור חוזר. האולם היה מפוצץ מאנשים, וקשה היה לרקוד בסבב הזוגות הראשון. היה חם,תרתי משמע, אנרגיות של שמחה, ושירת הרוקדים.אשר לימד-כרגיל באופן ברור ומובן, והרפרטואר,היה, פשוט ניפלא. אשר מקבל אצלי המון נקודות זכות, כי "בזכותו" רקדתי עם רקדן משובח, שלא הפסיק לשיר לי (וואו איך התמוגגתי
) ופשוט נהנתי. אז זכיתי לרקוד איתו גם בפעם השניה--ועל פי המנטרה הזו---(של הבן זוג
אני מאחלת לאשר, מקצה שיפורים שלישי
) מי שהיה בהרקדה, מוזמן להוסיף משלו.

ישככר

New member
חגיגה של הרקדה

לילך את צודקת בכל מלה. טעות קטנה אחת היתה לך זה לא היה מקצה שיפורים כי הרי כדבריך ההרקדה הראשונה של אשר היתה אף היא מדהימה אשר עשה טובה למועדון בעקבות פנצ'ר שעשה לו אחד המתמודדים והסכים להרקיד למרות שמרקיד אחר שאליו פנו סרב. כמו שאמרת זו היתה הרקדה מדהימה למי שעוד היה זקוק לאישור על כשרונו של אשר. אין לי ספק שמי שעוד התלבט קבל אישור לבחור לגבעה מרקיד ענק שרק יעשה טוב לכל רוקדי הגבעה. בהצלחה לאשר ותודה על ערב מדהים.

בוקר טוב לכם, גם אני הייתי אתמול

בגבעה, בפעם הראשונה ההודעות בפורום סיקרנו אותו ורציתי לראות במה מדובר? אז ככה זה שאושרי מרקיד מעולה את זה אני כבר יודעת , אבל כמו שלילך כתבה היה מאד מאד צפוף בסבב הראשון של הזוגות, אי אפשר היה לעשות סבוב כמו שצריך בלי להתקל במישהו, מה שעוד הפריע לי שכל מי שלא יודע לרקוד רוקד במעגל המרכזי, והיה מאד חם. ניסתי לזהות את חברי הפורום שהיו שם, לא הצלחתי.

יו, חבל שלא ידעתי שתהיי.

אני הייתי מחפשת אותך. מי שכתבה, מהפורום שתהייה, ניגשתי אליה והצגתי את עצמי
) (אולי היא תצטרף לשרשור -----חחחחח ותספר שהפתיע אותה, איך כתוב לה על המצח מי היא) עכשיו אני מנסה להעביר את התמונות של הקהל, אבל רק במקום אני יכולה לנחש
)(היה לך תכלת בגופיה-??) וליששכר:--לענין---של "מיקצה שיפורים"-- זה רק ביטוי. בגלל שאשר היה פעם שניה, בעוד שהמרקידים האחרים, מרקידים רק פעם אחת. אבל באמת היה ערב משגע, ואני נהניתי באופן בלתי רגיל. המקום לא גדול, ובאמת באו הרבה מאד אנשים.

ולמי שאוהב חידות מהירות......../images/Emo189.gif

אז בואו תנסו חידה שהבזיקה לי הרגע: באיזה ריקוד 'זכה' הזמר בחולצה לבנה התואמת למכנס הג'ינס שרכש עבור אהובתו ? שם המשורר, המלחין והמבצע ליד שם מחבר הריקוד, סוג ושנה... יהוו תשובה מושלמת. לא במסר אישי - ישר לפורום. ממתין.

"פעם תורי ופעם תורך"

משורר, מלחין ומבצע: שלמה ארצי ה-
ריקוד זוגות משנת 1998 מחבר הריקוד: שלמה ממן

תותחית

קבלי
על פתרונך המהיר והמושלם. התואילי להביא ציטוט להוכחת תשובתך ?

בשמחה ...

אם זה היה אפשרי, אפילו הייתי שרה.. "קניתי לך ג'ינס חדשים קנית לי חולצה לבנה שתתאים, פעם תורי לאהוב ופעם תורך. על קיר בעיר כתב מיואש צעיר עיניה פוצעות אבל נשארתי שלם..

hadas74

New member
../images/Emo39.gifדב - למה בפרח שלי ../images/Emo46.gif

יש כל כך הרבה פרחים בים

הי הדס

הפרח הזה היה בעבר חלק בלתי נפרד משוגי.... אבל מי זוכר. ואם תפתרי את החידה ב'סברס' אביא לך זר פרחים.

hadas74

New member
../images/Emo39.gif דב - כל הכבוד על החידות

אני שולחת לך פרח

ואני משיב לך ב- ../images/Emo24.gif

ואפילו מגניב לך
וירטואלית. על אף ... שלא זכיתי להכיר אותך...

../images/Emo60.gif הפסד כולו שלך

הדס מקסימה יפה ורקדנית טובה תבוא ביום שישי תראה אותה קבעתי איתה שם בברנר... אתה בא?

hadas74

New member
../images/Emo39.gif לימור- תודה רבה על המחמאות

את גורמת לי להסמקה וירטואלית
באמצעותי את מביאה אנשים לברנר
. -אשמח לראות כמה שיותר חברי פורום - כולם מוזמנים . נפגש לאחר סבב הזוגות הראשון בפינה הימנית של עמדת המרקיד . שיהיה לכולם בנתיים שבת שלום הדס

hadas74

New member
../images/Emo39.gifלימור - התכוונתי לפינה הימנית

מימין לעמדת המרקיד (אם את עומדת ממול לעמדת המרקיד). משום שבעמדת המרקיד יהיו הרבה אנשים שיעמדו וכך לא נזהה אחד את השני. נתראה הערב !!!! שבת שלום לכולם הדס

למעלה