חם בחטב''מ בוטל ! עקב בעיות טכניות רבות וחוסר נרשמים בוטל האירוע עד להודעה חדשה ! אתכם סליחה וחג שמח
L Logan16 New member 13/6/05 #1 חם בחטב''מ בוטל ! עקב בעיות טכניות רבות וחוסר נרשמים בוטל האירוע עד להודעה חדשה ! אתכם סליחה וחג שמח
K kedeman New member 14/6/05 #5 באמת חבל...... אולי באמת אפשר יהיה לשלב בכייף מד"צים? זה יכול להיות מעולה אפילו!
K kedeman New member 14/6/05 #7 אבל.... לא גנבתי אם הייתי גונב הייתי אומר שזה רעיון שלי אבל.... תכלס - היה לך רעיון טוב!!!!! קבלי ח"ח
אבל.... לא גנבתי אם הייתי גונב הייתי אומר שזה רעיון שלי אבל.... תכלס - היה לך רעיון טוב!!!!! קבלי ח"ח
כ כחילה New member 14/6/05 #9 תפסיקו לריב! שקדם י'סתום, תפסיק להתווכח על כל דבר, ויפעת את אל תרדי לרמה שלו.
K kedeman New member 15/6/05 #11 חומר למחשבה... זה בעיה לדחות יותר מדי את ה"חם בחטב"מ" א. כי רוב החברה שמופיעים שם עדיין צריכים לסיים בגרויות ואי אפשר לדפו אותם ב. כי הרבה חברה שמופיעים שם לא יוכלו להופיע אחרי הגיוס שלהם....
חומר למחשבה... זה בעיה לדחות יותר מדי את ה"חם בחטב"מ" א. כי רוב החברה שמופיעים שם עדיין צריכים לסיים בגרויות ואי אפשר לדפו אותם ב. כי הרבה חברה שמופיעים שם לא יוכלו להופיע אחרי הגיוס שלהם....
K kedeman New member 15/6/05 #12 אח מוטי, מוטי מתי תלמד להפסיק? ולמה להתערב? אני ויפעת רוצים לריב קצת... לא חייבים להפריע
ה ה טמבל New member 16/6/05 #19 שי אני יכה אותך אם תדבר לא יפה לחניכים שלי ואל תשאלו למה אני ליד מחשב בשעות האלו...