חם בבוקר

• פותח הנושא abin
  • פורסם בתאריך

abin

New member
חם בבוקר

נשענת לאחור על הכיסא עושה תנועות של חתולה, מכניסה ידיים תחת הגופייה שלך מלטפת את הבטן בחושניות, ‏מפסקת את רגליך, גורמת לבד התחתון להתכווץ על רגליך השחומות, נותנת לחריץ לבלוט בהתרסה כנגדי. ‏יושב מולך מתמוגג , מרים את הרגל שלי שם אותה על קצה הכיסא , מעביר את הבוהן שלי לאורך האיבר שלך, מלמטה למעלה מרגיש את הבד מתחיל להתרטב, שולחת אצבע מעבירה אותה מסביב לרגל שלי, משרטטת, לוקחת את היד תופסת את הרגל שלי, מצמידה חזק את קצה הבוהן אליך, לתוכך, מתחככת, מתגרה, נרטבת, מזיזה את האגן כנגדה. מוריד את הרגל, את מפוסקת, חרמנית, מתה לקינוח שלך, מסיטה את הכתף נותנת לכתפיית הגופייה ליפול מראה שד מדהים כשבקצהו פיטמה מתעוררת, מתכופף מכניס את קצה הפיטמה לפי, מרגיש איך היא גדלה שם, מקבלת חיים, שולח אצבע ארוכה לתוך התחתונים שלך, נהנה לשמוע את האנחות הבוקעות מפיך, כשהלשון שלי מטיילת מסביב לפיטמה הזקורה שלך, שפתיי יונקות אותך, שולחת יד לאחור מסיטה את שיערך, מלטפת את ראשי מצמידה את שפתיי לפיטמה , בחוזקה...דורשת שלא אעזוב אותה. ‏שולח את ידי נכנס עם אצבעותיי דרך התחתונים שלך, מעביר אצבע חמה , מרטיב אותה, מרגיש אותך מתמלאת בתחושות חזקות של עונג, מטפס למעלה בתוכך, מגיע אל הדגדגן, שם עליו את קצה האצבע שלי, מעסה אותו, ממולל אותו ימינה ושמאלה, קדימה ואחורה בקצבים משתנים, ‏מטייל עם הלשון שלי לפיטמה השניה, מכניס אותה לפי מוצץ אותה, מכניס לתוכך אצבע ארוכה תוך כדי, מצרף עוד אצבע, מזיין אותך כך,עם שתי אצבעות, חודר לתוכך, גורם לך להתכווצויות, מרגיש את ירכיך זעות נעות, יד אחת שלך על היד שלי, לוחצת, בכל פעם ששיא חדש מגיע. ''‏אני רוצה אותך! עכשיו! חייבת!'' זו לא אמירה..זו פקודה, ואני כמו חייל טוב ממלא פקודות. ‏תופס את היד שלך, מרים אותך מהכיסא, מתיישב עליו, מוריד את הבוקסר האיבר הזקוף שלי עומד שם במלוא הדרו, מוכן למשימת היום, לכבוש אותך בתאווה מתפרצת... מורידה במהירות את התחתונים שלך, רגליך הארוכות משחררות את הבד, משאירה את הגופייה עליך, מכוונת את האיבר שלך בדייקנות על הזין שלי, מחליקה לתוכו בבת אחת, עמוק עמוק, מתיישבת עליי , ידי מצמידות את גבך אליי, שפתיי מטיילות על צווארך הפועם, מסיטה את הראש לאחור, מכניסה אותי כמה שיותר עמוק לתוכך, מרגישה את האיבר שלי, את כולו, בתוכך. מתחילה לזיין אותי, התחת שלך עולה ויורד על הזין שלי, שולח שתי ידיים תופס אותו, מעלה אותו כשאת עולה, מוריד אותו בחוזקה כשאת יורדת, כך בתזמון מושלם..... ‏מרגיש את הקצב הולך ומתגבר, מסתובבת אלי, הבטן שלך צמודה לשלי, החזה שלך נמחץ על שלי, השפתיים שלנו צמודות, הלשונות שלנו מתחככות אחת בשנייה, מתנשקים ברעבתנות, כשהזין שלי יוצא ונכנס מתוך הפתח הרטוב שלך, מחליק על הדפנות הרטובות, שולח אצבע לדגדגן שלך, ממולל אותו בקצב משתנה בכל עליה וירידה, מתפוצץ. בתוכך..... תודה שכנה יקרה, שאת מסתובבת ערומה מול החלון שלי.

bugbuster

New member
לעילא ולעילא ולעילא דעלייתא

איזו כתיבה נהדרת. כבר עלתה בי המנטרה, שלום אבין, ברוך הבא, וכדומה ומיד לאחר מיכן להכניס אותך לסיר הלחץ ולהגיד יופי של תאור אבל הוא מכניקה, ואז בא המשפט האחרון, אוייייייי איזו דינמיקהההההההההה ברוך הבא.

n y m p h

New member
חם

מתחמם מאד מאד חם חם ולח! איזה שכנוּת כייפית! אגב, שכנות שמסתובבות עירומות זו הצהרה?

למעלה