חל שיפור

backtoblack

New member
חל שיפור

לפני יומיים פתאום קלטתי שלא היו לי בולמוסים כבר הרבה מאוד חודשים. פתאום קלטתי שאני כבר לא "שם", ולא בוכה כל יום בגלל כאב פיזי שנגרם לי בגלל האוכל. והכל, הכל בגלל ש"שחררתי". אז אומנם אני עולה במשקל אבל מה עדיף? להכאיב לעצמי עם אוכל? נראה לי שלא. אבל עדיין קיימת הסתירה הפנימית-לדוגמא היום, קמתי והרגשתי מזעזע לגבי עצמי. מבחינה חיצונית בלבד. אז כביכול "נפטרתי" מבעית הבולמוסים הקשה ועכשיו נותר לעשות דיאטה מתונה ולחזור לתפריט שפוי ולמשקל תקין שלא מסכן את חיי. האם הדבר אפשרי? גם לי מגיע להיות בממדים "רגילים" יותר. גם לי מגיע שלא יציקו לי בגלל המשקל העודף. גם לי מגיע ללבוש בגדים שאפשר לקנות בכל חנות. גם לי מגיע. אני סה"כ מחשיבה את עצמי כבן אדם טוב שתורם לחברה ולזולת וזה דבר שמאוד חסר לי בחיים, להגיע למשקל תקין ולהרגיש קצת יותר טוב לגבי עצמי... לא מגיע? מתי כבר יגיע לי?

כבר עכשיו מגיע לך.

שיהיה לך טוב, שתאהבי את עצמך, שיאהבו אותך. זה לא בהכרח קשור למשקל, אבל אם את רוצה לרדת קצת, וזה בריא, אז גם זו זכותך. לא בכל רגע זה נכון, ולא בכל רגע זה מסתדר עם הזכויות האחרות שלך. כלומר- זכותך גם לא להיות בדיאטה, זכותך גם לא לרזות, זכותך להיות נאהבת ומאושרת בכל משקל... אני מקווה שתזכרי גם את זה. ואת הזכות לרזות תממשי כשבאמת תהיי במקום שמסוגל להתמודד עם זה בלי לגרום לעצמך נזק, ובליווי מקצועי מתאים. נפלא שאין בולמוסים. זה הישג ממש גדול.
עשית את זה לבד או שאת נמצאת בתהליך טיפולי כלשהוא?

backtoblack

New member
היי

הייתי אצל דיאטנית שהיא גם מטפלת ומתמחה בהפרעות אכילה. לפני חצי שעה הוכיחו לי שאני לא יכולה להיות נאהבת בלי קשר למשקל. מטרידים אותי כבר הרבה זמן יחצני מסיבות והשבוע אחרי שנתיים ביקשתי מהם בטלפון שיפסיקו והם כמובן לא הפסיקו והיום נתקלתי בשניים מהם והם סיננו לעברי הערות על המשקל שלי כדי לפגוע בי. אם הייתי רזה זה לא היה קורה. אולי גם ההטרדות היו מפסיקות.

y8y8

New member
מגיע לך, לגמרי מגיע לך

מגיע לכולנו! אם את באמת תתחילי לאהוב את עצמך את תתפלאי כמה שקל לחזור לאיזון נפשי ופיזי. כשמזינים את הגוף כראוי יכל להיות שבהתחלה קצת משמינים אבל בסופו של דבר זה תהליך של איזון הגוף והגוף יתרגל ויחזור למשקל הבריא שלו. לי אישית זה קרה, בהתחלה כשהדיאטנית נתנה לי את התפריט לא האמנתי שאפשר לרדת במשקל מכל כך הרבה אוכל, אבל בסופו של דבר ירדתי- כי הכל תלוי באיך, כמה ומתי. בהצלחה!

backtoblack

New member
... ט'

אני רוצה להיות במשקל תקין אלוהים תעזור לי למה אתה עושה לי את זה??? מה עשיתי רע??? למה למה למההההההההההההההההההההה???????????????????????? אין לי זכות קיום בעולם הזה כשאני ככה

y8y8

New member
אני יכולה להטיף לך עד מחר בתיאוריה

כשבתכלס בחודש האחרון אני צורכת המון ג'אנק

למעלה