חם בצפון

ransnow

New member
......מוקדש למבריזן הלאומי!

שבוע הבא אתה חייב לי.... ויניב, ואללה, וותרתי על התקיעות בשופר (בראש השנה כמובן....). תרצה - תגיד.

45degrees

New member
מי היה מאמין, אבל דווקא

5 הדקות האחרונות, רגע לפני שמורידים את 2 הצמיגים האחרונים מהמגרש, היו הכי פוריות מבחינתי. היה כל כך כיף ששכחתי לבדוק חלק מהדברים שהתכוונתי לבדוק. לפחות נזכרתי ממש בסוף

*Trinity*

New member
איך כל הגברברים המסוקסים

עולים על סופר וורום... עושים "סיבוב", מסרבים לרדת ובסוף אומרים "איזה אופנוע חמוד!!!"

כRובי

New member
תיקון:

היית צריכה לכתוב: איך כל הגברברים המסוקסים מהצפון עולים על סופר וורום... עושים "סיבוב", מסרבים לרדת ובסוף אומרים "איזה אופנוע חמוד!!!"
תני אותו לאחד מרוכבי המרכז (עשירייה ראשונה באליפות השנה שעברה, לדוגמה) ותקבלי אותו ב-2 ואפילו 3 שקיות אחרי 5 הקפות. TTמאניה ? מתי אתה בא למרכז לראות סופרמוטו אכזרי מהו ?
הכRוב מנסה לחמם אווירה...

TTמאניה

New member
אתה מזמין../images/Emo35.gif

כי יש לי עוד קצת זמן בארץ והSM הזה בהחלט עושה לי טוב
לגבי הDRSM, הוא הרבה יותר קל לשליטה מהXRSM אבל הגז של הXR עצבני הרבה יותר והבולם הקידמי שלו נוטע את הגלגל הקידמי בצורה מעולה בריצפה. למתחילים כמוני הDR הרבה יותר טוב אבל בכל פעם שרציתי קצת פרונט באויר (וגם שלא רציתי) הXR פשוט מדהים. מצד שני אף פעם לא הייתי על SM על בסיס KTM.... (אני רק זוכר שצריך להדביק את השיניים קודם
)

כRובי

New member
../images/Emo45.gif אתה מוזמן ../images/Emo13.gif

שלח מסר ביום חמישי בערב לתיאום מיקומים וזמנים

TTמאניה

New member
../images/Emo51.gif לRANSNOW ../images/Emo47.gif

שגם דאג לצל, למים קרים, למפגש כולו ובכלל יצא אחלה גבר. המנוע של הXRSM יכול לשמש דוגמא לכל הXR שרוצים לשפר, פתיחת גז והמנוע בועט את האופנוע קדימה
גם לTRINITY, מצטער שלא רציתי להחזיר את הDRSM, הוא כזה כיף! איזה שליטה נוחה, כלי שלא רוצים לרדת ממנו ומתאים פרפקט בשביל אחד כמוני שרק מנסה בפעם הראשונה SM
VBMF עושה המון רעש
אבל איזה כלי!

45degrees

New member
../images/Emo47.gif בהחלט

היה יום מהנה ביותר. חבל רק על כמות החצץ האדירה שמישהו דאג לפזר על המסלול
אפילו היתה המנה היומית של תקלות טכניות קלילות

Gizmo boy

New member
היו עוד תמונות ביום ראשון

אני יודע שלי יש 36 השאלה היא כמה MAX D עשה בסוף?

למעלה